Jump to content

Lifelife

Members
  • Мнения

    138
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Lifelife

  • Рожден ден 21.12.1988

Друго

  • Kaра
    A4 1.8T QUATTRO

Персонална информация

  • Пол
    Male

Контакти

  • Skype
    s.s.d.d_vankata

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Lifelife's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега този с малките шлици за коя А4 беше? До 97ма или след?
  2. Здравейте, Търся рециркулационна водна помпа (електрическа) за Ауди 2,5TDI Оферти на л.с.
  3. Отговорник отдел Резервни части в АУТОТЕХНИКА ООД. Представителство на СЕАТ за България /бивш представител на АУДИ/ и франчайз на HERTZ RENT - A - CAR.
  4. Lifelife

    Слагане на кът офф

    Добре де не съм се изразил много правилно ... Малко бях сънен
  5. Lifelife

    Слагане на кът офф

    Клапана е същия като този който трябва да ти е монтиран заводско. Разликата е в твърдоста на пружината. Малкия изход от горе е за вакум от генерацията. Има един изход на всмукателния колектор / в предната част към радиаторите / който се връзва там.
  6. Колега на газ или на бензин я караш колата?
  7. 20.70 лв. цена с ДДС. Отиваш във всяко едно представителство на ВАГ и си го поръчваш. При условие, че всичко ти е наред и мотора е сток, конверсията е безсмислена. Но ако ти замине комутатора е добър вариант да го направиш. С новите бобини, колата реагира доста по - добре на всяко подаване на газ. Независимо от натоварването и температурите които е достигнал мотора. Сами по себе си бобините ти позволяват да караш и с по - студени свещи и т.н.
  8. За изолацията на кабелите и буксите за бобините освен оригиналния шлаух ползвам и ето това 06F 971 824C Има го и в червено с номер 4Z7 971 824 B Надявам се да съм от полза
  9. Легла не съм купувал. Бях ги пропуснал когато сглобявах мотора и преправях нейните в движение. Нямах си и на идея, че са с по-голям диаметър. Тук съм се заблудил и аз
  10. Колега размер на джантите и цена?
  11. И аз минах през тази конверсия. За закрепване на бобините използвам адаптери с номер 077905390. Става като заводско.
  12. Колега някакви снимки и модел можеш ли да дадеш?
  13. На моето АЕБ му сложих 0 280 156 061. От AUQ двигател. Хубаво е да се вземат и леглата 06B133555H иначе нямат слагане. Проблема който срещнах беше височината и се наложи да скъсявам ушите на рейла да слезе по - ниско.
  14. Малко раздвижване по темата: Днес колегите от тунинг-партс заредиха http://tuning-parts.bg/razdvijeni-rolki/1668/ . Поръчах колелото, да се надяваме, че всичко ще е наред.
×
×
  • Create New...