Jump to content

Audi TDI

Members
  • Мнения

    573
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Audi TDI

  • Рожден ден 26.10.1981

Друго

  • Kaра
    Audi Quattro

Контакти

  • MSN
    pipsun@hotmail.com
  • Website URL
    http://sofianet.net
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Локация
    Sin City
  • Интереси
    Cars&Motorbikes

Последни посетители

3033 профилни разглеждания

Audi TDI's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. шофьорският е, пиши ми на лично да се разберем, как да ти го дам.
  2. ляв халоген Valeo, за а4 б5, подарявам
  3. Здравейте, продавам чисто нови предни носачи Lemforder за ауди A5/S5 съм ги купувал, но по каталог стават и за А4 08'-. От официален вносител на марката са с документ. Оказа се, че не е наложителна смяната и междувременно продадох колата. Ето списък: Горен десен преден LEM 33893 02 - 55лв Горен десен заден LEM 33895 02 - 55лв Долен десен преден LEM 36193 01 - 90лв Шарнир LEM 36899 01 - 25лв Цените са символични, защото съм ги купил много по скъпо, но не ми трябват. Може и по отделно. Цена за всичко 160лв! тел 0888 610765
  4. https://autobild.bg/крис-младенов-будителят-в-автосервиз/?fbclid=IwAR0cbKUAazEKqQ-3F9H_mc_s1UFKAZ4wRbSUWP4mFFT4LPQkn9Z6uvpxV7k
  5. Днес тръгнах да слагам летните гуми и ми направи впечатление, че има леко напукване между грайферите. Гумите са Пирели (уж хубава марка) с Дот 16. Това трябва ли да ме притеснява, някой друг имал ли е такъв проблем?
  6. Audi TDI

    Audi A5 retrofits

    Леко пипнах интериора и аз, смених копчетата на седалката и от двете страни. На фона на другите иноксови части в купето според мен си пасва добре и това е от нещата, които винаги ми се набиват на очи, когато влизам. Скоростният лост също го ъпгрейднах.
  7. Audi TDI

    Audi A5 retrofits

    Сигурно съм го пропуснал някъде по другите теми, но ако мина от обикновени стопове 2008, на такива с частичен лед 2011, пак ли трябва да купувам кабели и да се препрограмира?
  8. Пружиниращо в смисъл, че като мина по неравност не се чува еднократно хлопане, а като неколкократно похлопване "так, так, так". Не знам дали го обяснявам коректно, но все едно разклащаш нещо и то се удря неколкократно в друго, докато се успокои... Странно е, иначе колата си е много стабилна, затова имам съмнения за нещо разхлабено.
  9. Здравейте, отскоро се върнах в отбора на марката и като голям фен искам да споделя малко впечатления от новата ми придобивка. Не е чисто нова, но е доста добре поддържана в Швейцария с пълно досие. Това, което ме впечатли най-много : звукът! Симфонията на 8те цилиндъра е музика за ухото и дори не си пускам радиото За ускорението може малко да се поспори, както четох по форумите, не е най-голямата бегачка, но във високите обороти се усяща тягана на 354те коня. Комфорта на седалките е невероятен, иначе вътре не се различава друго от предишната ми А4. Ще споделям и други впечатления, но засега си е сбъдната мечта. Сега имам и едно питане: Има едно дразнещо пружиниращо чукане, като на разкачено нещо по окачването, което се чува при дупки от дясно. От Порше ми казаха, че окачванете е перфектно и не могат да установят от какво е. Имам чувството, че нещо се е разхлабило, но в двигателния отсек не можеш и игла да прокараш, камо ли да разгледаш надолу. Някакви идеи от какво може да?
  10. Audi TDI

    A5 facelift upgrade 2012-2015

    Здравей, може ли да споделиш малко повече информация за смяната на волана и скоростния лост, бих минал по този път и аз
  11. Днес най-накрая намерих време и активирах парктроника. Големи адмирации към един от приемчиците на Порше-запад, затова че ми обърна внимание. Негов колега категорично отказа да се занимава, защото имало случай с крадени ориг.части и следвали големи разправии...Оказа се, че кабела от Куфатех се връзва на предните бушони, където има свободни места за връзване към кан-шината, а не както аз си мислех отзад в багажника (става, но трябва заголване на жички и "прехващания",които не ми се нравят). Та след като прекараха кабела и сложиха 7,5А бушон, препрограмираха компютъра и всичко тръгна. Даже и музиката се намаля, което много ме радва. Това, което всички сервизи преди това отказваха е пробиването на бронята и захващането на датчиците, си го направих сам в гаража. Ако някой реши да го повтори това упражнение, да се приготви с много търпение, но си заслужава да е оригинално.
  12. Според мен колата си е екстра, само цената е малко надута за 12/2004... Ако можеш хубаво да се пазариш и падне под 18, си ти. Само за справка, мой приятел си взе преди 2 месеца А8 със същия двигател и подобни екстри за 16! Успех каквото и решение да вземеш и безаварийно!
  13. Оказа се голям зор това с ретрофита. След като набавих повечето части, останаха само стойките за датчиците... и се оказа, че не се продават отделно, а вървят само комплект с бронята. Още от началото не искам да сменям точно бронята, защото моята е с-лайн. И сега се чудя как да ги закрепя към бронята, без да стане прекалено побългаряването. От Авител ме отсвириха, без оригинални държачи не им се занимавало. Давайте идеи, минава ми през главата употребата на лепило и тн...
  14. Цитиране на предходен пост! Прати ми ги за всеки случай, може да са ми помолезни. Годината и на двете е 2010. Кабела от модула към захранването съм го поръчал от куфатех, защото от маргата не им се занимаваше да го изтърбушват.
×
×
  • Create New...