Jump to content

pdp

Members
  • Мнения

    87
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от pdp

  1. За този бюджет има ли нещо по-добро, примерно Филипс Саеко или Делонги? Просто исках да е бяла, но може да се преглътне цвета, важно е качеството
  2. Здраейте, споделете мнения за тази кафемашина https://electron.bg/gaggia-gran-style-white-p-301690.html . Гледам, че е със стоманен бойлер, уж за по дълъг живот,а ама най-вероятно помпата ще замине преди него Ако някой ползва тази марка да сподели заслуужава ли си ?
  3. За инжекциони може да пробвашс Ицо Мерсинков 0888 744 156 А някакъв сервиз за Нисан и по-специално за Микра, може ли да препоръчате. Цялостно да се погледне и смяна на термостат. Във форума на Нисан съм писал, но втора седмица няма отговор...
  4. И аз така мисля колега, въпроса ми беше да ме насочите като марка нещо или да препоръчате онлай магазин/ гумаджийница във Варна
  5. Колеги, на врата на микрата са дадени два размера само 175/60/15 и 175/65/15. В момента отпред е с 185 а отзад 175, ама гумите не стават за нищо. Искам 175 да сложа, но нещо е малък избора на този размер. Примекс нямали наличност на всесезонни само мишелин предлагат на 127лв, но е 185 ширината.
  6. И аз съм харесал Kleber Quadraxer, ама гледам по различни сайтове от 90-120лв варира. Hankook Optimo4s или Nexen NPriz 4S са ми другите вариянти, явно ще трябва да се завиши малко бюджета, пък да търся 4 джанти на 14'' пак ще ми излязат колкото разликата до гуми 15. Debica съм я отписал, незнам за тези Сава Адапто някой има ли мнение? Аз за Гудиър 4сезона ги ползвам на задните и съм много довлен, но там цената е друга вече
  7. То е ясно, че най добре е два комплекта зимни/летни, финансов е проблема. Тя дори и на сняг няма да се реши да я кара в града. Та като марки някакво мнение за всесезонните на Kleber, Hankook, Kumho или Nexen?
  8. Здравейте, колата е Микра 2004г и ще се кара изцяло градско от жена Новозакупена е и е с едни галоши, аз си мислех че са 14ки но пък се оказаха 15ки със стоманени джанти. Та носичл съм се към всесезонни гуми ( много хора ще ме оплюят) поради споменатите вече факти жена/ниски скорости/градско. Бюджет около 90лв на гума. Като марки и модели какво ще препоръчате? И като ширина дали да е 175 или 185 ?
  9. http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=79318 Тук също има снимки кое да провериш, може да е от продното стъкло, но според мен е от огледалото виж на снимката е отбелязано точно откъде е.
  10. При мен не беше подъхване, а по скоро шум от вятър. Също само при на 100 се чуваше и беше доста дразнещо. Проблема беше в огледалато ( точно и при теб май оттам е тръгнало) ИМах един линк, но съм го запилял някъде. Там точно някакъв чужденец обесняваше как цепвал гумено маркуче и го подпъхвал от вънншата страна между стъклъото ти и основата на огледалото. Аз свалих цялата кора на вратата, след това каот махнеш пластмасовото триъгълниче за огледалото, вътре трябва да имаш шумоизолираща кора, кояот при мен беше заминала половината, затова и аз подлагах там. Използвах найлон за опаковане(този с балончетата и го наложих въру тази кора в огледалото. Резултата беше налице и шума се намали драстично, немога да кажа че напълно е изчезнал. Също така като свалиш кората пак може да се регулира рамката на съклото ти да е още по прибрана и т.н. Виж тази тема http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=66178 има снимки как се сваля всичко и дано ти стане ясно какво се опитах да обесня
  11. pdp

    A4 1.6 98г гори масло

    Малко ъп.... Карах я сигурно 600-700км градско и маслото не го пипна. Уикенда пак карах по магистрала в ограниченията и за 800км го гори, но не чак толкова фрапиращо. Та казаха ми, че възможно да е запушена тръбата за картерните газове и оттам в високи обороти да бута маслото. Иначе моля препоръчайте сервиз за смяна на вложки във Варна, че излизат и други неща за смяна поне всичко на веднъж да направят
  12. pdp

    A4 1.6 98г гори масло

    От Варна до София е този разход. Възмоно ли е да е от некачествено масло? И не съм запознат много но ако бяха сегменти нямае ли да пуши и да го гори по всяко време. Дали мое при високите оороти да избива някде от филтъра? Засега мисля да карам така и да я следя докато дойде за смяна маслото, и този път е сменя с някакво друго масло.
  13. С ГИ Романо и във Варна най-много до 12 да я сваля. Не се старая да карам свръ икономично. Иначе съм стигал и до 14-15, зависи как се кара, според мен е нормален разода за София.
  14. pdp

