AlphaMale

Members
 • Content Count

  331
 • Joined

 • Last visited

About AlphaMale

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  AuДi

Контакти

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Персонална информация

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2,956 profile views
 1. Здравейте, от къде си?

 2. Колата е перфектна. Регистрирана и всичко по нея е платено.Сменени всички консумативи. Маслото е castrol gold edge long life 5w40 .Перфектен салон ,двигател. Застраховката е до септември 2017. Причината за продажбата е заминаване в чужбина. За повече информация на личен. 4400 лв
 3. Купувам фар за мъгла , може да е и в лошо състояние, стига да разполага с капака от задната страна. Ако някой има такъв моля да пише в темата или на Личен.
 4. Купувам СИВ или Черен кожен салон за ауди а3 8л 2000 година . Ако някой продава такъв да пише в темата или на лично съобщение. Благодаря
 5. Здравейте. Търся да купя металната основа за подлакътник ( тази част с дупките за болтовете ). Изглежда ето така. ( Снимката е примерна взета от колега от форума )
 6. С новите стопчета
 7. Прегледани и изпратени от вас. Това говори достатъчно, че с ясното си съзнание сте пратили това "нещо" , което много прилича на фарове ,за 200 лева.
 8. Ето още един "изсмукан от пръстите" пост. Пускате фарове, които приличат на бабешки "Г*З" и .. ако мине номера, лапате 200 лева и всичко е супер. Ако не мине ,пробвате отново. Все някой балък ще ви даде 200 камъка и ще си пласирате боклук стоката и ще сте доволни , че сте големи бизнесмени и сте надхитрили поредния човек, който ви се е доверил. КРАСОТА! Грешката на пича, който е купил фаровете от вас е , че не е отишал сам до ЕКОНТ, и още там да снима , какви фарове се опитвате да му пробутате за 200 лева. Така бизнес не се прави.
 9. Чистиш турбината + турбо пътища + махаш катализатора и си номер 1. Не мое я кротнеш после. Става малко самолетче
 10. Сигурен съм , че въпросния щуцер е правил проблеми на много колеги с TDI. Някой може ли да каже с какво е най-удачно и ефикасно да се залепи. Понеже аз го лепих с поксипол май месец и тия дни се разлепи отново. Някакви предложения, колеги?
 11. То ,ако правим среща,тя ще е почивен ден, колега.
 12. Е па айде. От кога се гласим
 13. Ако не е дебитомер-а провери и вакуумите с уреда за тази цел. Непременно
 14. Променливата геометрия чистил ли си скоро ? Или констатираш, че щом не пуши турбото е чисто ? Провери и как са вкуумите. Има уред за измерване на вакуум. Маркучите дали са ти здрави. Също провери и вакуум помпата където ти е , има едно чопче в което се нахлузва гумената траба. То често дава дефекти и започва да играе. От там се губи вакуум и не може да потдава хубаво на турбото. Значи 1во провери вакуумите и после виж променливата геометрия дали е чистена някога.