chiquita

Members
 • Content Count

  126
 • Joined

 • Last visited

About chiquita

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  A4 1.9TDI, B4 1.9TDI

Персонална информация

 • Gender
  Male
 • Location
  Lovech

Контакти

 • Skype
  chiquita1234567890

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравей колега. Много хубава тема си пуснал относно отремонтрирането на проблема със смяната на водачите на стъклото, но за съжаление не мога да достъпя до снимковият материал. Дали ти се намират някъде тези снимки и евентуално ще имаш ли възможност да ми ги изпратиш? Благодаря ти предварително. Приятен ден.

 2. Дали ще влезе обаче между стената и щестоъгълника или той ще си направи път?
 3. Здравейте някой да даде идея или да може да ми услужи със такъв камък за секретни болтове защото моя се прескочи и сега не се сещам как да ги развия ако някой помогне ще съм му много благодарен
 4. Здравейте колеги. Имам следното питане. Щеката ми за масло е сменяна, а също и муфата и. От къде мога да разбера какви точно трябва да са за АФН мотор, за да мога да си следя нивото на маслото коректно. Благодаря ви предварително.
 5. Колега цена за барчето на което се намира подлакътника от фейслифта със запалката но без подлакътника
 6. Аудито е ударено отпред в ляво от към колелото му. Всички части са налични. Има и теглич, задна щора и др. тел.0887003067, 0888447273.
 7. Здравейте колеги.Онзи ден реших да си проверя свещите имах съмнение за изгоряла свещ. След проверката се оказа, че нямам здрава което до известна степен ме зарадва, че все пак пали без свещ около 0 градуса. Купих си нови свещи и ги смених, но за мое разочарование колата при студен старт започна да пуши адски много и докато е студена като подам рязко газ и в първия момент забива муцуна все едно се дави, след като загрее си работи идеално. На какво може да се дължи това? Благодаря Ви предварително. Колата е Ауди б4 1.9tdi 1Z мотор.
 8. Колата вече има спирачки оказа се вакум помпата. Преди пак правеше вакум но явно не е било достатъчно след смяната и с нова всичко вече е ок. Благодаря на всички Ви за отзивчивоста.
 9. Цитиране на предходен пост ! Мммм не тази отпред която е на спирачките
 10. Здравейте колеги ще сменям вакум помпата някой сменял ли е и ако е да дали може да сподели как се сваля и нещо специфично има ли при самата смяна? Колата е ауди б4 1.9 тди 1z мотор ако има значение. Благодааря Ви предварително колеги.
 11. Цитиране на предходен пост! Не никакво Не е от сервото
 12. Принципно се съгласявам за маркуч мислих си го и аз но мисля, че няма как да се вдървява педала. В смисъл може да не лови хубаво на някое от колелетата но не мисля, че може да се вдърви педала. Ако бъркам моля поправете ме.
 13. prokopoff имаш предвид да измеря вакум помпата а как мога да го направя това в смисъл тя вакум си прави но дали е достатъчен? С какъв уред да извърша манипулацията.
 14. Колата е с АБС. Сега още малко ми остава да я сглобя сменям и сервото та да видим дали няма да се оправи. А какво може да се направи ако е от това кантарче чувал съм че правят мизерии но ако не работи коректно то няма да спират задните апарати а след ремонта им дисковете отзад се излъскаха, пък и дори и да не спират те мисля че няма логика да се вдърява педала лично мое разсъдение. Ако бъркам поправете ме?
 15. Ами вакум помпата си работи това го установих като извадих едно от маркучетата на клапана на тенджерата и си съска. Клапана функционира коректно пропуска само в едната страна, спирачната течност е на 90% подменена и съм я подменял при обезвъздушаване което само по себе си говори че няма въздух а и педала не потъва. Другото което ми направи впечетление беше,че при обезвъздушаването на задните спирачни апарати неможах да докарам до струя да изхвърля а с 300 зора си капеха капчици незнам на какво се дължи това ако олеснявам някой с това въобще де. А споменахте някъква тръба за какво по точно става дума за да проверя и нея? Благодаря на всички много сте отзивчиви много съм Ви благодарен.