    A4 1.6 98г гори масло

    След като я настъпих по магистралата с 160-180 до София някъде около 1л масло го нямаше. На връщане си долях и карах в ограниченията и маслото не мръдна. Досега не съм заелязвал да е мърдало маслото вече 3та година откакто я имам, но и не съм я карал толкова продължително с такива скорости. Маслото го сменям на едно и също място. Възмоно ли е да е от некачествено масло или просто е от високите скорости? Последната смяна ми беше юли месец преди 6хил км. Тогава с добавка направиа и промивка. Малко след това е монтиран газов инжекцион. Колата не пуши и няма видими течове ( не съм я гледал на канал). Споделете идеи от какво мое да е? Гумички? И възможно ли е само във високите оборти така да го гори?
  15. Вече ми е пълна каша, та пак да питам за сервиза на Хр. Смирненски или от тези до хлеобозавода някакви мнения ? За пъривтие съм се спрял на Романо-Еко, а вторите доколкото знам са само с Ланди Ренцо.
  16. Спрял съм се на две фирми тази Алфагас ( Наско до военна болница) слгат Powerjet за 1000лв и гаранцията е 2г без километри ! Другите са сервиза на Булавто, които монтират АC Stag 1200лв. Колата е А4 1.6. Какво бихте препоръчали? за БулАвто съм чувал добри неща ама цената им май е завишена за нещата които монтират. А за Алфагаз нищо не мога да открия дори и в нета, там бащата го препоръча защото го знаел от едно време и бил добър ( ама за ГИ незнам как се справя )
  17. Мнение за АлфаГаз серивза който е до военна болница някой може ли да сподели ?
  18. За тази фирма http://www.alfagas-bg.com/ някакви мнения може ли да споделите ? колата е А4 1.6
  19. Цитиране на предходен пост! Благодаря колега, открих и аз кода на мотора. Нещо по специфично което да се гледа при този двигател и куатрото като цяло има ли? Някакви знайни или незнайни болежки ?
  20. http://www.cars.bg/c379526 За тази обява какво ще кажете, доколкото знам е американско изпълнение, автоматика не би трябвало да е мултитроник щом е куатро нали така ? Също не е ли 163кс или може би е разновидност за USA тези 170кс
  21. Не искаше да "щракне" и си мислех че трябва още нещо явно, но сега всичко е наред. Извинявам се А за колегите от Варна, има магазин на ул. Константин Доганов 27 (в сайта не е обявен още )
  22. Здравейте, закупих мокетени А4-56лв стелки от новия магазин във Варна, но нямат копчета за закрепяне. В сайта Ви пише следното: Описание - 2 предни и 2 задни стелки Материал - 100% polypropylene - гумирано покритие отдолу Прикрепяне - Оригинални копчета за прикрепяне Цвят - Черно Трябва ли да са в комплекта? Отделно също ми казаха, че няма в магазина.
  23. pdp

    VAG-COM

    Днес пак светна airgeba... Някакви идеи ? ДА се мъча ли да разглобявам колонката или някъде другаде е проблема?
  24. pdp

    VAG-COM

    Ще използвам темата на колегата да Ви помоля и аз за разчитане на няколко грешки Address 15: Airbags Labels: 8D0-959-655-AI7.LBL Controller: 8D0 959 655 C Component: Airbag 7 Audi 0303 Coding: 00104 Shop #: WSC 06335 VCID: 361FA5DB015F 2 Faults Found: 00654 - Seat Belt Tensioner Igniter; Driver Side (N153) 32-10 - Resistance too High - Intermittent 00532 - Supply Voltage B+ 07-10 - Signal too Low - Intermittent ------------------------------------------------------------------------------- Address 35: Centr. Locks Labels: 8D0-862-257.LBL Controller: 8LO 862 257 E Component: ZV-Pumpe D03 Coding: 00000 Shop #: WSC 65535 VCID: 56DF055BA11F 1 Fault Found: 01367 - Central Locking Pump Run Time Exceeded (Likely Leak) 35-00 - - Относно първата грешка на Еърбега е в колонката за колана някакъв датчик ли? Еърбега ми светна при едно рязко спиране. Втората грешка нищо не ми говори. Ще се наложи сигурно сваляне на колонката и пръскане с контактен спрей. С централното съм нямал проблеми и незнам защо излиза това, или просто рпедупреждение че има някъв период на подмяна на тази помпичка. Възможно ли е и от сваляне на акумулатор да е излязла? Благодаря ви предварително, колата е А4 1.6 98г
×
×
  • Create New...