Jump to content

naskoto

Members
  • Мнения

    43
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно naskoto

  • Рожден ден 28.11.1979

Друго

  • Kaра
    Audi 100 2.6 V6

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

naskoto's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. ... та да разбирам да звънна на Ваското1 викаш колега
  2. Колеги, Дайте в тая връзка някои майстор в София да погледне и моя ангренаж-презатегнат ли е, незацепен ли е както трябва... Има малко повече вибрация отпреди да сменя водна помпа и ролка и нещо не е като да върви както преди Мерси предварително!
  3. Здрасти колега, Имаш ли работещ заден десен спирачен цилиндър, дали става за 2.6 и какви пари му търсиш?
  4. Здравейте колеги, Търся преден ляв калник за 100-ца 1992г С4 авант, в добро състояние, без ръжди и на прилична цена. Ще е супер, ако е бордо металик. Идеята е да не се боядисва. Моля, на личен. Мерси, предварителен на всички отзовали се. Атанас 0885919136
  5. Мерси колега, ама това означава да взема и двата, а 140лв са ми много
  6. Търся работещ заден десен спирачен цилиндър за 100-ца, 1992, авант, с предно, АВС мотор на прилична цена . От София съм, направо на 0885919136
  7. Здравей, колега! Моля, за цена на предни амортисьори на 100-ца 2.6 V6 1992г(авант, ако има значение ) Мерси, предварително!
  8. Някой дали е чувал за по-евтин вариант? Хайде на помощ
  9. OК, ако е така. Дай тогава адрес на магазин, телефон... Ще съм мноо благодарен
  10. Само семеринга, но върви комплект с капачката.
  11. Здравейте, Може да не е точната тема, ама да питам Ауди 100 авант(не е куатро), 1992г, 2.6, V6, ABC мотор: имам за смяна семеринг на колянов вал(заден)май е комплект с капачка и ми обявяват цена 160лв! Някой дали е намирал друго решение? Моля, да споделите. Мерси предварително!
  12. naskoto

    Ауди 100 '93

    ИзвинП.С. ако имаш грижи с рамото на шофьорската чистачка, пиши, за да ти кажа как да го оправиш за около 5 минути Ta за рамото питам аз Моето е огънато от предишния собственик, че не чистело... Та как?
  13. Ох!!! Олекна ми Помислих си, че има още нещо "интересно" за разгадаване и поправяне Ама идеята на климатроника не е ли да загрява купето по-бързо отколкото да се чака да загрее двигателя и тогава да духа парното топло? Не съм карал кола с климатроник и за тва питам. Всичките ми досегашни коли са били с климатици де.
  14. Здравейте колеги, При моята 100-ца се появи следния не знам дали да кажа "проблем". Вчера при -2 се опитах да включа климатроника, но като отпусна копчето, снежинката на дисплея веднага изчезва и нищо не се получава... Същото го имаше и с копчето и символа на дисплея за циркулацията на въздуха вътре в купето. Колкото и пъти да пробвах не се получи, като съответния символ свети само когато копчето е задържано натиснато. Проблем ли е това или климатроника по принцип не се включва при отрицателните температури? Първа зима ми е с тази кола още не и знам магариите Благодаря на всички отзовали се. П.С. Климатроника си работеше миналата седмица докато беше топло.
×
×
  • Create New...