Jump to content

crossmania337

Members
  • Мнения

    17
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от crossmania337

  1. Объркал съм. Кабелът не е отделен като на примерната снимка (там е от А6). На мен ми трябва този май: Въпросът, който възниква е, че на бега с бутоните буксата е с 14 пина, а на тази примерна снимка е с 8? Номера на този кабел е 8E0971589S
  2. Ако искаш да слагаш мултиволан от B7 и да работи бега, си намираш задължително лентов кабел от B7 + окабеляването за бега, който е с 2 букси + 1 за мултифункция.
  3. Здравейте, става въпрос за преминаване от 4-лъчов стандартен волан към мултифункционален 4-лъчов волан. Взел съм следните неща: бега с копчетата, модул на волана с последна буква N и лентов кабел (с оглед на това, че имам и темпомат, който ще инсталирам). Въпросът ми е откъде мога да намеря/купя кабелът който се включва в бега на волана и как изглежда? Буксата е с 14 пина (в ляво долу) : http://s238.photobucket.com/user/ricam78/media/Allroad/KGrHqFqEFGdOTlSBQUmGUUdVg60_57.jpg.html Става въпрос за този волан: http://www.m.ebay.ie/itm/AUDI-A4-B6-02-05-SALOON-ESTATE-4-SPOKE-MULTI-FUNCTION-STEERING-WHEEL-IN-BLACK/182158407196
  4. Здравей! Преден десен калник цена? Добавка задна броня цена? Лентов кабел (slip ring) да поддържа темпомат и мултиволан цена? Благодаря предварително !!
  5. Здравей, колега! Цена за лентов кабел (да поддържа мултиволан и темпомат) и цена за конзола двоен дин? Цена за преден десен калник? Благодаря предварително!!
  6. Здравей, цена за лентов кабел за Audi A4 B6 да поддържа темпомат и мултиволан? Цена за конзола двоен дин? Благодаря предварително!
  7. Здравей, цена за лентов кабел за А4 B6 да поддържа темпомат и мултиволан и цена за двоен дин конзола? Цена за махагонов пепелник пред скоростния лост? Цена за долна кора на кормилната колона (темпомат) Благодаря предварително!
  8. Aз го имам това думкане и виене при по-висока скорост. Думкането се получи като тръгвах от светофар и я вкарах в обороти, за да тествам quattro-то, беше ми интересно, и след това при смяна на 2-ра предавка се чува едно страшно удряне, все едно скоростната кутия ще ми влезе в купето. Ако някой има някакво предложение за решение на проблема, моля да сподели. Аз имам усещането, че е тампонът на скоростната кутия, обаче за виенето (което се чува с над 100 км/ч) какво да предприема? Като цяло от този удар, който се усеща, имам чувството, че бяга малко тягата и все едно се разпада в ръцете ми тая кола, а хич не е лоша.. Иначе, задължително първоначално обслужване и редовна смяна на масло. Двигателя е доста надежден и държи на бой. Ако се чипоса, не знам какъв ще му е живота, но аз го обмислям след като оправя тези фрапантни шумове, предизвикани от предишния собственик в Италия...
  9. Двоен дин конзола цена? РНС-Е цена? управление климатроник цена?
  10. Здравей, колега, търся следните неща за Audi A4 B6 1.9TDi Quattro рЪчка КОМБИ: Бежов или просто светъл кожен салон, 2din конзола за таблото, капак на пепелника пред скоростния лост (махагон), някаква запазена навигация, ако имаш и управление на климатроника за 2дин конзолата. Благодаря предварително!
  11. Някакви снимки от процеса на ретрофитването?
×
×
  • Create New...