Jump to content

Svilen 22

Members
  • Мнения

    57
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 80

Svilen 22's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега дай инфо за карбуратора? Кейхин ли е? Ценичка?
  2. Карбуратора какъв е? Пиербург или Кейхин?Цена?
  3. Svilen 22

    За парното

    Нещо с клапите не е наред.Виж някое жило да не се е откачило.Може да се разминеш само със сваляне на барчето.Дано да е жило че иначе трябва до сваляш таблото за да ремонтираш клапите.
  4. Не забравяй да погледнеш клапите в какво състояние са!!! Препоръчвам ти задължително да ги пооправиш.Успех с демонтажа и монтажа на парното.
  5. Тогава радиаторче за съжаление!!! Относно клапите не занам за А4 дали може без да сваляш таблото.По добре някой запознат колега да даде мнение.
  6. Кофти!!! Опитай пак да обезвъздушиш системата.
  7. Здравей колега!!! Аз карам В3 но от опит ти препоръчвам първо погледни нивото на антифриза!!!!!!!След това обезвъздуши системата и ако няма парно тогава се мисли за радиаторчето. Ако се стигне до радиатор се сваля цялото табло и се отремонтирват клапите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, че да не сваляш после пак табло/което не е много приятно/.Наличието на климатик/климатроник леко усложнява и променя нещата.Ако си с климатроник движението на клапите се осъществява с моторчета и трябва да се заслушаш дали се движат при промяна посоката на потока на въздуха. При монтиран климатик кутята с клапите е свързана със скоби за кутията на кондензатора на климатика и трябва да се внимава при демонтажа. Успех!!!
  8. или е спукаана или без хаберно е искривена и затова тече свалия се е дви болчета сменияш и караш И аз съм на същото мнение.Преди време сам си сменях термостата. Бях я оплескал защото не почистих добре основата на която ляга пластмасовата капачка-отделно не бях сложил добре О-пръстена/уплътнението/.Така,че сваляй и ще разбереш за какво иде реч!!!Късмет
  9. Опитах се да коригирам снимката но трябва да си я поувеличиш.Сори!!! В кутията с клапите нямам филтър.Някои модели имат филтър/поленов/ но той се намира под стъклото в отсега с двигателя/ отдругата страна на моторчето за чистачките/
  10. Здравей Люска!!! Имам проблем с карбуратора/Кейхин ама 1 ли е 2 ли е не знам/-по точно с ускорителната помпа.Тече яко бензин от нея.Свалих карбуратора и установих, че основата на помпичката върху която се поставя капачето се изкривила яко, посукала се е и не уплътнява платното и двата пръстена.Та питам има ли шанс това да се оправи-с лек удар или как...... Ще съм ти благодарен ако помислиш в/у проблема ми.Весели празници и много късмет!!! Ауди 80 1.8s-1990г.
  11. Svilen 22

    обороти

    Здарвей!!! Първо се регулират оборотите на бензин след това на газ.Зависи какъв ти е изпарителя.Почти всеки изпарител си има отстрани врътка за оборотите/сместа/ Нормално е при включени светлини, ел стъкла и др. да паднат малко оборотите.Трябва да държиш около 950 об/мин.Ако си случил някоя калпава газ пак може да имаш проблеми. Успех.
  12. И аз бях в същото положение , наложи се в началото на зимата да си сменя радиаторчето-много не съм му мислил, че сина ми още беше малък и трябваше в колата да е жега.Не те съветвам да слагаш разни лепила или др.Сменяй радиатора или мост с тръбичка.Иначе рисуваш да окотиш ДВГ-то.Ще вземе да се излее антифриза и.......! Успех!!!
  13. Това е моята кутия с въздуховодите преди да я отремонтирам.Всичките тези отвори бяха с накъсан дунапрен.Сега са с естествена кожа и алуминево фолио.Свалях цялото табло.Успех!!!
×
×
  • Create New...