Jump to content

valioboy

Members
  • Мнения

    434
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    АУДИ А6 2.4 AGA

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Пловдив-Крумовград

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

valioboy's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги,колата е ауди а4б7 3.0 тди автомат,проблема е ,че след смяна на гуми се разскърца предницата,по леки неравности и бабунки издава дразнещи шумове.Каква може да е причината,цялата предница е сменена преди няма и 1 година с качествена.Скърцането започва буквално след смяната на гумите.Събота и неделя ще търсим причина,ако може да дадете насоки какво да проверим за начало.Мерси!
  2. Местя темата тук понеже я заключиха.Интересува ме дали да разглобявам двд-то за да чистя или проблема е във версията на софта и да правя ъпдейт ?
  3. Здравейте ,знам ,че има много изписано ,но все пак искам да се посъветвам с някой който ги разбира нещата.Колата е а6 седан ,2005г, с въпросната навигация.Оригиналния диск е от 2004г. и е за западна европа в която липсва България.Изтеглих картата за 2016г. , но ми изписва Please chek navigation DVD.Записах 5-6 диска, на 3-та и 4-та скорост ,но с всички е еднакво.Миналата година си купих от интернет диск с картата за 2015г. и цирка е същия,пак Please chek DVD.Поставям оригиналния диск и го прочита буквално за 10-20 секунди без да има проблем.Намерих една тема в която пишеше ,че не може да се премине директно от 2004-та на 2015-та ,а първо била необходима карта за 2009-та ,това така ли е ? И ако е така ,не мога да намеря никъде карта за 2009-та .Каква е вероятността за зацапана леща ? Четох ,че фабричния диск бил записан по друга технология ,но тая леща ,ако е зацапана все щеше да окаже влияние и на неговото прочитане,поне щеше да го чете по-бавно.Ако ъпдейтна софта с 3-та диска дали ще се реши проблема ? Някой ,ако е ъпдейтвал и опише на български стъпките по ъпдейта ще ми е в голяма полза.Качвам снимка на моя софт. в момента.Мерси предварително.
  4. Здравейте колеги ,имаме желание да монтираме печка,колата е ауди а4б7 3.0 куатро ,автомат- 204 к.с. Какво е необходимо за инсталацията и от какви коли ще стане ? Ще съм благодарен на всякаква информация,окабеляване ,монтаж ,какво трябва да гледам като търся печка ?
  5. Ами ще пробвам ,но не знам дали ще мога да стигна до маркучите ,че е ужасно тясно .
  6. valioboy

    Предна броня на А4

    Сваляш подкалниците и гледаш какво се случило с гайките от 2-та края.Поне при ауди А6 е така ,предполагам и на А4 е така ,нека пак някой колега да каже.
  7. Здравейте колеги,както става ясно проблема е с парно ,а колата е ауди а6ц5 ,2.4 бенз/газ. Проблема е ,че когато колата е на място духа хладко,когато съм в движение духа топло,що годе добре.До тук пробвах с обезвъздушаване,промивка на радиатора ( от входа маркуч от чешмата ,а изхода го изведох и нямаше никакви замърсявания и дебита си беше добър).Проверявахме клапите на ваг-ком и те са наред ,какъв може да е проблема ,какво мислите ? Дунапрени не съм виждал да духа,а и не знам дали при този модел клапата за топло/студено е с дунапрен ? Възможно ли е да от газовата ,ако не е взет антифриза от подходящо място ?
  8. Модула ми може да не поддържа дистанционно
  9. Трудно се сменя,най-добре с ремъците ,ако не ти е спешен .
  10. valioboy

    теч на аннтифриз

    Взимай нови скоби и стягай ,провери си антифриза да не е много силен ,да не наливаш само концентрат ?
  11. А при мен фабрично няма термо шалтер ,както и при повечето ц5-ци .Взимаш си стъкло за модела ,оригинално без термо шалтер.Вече над година не е изгоряло.Грее си през цялото време ,явно на определена температура съобразена да не изгаря.Поръчах го от ebay за 15 долара,тук във форума всички ми обясняваха ,че не ми били оригинални стъклата и тем подобни глупости.В чуждестранни форуми има доста изписано.Явно волтажа и ампеража са съобразени с реотаните и огледалата си греят постоянно без да изгарят.
  12. фолиото е 50лв ,а полирането не знам .На мен ми ги прави приятел .
  13. xiaomi е хубава марка и добър избор за тия пари .
  14. Здравейте колеги,колебая се как да си опазя фаровете,понеже сега съм ги изчистил и полирал,но фабричния им слой лак е изгорял и го свалихме понеже жълтееха.Сега се чудя дали да ги занеса на автобояджия да ги пръсне с автомобилен лак или да им залепя това или някое подобно фолио - http://olx.bg/visokokachestveno-zaschitno-prozrachno-folio-13lv-kv-m-i50645625 Ето и клип за монтажа - http://vbox7.com/play:0829b58ba2
  15. Колата в момента не е при мен ,иначе съм я отварял с тел и ставаше някак ,аз нямам аларма ,в смисъл имам централно и бутони на ключа фабрично,но не писука.Ако ти е слагана алармата може да са прекъснали някакви тоци ,не знам ,но аз съм я отварял с тел .
×
×
  • Create New...