Jump to content

strumi

Members
  • Мнения

    100
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от strumi

  1. Понеже на мен са ми изгоряли реотаните и на двете огледала , но не мога да сменя само стъклата понеже са залепени с черния силикон за прозорци.Мисълта ми е мога ли да преправя твоите които са без прибиране, като ползвам частите от моите.За мен е важно да са здрави нагревателите. P.S. Къде ти се намира моргата в горубляне, че и други дребни неща ще са ми необходими. Поздрави!
  2. Здравей колега.Интересуват ме огледала за А4 Б5 1997г .Трябват ми с подгряване и прибирането. Може и без капачките. А и къде ти се намира моргата в Горубляне? Дай и цена. 08854040537
  3. Здравей колега.Интересуват ме огледалата здрави ли са? Работят ли им подгряването и прибирането. Дай и цена. 08854040537
  4. Здравей колега.Интересуват ме огледалата здрави ли са? Работят ли им подгряването и прибирането. Дай и цена. 08854040537
  5. Дата на производство януари 2004 г.Тип двигател Бензинов Мощност 150 к.с.Скоростна кутия РъчнаКатегория ХечбекПробег 150000 кмЦвят Тъмно син мет. Безопасност• Антиблокираща система• Въздушни възглавници - Задни• Въздушни възглавници - Предни• Въздушни възглавници - Странични• Електронна програма за стабилизиране• Система за защита от пробуксуване Екстериор• 2(3) Врати• Ксенонови фарове• Лети джанти• Металик• Отопляеми чистачки• Спойлери• Халогенни фаровеКомфорт• Бордкомпютър• Ел. Огледала• Ел. Стъкла• Ел. усилвател на волана• Климатроник• Регулиране на волана• Серво усилвател на волана• Стерео уредбаЗащита• Аларма• Имобилайзер• Централно заключванеДруги• Напълно обслужен• С регистрация Колата е в много добро състояние. Обслужена/сменени са:ремъци с ролки и оптегачи,свещи,масло с филтри,антифриз,нов акомулатор Bosch в гаранция,оптегач и верига+сензор на разпределителните валове,казанче за антифриз,термостат,управление на горивната помпа/! Всички сменени части и фактури за това се пазят. Кара се ежедневно. Има малки следи от камъчета по бронята и капака, нищо стряскащо. Две нови зимни гуми Goodyear Ultragrip 8, оригинални гумени и мокетни стелки. Колата се намира в София/Панчарево. Платена Гражданска отговорност,регистрация и технически преглед.За контакти тук или 0887563888 ЦЕНА 8700 лв.
  6. Ами в интерес на истината малко на майтап се пробвах,то пък взе че се получи.Знам че за някой колеги това е нещо напълно излишно,но на мен повече ми допада така. Радвам се че ти харесва!
  7. Айде да се похваля с нещо малко и незначително!Понеже чашката в колата понякой път ми заяждаше и не искаше да се отваря. Реших да я сваля и оправя.Смазах нялолко елемента с масълце и стана като нова.Другото което ми дойде на ум, е че на старата ми А6 ц5 тая чашка светеше.Та така или иначе я бях свалил и реших да и монтирам един червен диод в предната част на основата,така че като се затвори иконката да светва.Има фабрично място от каде да мине кабела в долната част на основата на чашката.След като монтирах диода отпред пред него залепих една черна лепенка, така че като е отворена чашката да не те дразни диода.Така светлината отива само нагоре,а когато е затворена чашката иконката идва над светлината.Ток взех от осветлението на запалката чак /падна малко разглобяване / Единствения недостатак е че свети с около 30% по-слабо от другото осветление /може би зависи от диода или съпротивлението/. На тъмно е много по-приятно и разликата с фабрично би забелязал само човек който е много наясно с нещата.Ами това е става въпрос за 8П модела Ето една снимка с телефона,на живо е доста по-добре!
  8. Колеги знаете ли дали задните седалки на А3 8P с 2/3 врати и А3 8P sportback 4/5 врати са еднакви ? По скоро ме интересува самите облегалки и механизма им за заключване към купето дали са еднакви ? Изглеждат еднакви на снимки. За частта на която се сяда предполагам е една и съща,но нали четиривратката е с няколко сантиметра по-дълга ? С други думи стават ли задните седалки plug & play от 2 на 4 тири врати ?
  9. Колега 2.0 фси можеш още от 60 км/ч да караш на 6-та и си поема добре, стига да не изкачва нещо с по-голям наклон .Нека друг колега с 1.6 фси да пише, но мисля че след 70 км/ч би трябвало да си на 6-та за по-голяма ефективност.
