Jump to content

ro6aviq

Members
  • Мнения

    40
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ro6aviq

  1. Здравей , Колега ! Може ли да ми дадеш цени за комплект предни и задни дискове и накладки за ауди а6 98 AFB quattro.
  2. Привет Колеги ,имам нужда от мнение или препопоръка за добър бояджия и тенекеджия,че след първото леко застудяване и заледяване във Варна,някой велик шофьор решил да използва колата ми за спирачка да... боклука!
  3. Здравей, Колега ! 1,Задна врата за ауди А3 и задна броня ! 2,Навигация за А6 С5 98 quattro,със конзолата Мерси!
  4. ro6aviq

    Ел. Стъкла на А3

    И аз сменях мойте преди два месеца жилото може да е отпуснато и от счупения водач изтърва пъпката на на жилото и се отпуска !А подмяната е доста лесна процедура във форума има тема как точно се прави стъпка по стъпка със снимков материал потърсия!
  5. Колега сам споменаваш , може да е и от ниско напрежение в системата не е ли по правилно първо да си зареди акумулатора и да види тогава какво ще е положението или директно от зад на пред да подходи ,че накрая да стигне до простата причина."акумулатор" който ни го продават за нов а той видиш ли здал багажа за отрицателно време! И аз бях със същия проблем така че давам само предложение.Дано се окажа прав защото със спирачната система компромиси наистина не бива! :respekt:/>
  6. Здравей , Колега! какво можеш да ми предложиш като варианти за 245/45/17 скоростен не по-малко от 240км/ч!Може и качествени китайчета! цена за комплект!
  7. Колега цена на фаровете!С ксенон ли са ?Поздрави.
  8. От слаб акумулатор колега!Друг път първо питай после действай,че някога стават фалове!
  9. А сигурно е отишъл да събира дърва за печката с двата вентилатораа! :D/>
  10. Здравей,колега!Търся 225/45/17 по възможност с борд по възможност 4 еднакви(за Quattro),ако е възможно снимки и дот!
  11. Тъкмо се подкарвам с биричката и да вярно ламарина е и да сме живи и здрави ,но въпроса е принципен и си е до нашия си манталитет който никакв го няма!
  12. ОК към 12 удобно ли ти е?
  13. Здравейте колеги,снощи Варненските клошари ми откраднаха страничния мигач !Освен че са го искормили ами са ми и одрязали и кабелите вътре в калника ,та въпросът ми е дали мога да си намеря такъв кабел от магазин или да го търся от някоя морга!Колата е а6 ц5 !Трябва да се маха калника за смяната му нали,че иначе не виждам достъп до там? Другото което бих изкъл да допълня до кога ще се продължава с тези клошарски историй ,за жителите на Варна във форума им препоръчвам вечер да не спират в уличката на севастопол между училищата има много пропиштели от такива селски прояви (крадене на чистачки ,антени,драскане по боята с пирони пукане на гуми ,разбиване на ключалки тарашене без нищо да се взима) ,ама тия дето ги крадат за кво им са да не проверяват с тях к'во може да премине през халката им,ама няма нужда то е ясно че то и без това друго не могат пут.....вци небесни! :box: :2gunsfiring_v1: :2gunsfiring_v1:
  14. А пък на мен ми прави впечтление, че в темата пишат повече тези, които никога не са имали такава кола и ни убеждават нас които имаме, колко много сме били загазили. Вадят се някакви статистики 4 към 1 в негативно отношение ! :stupid:/> Просто погледнете статистиката в началото на темата и си спестете съветите. :respekt: ПРОСТО Е МНОГО ПРАВ!!!!!!!!!!!!!!!!! :respekt:
  15. ro6aviq

    Питане А6 Ц5

    Да кажа и аз по въпроса на колегата. От една година на сам и аз вече съм горд собственик на С5 2.5 куатро 6 скорости преди това имах и все още имам А3 1.8 125PH и до тук като разход на гориво мога да кажа че колата за даденостите си като купе има страхотен вървеж разхода е повече от задоволителен с нормално каране 130-150 разход извън градско 7-8 на 100 ,а при каране 90-120 6-6.7 мисля че няма какво да коментираме!Така че колега кола и жена са на късмет не се чуди а взимай това което ще ти доставя удоволствие от карането,а за разходите по обслужване не го мисли всяка една кола втора рака крие риск от попадане на истински душегуб а не на измислените митове за 2.5тди! Успех в избора!
  16. Мммм да какви хубави джанти чак се замислих дали ми харесват!
  17. Ха–ха голям смях колеги то добре че инжинерите на ауди са некви двойкаджий според вас че иначе с какво щяхте да си чешете езиците!А и все пак вие сте имали и карали толкова много такива коли наречени от вас "душегуб" че просто няма нужда да ви се обяснява нищо вие всичко си знаете за тях!
  18. Така след огледа в сервиз на Бош(в Монтана) се оказа че и моята помпа се е спукала и тече от нея , но лошото е че не успяха да намерят помпа в Монтана!И ще трябва до Варна да се прибирам така,и там да нагласим нещата ,но поне няма да сменям казанче!
  19. Добре де а как да сложа помпата на мястото и защото по мое виждане е твърде вероятно да е от помпата!Трябва да се махне подкалника ли или има и друг начин!
  20. Колеги моля Ви помагайте !Днеска ми се случи нещо от което изпаднах в недоумение.Днес пътувах из нашата мила родина и тъй като пътя е ужасно лигав доста често се налагаше да си мия както прозорците така и фаровете,доливах вода и всичко беше "6" но нещеш ли на едно място от стеклата се вода една дупка тип "гроб" не можах да я видя и директно през нея.След което спрях да огледам за щети,при което открих че нещо тече откъм предна лява гума след по малко от минута ми изпищя и нивото за водата в казанчето за чистачки,задържах за да видя ще напръска фаровете но машинките дори не се и наддигнаха. Какъв може да е проблема и ,ако има някой от Монтана моля за съдействие ,че в момента съм там! Колата е А6 2.5 98 quattro AFB Благодаря на всеки отзовал се!
  21. Здравей , колега интересуваме цената на термостат за ауди а6 98 г. Двигател афб 2,5тди 150 коня куатро!Също така за дискове +феродо за предни колела на ауди а3 97г. двигател АГН 1.8 20в 125 коня!И вариянта за доставка във Варна!
  22. Цена - 4000 лв. Дата на производство - септември 1997 г. Тип двигател - Бензинов Мощност - 125 к.с. Скоростна кутия - Ръчна Пробег - 192000 км Цвят - Сив металик • 2(3) Врати • ABS • Аларма • Ел. Огледала(с прибиране) • Ел. Стъкла(с вдигне при заключване) • Застраховка • Имобилайзер •Климатроник • Лети джанти • Серво управление • Стерео уредба • Центр. заключване Колата е от Варна, продавам я със четири броя зимни гуми нови , сменен агренаж и консумативи по него преди 15000км. също има и буфер с усилвател блаупункт.Продавам я защото скоро ще си купувам по голяма кола че вече ми идва малка тази , както се предполага следващата пак ще е Ауди и нямам нужда от две коли. За сериозни хора с нея мога да дам на купувача и две летни гуми на едно лято на около 6000км. ! За вразка за повече инфо. и оглед: тел.0893435881 (Лъчезар)
  23. Ей ,ти жив ли се е никакъв те няма в форума , то сега смених агренажните истории дай на заплати ако си тука или като дойдеш другия пат! Хем да видим сега как ще е !
×
×
  • Create New...