Jump to content

bace_go6o

Members
  • Мнения

    381
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от bace_go6o

  1. ИСКАМ ДА МИ ИЗТРИЕТЕ ТЕМАТА БЕ ! В нея се съдържат снимки които са моя собственост и не желая да бъдат на показ ! ! !
  2. Ами ако искам да ми бъде изтрита? Все пак в някоя тема може да са качени данни от личен произход, като снимки или информация, или друга информация за връзка с дадения потребител ?
  3. Моля колегите администратори да изтрият темата ! ! ! Благодаря предварително!
  4. Колегата иска кибритче. А ти явно не си толкова сърцат фен щом така говориш за хубавата кола ..
  5. Колата е перфектна. Цената е много голяма. Съветът: Вземи си дизел, 1.9 тди 110/130 коня В интернет има достатъчно обяви, разгледай по-усърдно ! ! !
  6. Здравейте колеги. Някои вече познават колата от другата ми тема! Ауди А3, бензинов двигател 1.6, 101 кончета, 1999 година е родена. Потрошените неща са: шарнир, носач, главина, полуоска, ляв фар с мигач, преден ляв калник, предна броня, лява врата, предно стъкло, ляв праг леко подгънат. 4 джанти с гуми. По двигателя няма поражения! ! ! Всичко друго е добре! Цена: 2500 български лева За информация и връзка: форум Ауди.бг тел: 0895442878 е-майл: baceto_gogo@abv.bg Facebook: Bace Gosho Ето и страницата от мобиле: http://www.mobile.bg/11326247491103935
  7. От Дупница съм да .. Но пич, ударих колата, и напоследък не съм много запален интусиаст .. Не че не искам .. а просто не мога зает ..

  8. Откачен е, за да може да пали и да не ми изгасва колата ..
  9. Еййй .. скъсахте се да пишете ..
  10. Здравейте колеги! Имам проблем с колата, майстора ми каза, че е от датчика за оборотите на коляновия вал! Сега карам по малко с откачен датчик. Въпроса ми е: който разбира, и има представа да каже колко струва, и мога ли да сложа втора употреба? Също така има ли разлика за всяка кола различен датчик ли се слага? Или си има няколко модела?
  11. Пич, нормално да ти тресе. И аз съм с А3, само че '99 и е бензин, а твоята е дизел. И на мен ми тресе, малко, не е нещо сериозно, савсем леко почва да ти трепери волана примерно и все едно двигателя леко се тресе, но това е нормално според мене, все пак се включват перки, тръбите вибрират ...
  12. Когато има в наличност в темата ще бъде упоменато, може би че ти се прати и ЛС, НО не е 100%!
  13. Човека още не ми е дал оферта за стария ключодържател. Понеже от АКБ не одобриха мострата която съм дал в по предишния ми пост ... А иначе този ключодържател който дадох аз е на цена 8:50 без доставка!
  14. Искате ... ама вашите любими домакини от АКБ няма да отпуснат пари Ще чакате още ...
  15. Война да стане не може да е повече от ОКОЛО 10,50лв./11,50лв. МАКСИМУМ - поради някакви антифашистки, националистки демократични КРИЗИСТНИ фактори да е 12,50лв.
  16. Предполагам, че ще има производство. Само искам да кажа, че от мен не зависи 100% дали ще има или не! Чакаме да кажат от АКБ колко бройки ще поръчат!
  17. Сигурен ли си, че точно перката на климатроника ти прави проблем, а не другата която е за охлаждане на радиатора? Аз имах подобен проблем на скоро: перката за охлаждане на радиатора ми беше изгоряла. Всъщност моторчето прегряло и стопило перката ( пластмасовата част от от "цялото нещо" ) и тя се изместила от оста! След като се стопила пластмасата потекла в ротора на моторчето и съответно не може да върти! Когато колата загряваше и се включваше съответната проблемна перка се чуваше също като при тебе едно гадно скърцане! Какво направих? Свалих цялата перка, разбрах, че няма да стане работата с нея, почистих оста от потеклата пластмаса но моторчето беше спекло и изгоряло. Отидох в една автоморга на един колега от форума и с/у 50 лева ( само дето моята кола е А3 )си закупих здрава, работеща перка. Монтирах я и всичко потъргна като по вода Свалянето и монтирането обратно е детска работа, става с един шестограм, и малко повече сръткавост! Моят съвет е: първо свали перката и провери дали се върти, както казах сваля се с шестограм, и се откачат буксите, само че не знам къде се намират твоите букси.. Ако става дума пък за перката на климатроника, мисля че проблемът е същият и се оправя по същият начин! Успех!
  18. Ограничете спора ди минимум! Ако обичате! Кажете си мнението за този ключодържател! ( ако има одобрение от щаба на АКБ до 2 дни поръчвам достатъчно бройки, че да има за всички ! ): Ще има и с гекончето, само дето не са ми направили мостра !
  19. bace_go6o

    ключодържател

    Как оценявате този модел:
  20. bace_go6o

    ключодържател

    За лайсните можеш да се свържеш с този човек КОКО 100 С4
×
×
  • Create New...