  10. Имам оферта за много хубаво А4 B8 на един приятел.Пуснах я пробно, ако някой я хареса ще взема В8 цата /защото колата си засложава и за мен цената ще е добра/.Ако приятеля ми я продаде ще си карам А3 ката. А3 ката много ме кефи,но някакси по-ново комби с много ексти и гарантирана история ме изкошава . Както и да е темата е за смяна на броня на А3, а аз се отклонявам,така че спирам.
  11. Когато копувах колата и на мен ми мина през ума това,затова накарах майсторите внимателно да огледат за евнтуални останали щети по предницата, вътре в коша и отдолу под колата.Казаха че всичко е наред.Предполагам че е било някакво проектче тъй като и задна броня е s-line, също и спойлер,джанти,салон,волан,топка....Макар че когато си копуваш нещо втора/ че и трета/ ръка , никога не можеш да бъдеш на 100% сигурен какво е било и кой какво е правил. Всичко на мен ми изглежда нормално/не че много разбирам /,Имам я от 7-8 месеца и не съм забелязал нещо да дърпа на някоя страна или да не се затваря както трябва.
  12. Колега Wolfgar не е много сложно,прото трябва да си набавиш частите/нови или може от някоя ударена,плафоните за корите на А3-8P; А4-B6 ,B7; А6-C5 ,4F са един размер/.Моонланд доста подробно обяснение ми даде на лични.
  13. Колеги става да се направи.Моята е края на 2004/преди фейса/ и предишния собственик я е направил според мен доста успешно.
  14. Да и аз много му се радвам. След като бях свикнал на А6 цата, тук ми седеше малко постничко, но сега всичко е наред.
  15. Да се похваля и аз. Най-накря успях да си активирам осветлението в корите на вратите.С което си разширих светлиният пакет на колата Благодаря на колегата Moonland за съдействието!
  16. Доколкото съм чел, на предишния модел /8Л/ след определени километри, като покараш сама се обучава. За 8П не знам трябва някой запознат да каже.Моята я чисти Мишо,не знам дали я е обучавал след това.
  17. Лично при мен не усетих някаква разлика във вървеж или поведение на автомобила, освен може би, като че ли излизаше една идея повече пушек/дим през ауспуха в студеното време.Моята кола също не вървеше като за 150 коня когато я взех.След механичното почистване на дросела се осети подобрение.Имах и друг проблем с леко потракване в двигателя, труден топъл старт и се наложи смяна на верига на разпределителен вал и нейния обтегач/доста срещан проблем при 2.0fsi и 2.0tfsi след определени километри/.След смяната все едно карам друга кола.Споделям го защото добавката може и да окаже някакъв положителен ефект, но ако има някакъв механичен или друг проблем няма да реши нещата.Пожелавам ти успех и дано да има резултат.
  18. Добавката струва 20лв с ДДС и на гърба си има показано на колко литра бензин се сипва.Аз съм с 2.0 фси и при мен чистиха дросел и незнам си какво и ми я препорачаха отвреме на време да сипвам.
  19. Колегата Wolfgar виж моя поуст http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=143444&page=46
  20. За колегата с 1.6 фси, който питаше за нагара има една добавка която оправя леко положението.Препорача ми я форумен майстор. Прикачам снимка на добавката и номера и. Обърках темата трябваше в за 8П.
  21. Колеги / Ivelin88, Moonland / има ли значение за светлиния пакет в корите на вратите дали ще се активира преди или след инсталацията на частите? Тъй като ходих да го активират преди да го вържа към веригата /по описанието на Moonland което ми прати още зимата/,но когато го вързах миналата седмица нещо не иска да светне.
  22. Сваля се и на 2-вратката. Миналата седмица ги свалях и там са 8-10 винта ефрейска звезда.
  23. Колега на 90% си за термостат, моята кола имаше същите симптоми и след смяна се оправи, а и разхода падна. Колата е 2.0 ФСИ, по спомен оригиналния беше около 250 лв /води се термостатно тяло/.Имаше алтернатива за 160лв.би трябвало и за теб да има.
  24. Не е тестван на диагностика новия сензор-правилно предполагаш, но е купен от юнитрейд би трябвало да няма проблем.Това за веригата е добра идея да се погледне. Да за червения отстрани и за този от долу на кората става въпрос, този на дръжката на вратата му измислих захранване от копчетата за прозорците-но може да се закачи както е оригинално. Ще чакам да пишеш на лично.
×
×
  • Create New...