gonnzzo

Members
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

About gonnzzo

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  ауди 100 АСЕ

Персонална информация

 • Gender
  Male
 • Location
  СОФИЯ

Recent Profile Visitors

1,155 profile views
 1. Бях чел че правят някакви врътки вкарват ги едва ли не нарязани като за скрап,части и т.н. за да не плащат мита и тем подобни и тука възкръсват.
 2. Хубаво е че са успели. Ще кажеш ли като кешовица как е.
 3. Bhopz не намесвам твоя автомобил просто се спомена за пружини и .....
 4. Извинявам се на колегата че му влизам в темата ,но да не отварям нова. Има не малко екземпляри на пружини /дори и от Щатите внос/ Мнения за возия-огромна ли е разликата ,цена за подръжка заслужава ли си въобще. Пружинният вариант фабричен ли е или е галимация от неволя.
 5. Те нещата на майтап отиват- борим се за някакви сантиметри......😅😅😅
 6. Аз за тази Wверсия само не разбрах има ли такова животно или просто е изключителна рядкост. Не сам от малките 205 съм 130кг. просто тази конзола при скоростите е доста издигната и дори да си поиграя с настройките на волана десният крак стои кофти нито е изпънат нито е свит и движението между педалите е някак си неестествено и не си е работа.Качвах се и в Q7 там бяха също зле нещата ,GL имах възможност да пробвам и там трагедия имат на този панел едни хоризонтални прътове незнам за красота ли за ръкохватки ли ама ако ги нямаше има шанс да се получи. Тези дизайнерски решения направо ме убиват ,други марки им качват масово лоста като на маршрутки и там всичко приключва. Та мерак голям имам за 8L та да видим.
 7. Не е добре Надявах се да има повече място при шофьора иначе десният ми крак кофти стой между волана и конзолата при скоростният не ми е удобно. За отзад ясно ама на мен отпред ми трябва.Лонг има доста по малък избор на пазара и разбираемо други цени/ е верно имат си и екстрите макар и не всички екземпляри/.
 8. Здравейте, доста порових и изчетох но не открих нещо което е важно за мен външните габарити на 8 и 8L ясно обаче реално шофьорската седалка на 8L дърпа ли се повече назад за да има повече място за шофьора или е като при др. 8 И има ли като цяло някакви разлики в окачване ,въздушни възглавници ,ск.кутии ......
 9. Това за Швейцария не го знам - какъв смисъл са повечко разходите / при регистрация или еко такса ,проблемна подръжка ли имат там..../
 10. За регистрационният номер -какъв е. До известна степен найстина цената на първо четене е ниска , обаче включвайки последващите разходи /които доколкото се ориентирам отиват на около 1500-1700лв./ + стартовата цена си станха 3000-3200лв. и то ако няма изненади /малко вероятно е мисля/ и като се поогледа човек за тези пари коли от класа бол.Това което ми се върти в главата / може на някои да му прозвучи несериозно/ е ако въобще се стигне до покупка да вкарам за начало само разходите за регистрация ,еко такса , ГО да ги закрепим на около 500 лв. /да се върже на около 2 бона/ да си поджиткам да речем 5-6 месеца да се навъртят някакви 2-3х. км. и ако си заслужава да се доинвестира. По скоро ме интересуваше като агрегат как е / да не е като 2,5 дизела / ,че занего знам бегай и не се обръщай.
 11. Здравейте , не бях доста време в редиците защото продадох кораба /100ца/ ама нещо все ме влече и се оглеждам да взема някоя олимпийска надежда . Искаше ми се първо да поровя в търсачката за инфо да не дублирам теми най-вероятно ама незнам коя модификация точно е този автомобил. По същество в мобиле се появи /незнам дали е тип В5 ако не е кажете каква е/ която поне по нета прави впечатление. на http://www.mobile.bg/11426267738333490е колата да я погледнете и да си кажете мнението - с по набито око и знаещи какво да гледате. Какъв е мотора и отзиви за него /предполагам, че най-вероятно ще са противоречиви ама все е инфо/ и на старта след покупката какви харчове се задават за обслужване/ ангр. комплект , пистови ремъци - ролки трябва ли нетрябва ли да се сменят , водна помпа , филтри и нещо ако пропускам съществено да кажете/.С ГНП как стоят нещата -читави ли са ,турбото и то с какви пари би могло да ме сюрпрезира ,окачване какви парички ,съединител и ако решите и други съществени неща да нахвърляте ще съм благодарен. Също да попитам регистрационната табела с която е автомобила каква е /италианска ,немска или,,,,,/ ,че това пак ми се струва от значение.
 12. Карани са на 100-ца сигурно стават и за други модели и марки но не съм наясно. Параметри: 4A 06 01 6J x 15 H2 2150901 -Преписани са буквално от джантите. 025J ET 45 5 БРОЯ са /както е видно от снимките/ едната джанта е чисто нова.Тя е с резервната гума.Гумата за резервна си е супер. Намират се в София. Цена 120 лв. всичко. За предпочитане контакт по телефона 09889 1 43 43 Георги.
 13. благодаря колега