Jump to content

tufata

Members
  • Мнения

    577
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Друго

  • Kaра
    руская

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

tufata's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Дили отдавна съм казал, че не трябва да се купуват... освен ако нямаш SQL система която да заглуши всичко. Макар че и при 100дб се усещат отлично вибрациите на мотора, ако да кажем шума изчезне.
  2. tufata

    Избор на CD Player.

    Темата е изчерпана. Пайнер е без аналог, все още о 5г насам като цена/качество пред всичко на пазара у нас от към плеъри само.
  3. Какви са тези шумове? Ако говориш за бумтене, то проблема не е там!
  4. tufata

    Усилвател

    Какъв е усилватела?
  5. tufata

    Касетка адаптер

    Писал съм много по темата...
  6. tufata

    Проблем с таблото

    Аз ремонтирам, Плевен.
  7. Нищо му няма... само дето мп3 192к на система от среден клас ще звучи пъти по-добре от флак на босе от супер висок клас. Задния номер и други неща може да дрънчат от сила, а не от качество.
  8. Как бе, Босе-то е номер 1, но за някои!
  9. Сменя се всичко от - до! В колата няма един говорител който да звучи задоволително. 1 сменяш предна линия 2 сменяш касетофона 3 сменяш задна 4 пускаш ги през усилвател и предна и задна 5 евентуално се добавя бас, ако трябва
  10. Това се учи с години и практика освен апаратура. Ако мислиш някой да ти каже на готово нещо и да почнеш да го прилагаш, най-много да скапеш нещо. Ей ама всеки стана майстор вече.
  11. Ако е там проблема, на Ваг трябва да му излиза, че има отворена врата!
  12. Ми вид дали е захранен модула първо. След това дали я захранена вътре частта за силовата верига към управление на крушките. От там насетне, ако има отворена врата, на ВагКома излиза ли като такава?
  13. Аз псувам по много неща. То ДУ ако ме дразни, смятай какво е по другите не качества на даден уред. Няма как за 20лв модул да направят хубаво ДУ.
×
×
  • Create New...