Jump to content

zaki 83

Members
  • Мнения

    49
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от zaki 83

  1. zaki 83

    Проблем при палене

    Здравей колега. При мен бе същия проблем, оказа се не добре работеща свещ. Като е запаля студена започва да тресе прекъсва и като поработи малко свеща се позагрее и проработва. Ако ти е свещ след като се оправи пак може да има едно леко претрисане най вече когато пуснеш газта на скорос. След като си смених свещите все едно ДВГ-то направо не можах даго позная. Свещите ми бяха още оригиналните на ауди. на 156000км. Дано съм помогнал.
  2. Здравйте проблема си го реших с 4 нови свещи и сега е пушка.
  3. Здравей може ли да ми обесниш за тази работа на 3 цилиндъра на мен също ми правеше така ,но до днес като минах 10км. проблемат си остана. След като ги минах тези 10км. на 3 цилиндъра като слязох около колата меришеше като на барут и под радятора имаше капки антифриз там кадето го забелязах нямаше как да вдигам капака и да проверя за това одбих след около километър и за моя изненада нямаше никакви следи от теч. Прегледах внимателно с фенерче дори и трудно забележимите места но нищо. Та въпроса ми е може ли да има връска едното с другото. А и за тази работа на 3 ц. първо към свещи ли да се ориентирам или нещо друго.
  4. Ако някой има такова лосче и му се занимава да праща с куриери да пише и цена на л.с. забравих да спомена модела е А3 1.6 , 97г. не знам дали стават от по новите години.
  5. Благодаря ви колеги ! Като ми остане време ще пробвам с кабелите.
  6. Не съм сменял свещи и кабели от както съм е купил преди около година. А това за ваденето на кабелите не знам дали ще стане, защото свещите са под колекторните тръби и трябва май да се свали колектора за да могат да се сменят свещите. Като гледам май само първата свещ от ляво може да пробвам така.
  7. Здравеите! Проблема ми е следния: Преди няколко дена колата сутрин на студен двигател след запалваме започваше да работи като на 3 цилиндара , няма мощност и след няколко км. се оправяше. Но днес бе така цял ден не се оправи както до сега а е покарах доста. Дали са свещи или трябва да търся в друго проблема. Няколко човека ми казаха ,че е от нетаботеща свещ, но все пак искам да чуя и друго мнение по въпроса.
  8. Мисля,че проблема ти е в това,че духа през щеката това не е добре ! Обърни му внимание!!!!!!!
  9. zaki 83

    Парно - проблем

    Под 0 градуса няма как да се вкючи климатик на която и да е кола! Колкото до другия проблем нямам си на идея ,да се изкаже някои по компетентен колега.
  10. на 100% четки на генератора. Но първо провери над акомулатора, кутииката с клемореда за хлабава връзка. Маи бе 2-рата от ляво на дясно.
  11. Да за това моторче говоря, на мен се отваря на болчета е. Като се отвори вътре има един потенциометър на полумесец, та този потенциометър наи често се износва там кадето са тихите обороти и от там става цялата какафония.Ако има начин отвори го и провери ако изкаж позачисти го със спирт,някои път збира прах.
  12. Не го махаи маркуча за картерните пари, 1- СМАЗВА ДРОСЕЛОВАТА КЛАПА, 2- ВКАРВА ПО ТОПЪЛ ВЪЗДУХ В ДВИГАТЕЛА И ПО БЪРЗО СТИГА РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА. Според мен редовна профилактика е по добрия варянт, или филтър.
  13. Провери си тогава моторчето за празен ход.
  14. Сменял ли си скоро въздушния филтър? Свали и почисти и дебитомера с контактен спрей остави го хубаво да исъхне и пробваи. Като го правиж това откачи плюса на акомолатора.
  15. Сори бате ама това не е А4 да сменяж носачи всяка година, не подвеждай момчето. Носачите са 1-1 с голф 4 много здраво окачване но малко друса. Колкото до скоросната кутия това си е късмет сменяи и маслото редовно и няма да имаж проблеми. Аз карам такова ауди от 1 година и се родих с него. Предното ми ауди беше 90купе и направо ми разказа играта с разход данаци и реминти.
  16. Здравеите колеги! Колата ми има странен проблем. По някога в движение около 2500 об. както си върви и започва да губи мощност все едно свършва бензина , като изключа от скорост не гасне и не мени обороти трябва да е изфорсирам и тогава като вкюча пак на скорост няма проблем набира си. Този проблем ми го прави малко преди да достигне 90 градуса. Даите идеи от какво може да е ?
  17. Много ще съм ти благодарен колега! Ще почерпя
  18. Колеги даите някой онлайн магазин от които мога да си поръчам тези гарнитури , че в нашия град нищо не може да се намери.
  19. мисля ,че на прикачената миниатюра го пише просто го преведи.
  20. zaki 83

    Настройка на волан

    Не колеги зная за лосчето но не бях сигорен за истегляне и прибиране на волана в краина сметка се оправи ,явно не е местен откакто е станала на кола. То ми излязаха много екстри за които не знаех ама така е които не разбира се учи в последствие. Влагодаря все пак за одговорите!
  21. zaki 83

    Настройка на волан

    Оправих го , то трябвало доста сила ! Благодаря за помоща колеги !
  22. zaki 83

    Настройка на волан

    тои е издърпан не може да влезе на вътре. какво може да е заяло аз доста го натисках но не се прибира
  23. Воланат може ли да се движи напред и назад като на голф 4 ,че моят не иска та си мисля да не се е прецакало нещо.
  24. Защо !!!!!! Дай поне една причина освен ,че върви малко повече
  25. http://tolytuning.com/bg/catalog.html Мисля,че това е всичко което ви трябва за оптичен тунинг.
×
×
  • Create New...