Jump to content

dassler

Members
  • Мнения

    66
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно dassler

  • Рожден ден 11 Декември

Друго

  • Kaра
    Audi A6 Quattro

Персонална информация

  • Пол
    Male

dassler's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Продавам Canon 450d с китов обектив 18-55 IS.- Фотоапарат Canon 450d + 1 капачка- обектив Canon EF-S 18–55mm + 2 капачки- ремък за врат- кабел за ТВ- USB кабел- батерия- зарядно- книжка- диск- кутия- Подарък - Поляризационен ФилтърАпарата има нормални следи от употреба Състояние 8/10 пазен е във фотографска чанта.Първи собственик Възможен коментар по цената за сериозни куповачи. Апарата е в София при желание може да се види и тества,за другите градове в страната пращам по Еконт. Цена:550лв. за сериозни купувачи възможен коментар по цената. Тел.0894767707
  2. Здравейте. Колега "DenyTDI" да си дадеш колата някъде в България и да чакаш да ти я направят хубава(яка,красива и тн.) .. се съмнявам,че ще стане такава каквато искаш! Трябва да кажеш какво и колко искаш да се тунингова. Все пак имаш няколко варианта. 1.Overdrive - Много пари 2.В някой гараж..и в последствие ще се разпаднат броните и решетките.. 3.С поръчка от разни външни сайтове и ти да си я сглобяваш. 3.Да сложиш хубави и големи джанти които да я отворят и да зарешеш тунинговането. Има един колега с по-новата А6-ца с външен ABT Тунинг неговата е хубава,фабрично ABT,но най-вероятно не е правена тук. Вероятно има и други колеги с тунинг по колите им с повече опит от мен,нека и те да споделят мнение. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11321980928123713&f1=details Едно интересно предложение. Успех !
  3. И аз да се разпиша със зимна снимка (със зимните ботушки)
  4. Влади Влади Влади идеята за малка промяна на детайлите е страхотна! Поздравления за труда! От нещо красиво ти направи нещо по-красиво.. Изчетох цялата тема и с малко закъснение да добавя: Джантите са супер много добре стоят. Веждите я направиха по-агресивна. Решетката според мен е по-отворена за колата и много добре стои. Спойлерчето на багажника стои перфектно.Не слагай този от горе ще стане претрупано. Дифузьора както и спойлера придават агресия на задницата. Взе правилно решение за стопчетата. Надписите Quattro може би ако са черни ще са по-добре, с това червено не ми отиват на синята кола все пак я виждам на снимки. Не ти препоръчвам да правиш други елементи в черно аз имам малко проблеми с това но все пак има разлика в годинките. Джантите са пребиване Относно за зимата .. красотата изисква жертви прибирай я на топло и до лятото.. Страхотни съчетания,евала за промените Искам да я видя на живо.. Поздравления Влади !
  5. При мен Не свири .. когато увелича музиката се чува че свири всичко в колата както трябва да е но като се заслушам до задната лява врата колоната гъгне/шуми .. не знам от какво е.И да когато колата е запалена го има това нещо.Провериха дали не е изгоряла колоната и пищялката във вратата (те си работят) и така стигнаха до това заключение.
  6. Телефончето е супер имам го от година и малко .. доволен съм Ако разполагаш с повече пари ти предлагам Nokia N8,Nokia E7 нови модели са от доста време ги чакам ..на скоро почнаха да ги рекламират ..
  7. Здравейте. Имам същия проблем на задна лява врата "гадно жужене" !? .. Ходих на Car Audio там я гледаха и ми казаха,че в багажника има "изгоряло задно стъпало". От дясната страна в багажника имам туба BOSE и някъде зад нея е това нещо но там е малко по трудно да се отвори.. Всичко в колата е заводско.
  8. И аз се присъединявам ...
×
×
  • Create New...