Jump to content

naskoto

Members
  • Мнения

    43
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от naskoto

  1. ... та да разбирам да звънна на Ваското1 викаш колега
  2. Колеги, Дайте в тая връзка някои майстор в София да погледне и моя ангренаж-презатегнат ли е, незацепен ли е както трябва... Има малко повече вибрация отпреди да сменя водна помпа и ролка и нещо не е като да върви както преди Мерси предварително!
  3. Здрасти колега, Имаш ли работещ заден десен спирачен цилиндър, дали става за 2.6 и какви пари му търсиш?
  4. Здравейте колеги, Търся преден ляв калник за 100-ца 1992г С4 авант, в добро състояние, без ръжди и на прилична цена. Ще е супер, ако е бордо металик. Идеята е да не се боядисва. Моля, на личен. Мерси, предварителен на всички отзовали се. Атанас 0885919136
  5. Мерси колега, ама това означава да взема и двата, а 140лв са ми много
  6. Търся работещ заден десен спирачен цилиндър за 100-ца, 1992, авант, с предно, АВС мотор на прилична цена . От София съм, направо на 0885919136
  7. Здравей, колега! Моля, за цена на предни амортисьори на 100-ца 2.6 V6 1992г(авант, ако има значение ) Мерси, предварително!
  8. Някой дали е чувал за по-евтин вариант? Хайде на помощ
  9. OК, ако е така. Дай тогава адрес на магазин, телефон... Ще съм мноо благодарен
  10. Само семеринга, но върви комплект с капачката.
  11. Здравейте, Може да не е точната тема, ама да питам Ауди 100 авант(не е куатро), 1992г, 2.6, V6, ABC мотор: имам за смяна семеринг на колянов вал(заден)май е комплект с капачка и ми обявяват цена 160лв! Някой дали е намирал друго решение? Моля, да споделите. Мерси предварително!
  12. naskoto

    Ауди 100 '93

    ИзвинП.С. ако имаш грижи с рамото на шофьорската чистачка, пиши, за да ти кажа как да го оправиш за около 5 минути Ta за рамото питам аз Моето е огънато от предишния собственик, че не чистело... Та как?
  13. Ох!!! Олекна ми Помислих си, че има още нещо "интересно" за разгадаване и поправяне Ама идеята на климатроника не е ли да загрява купето по-бързо отколкото да се чака да загрее двигателя и тогава да духа парното топло? Не съм карал кола с климатроник и за тва питам. Всичките ми досегашни коли са били с климатици де.
  14. Здравейте колеги, При моята 100-ца се появи следния не знам дали да кажа "проблем". Вчера при -2 се опитах да включа климатроника, но като отпусна копчето, снежинката на дисплея веднага изчезва и нищо не се получава... Същото го имаше и с копчето и символа на дисплея за циркулацията на въздуха вътре в купето. Колкото и пъти да пробвах не се получи, като съответния символ свети само когато копчето е задържано натиснато. Проблем ли е това или климатроника по принцип не се включва при отрицателните температури? Първа зима ми е с тази кола още не и знам магариите Благодаря на всички отзовали се. П.С. Климатроника си работеше миналата седмица докато беше топло.
  15. Атанас Атанасов, АУДИ 100 Авант 2.6 РА 8180 ВА
  16. РА 8180 ВА 100-ца Авант бордо, движи се из София, като повечето време я кара жената. Служебната е светло червено i30 с рекламни надписи Шуменско СА 8924 РМ
  17. Здравейте, плакатите на стъклата остават!!! И дума да не става да се махат!! Ще се возят с аванта из Люлин и центъра!!! Водих малката с мен и беше много впечатлена-пожела тя да пусне скромните парички отделени от нашето семейство в урната. С риск да се повторя пак-Благодаря за организацията и на всички отделили от почивния си ден и да присъстват. Малко снимки и смс-и
  18. Здравейте колеги, Въпрос: Ауди 100 2.6 V6 ABC мотор. Споделете, ако някой е монтирал газова уредба(доколкото знам ЗАДЪЛЖИТЕЛНО газов инжекцион) на такъв мотор, проблеми, разход градско/извънградско и най-вече цена с поставяне от кадърен майстор в София. Цените от 1400-1500лв малко ме стряскат при положение, че колата ми е 2000лв . Благодаря, предварително за всички мнения!
  19. Търговски представител Ключови клиенти в Карлсберг България
  20. Публикувах поканата и линка към сайта в профила си във Фейсбук. Нека всички ползващи социални мрежи да го направят. 5 СМС от мен и ще дойда в неделя.
  21. Здравейте колеги, Обещах да пиша след ремонта. Сменихме датчика на радиатора(стария беше производство 10.1992г - оригиналния). оказа се, че уреда на таблото дава допустимата(както четох някъде из форума) 5-6% грешка. Обяснено: по спецификация на датчика включва 1ва степен на перките на 95 и изключва на 84градуса(показания на таблото съответно 101-102 и 90градуса); 2ра степен вкючва на 102 и изключва на 97гр(още не се е включвала), т.е. бих имал проблем, ако на таблото температурата започва да отминава 110гр. Дано това бъде полезно на други колеги имащи подобен проблем. П.С. Датчика се сменя без проблем и от горе както писаха колегите, като се застане срещу колата-долу в дясно. Забравих: Датчик Феби 27лв и 10 лв труд - включва се и смяна на маркуч отвеждащ маслените пари от картера(цена оригинален 110лв за 30см Г - образен маркуч ), като при мен беше от един кашон и отрязан нужната дължина Общо 37лв
  22. Мерси за отговорите. В събота ще го посменя въпросния датчик и ще пиша за резултата. Стискайте палци да е той
  23. Мерси и на двамата. Ще взема да се прибера днес по-рано от работа и да се попомъча отгоре. Ако не се лъжа четох по форума някъде, че е някъде долу в ляво май. Ориентировъчна цена?
×
×
  • Create New...