Jump to content

Alexander Iliev

Members
  • Мнения

    46
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B6 1.9TDi

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Alexander Iliev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. надувам си музиката на макс и те така го боря аз скърцането
  2. Евтоното винаги излиза скъпо (да не говорим, че може живота ти да зависи от това!), скъпото съответно винаги има риск да е добре прикрито евтино, затова гледайте кой и какво ви продава. Ако си кипите брембо на цената на китайски диск от кварталния бакалин, не знам какво очаквате като качество. Също така не вярвам някой добре известен(реномиран) сервиз/магазин да тръдне да рискува да ви продава боклуци с цел да ви излъже и спечели 50лв. Преди месец си купих брембо дискове с trw наклади, с труда излезе 280лв. Абсолютно приемлива цена при положение, че ще ме изкарат минимум 2 години, не знам какво очакват някой хора, ако може да карат Ауди ама да се поддържа с по 5лв на месец... с пръдня боя не става.
  3. след смяна на предни дискове и накладки, накладката не ляга успоредно на диска, а има малък ъгъл като в единия край накладката ляга към диска а в другия си край отива на фуга от 1-1.5мм, това нормално ли е според вас?
  4. както казва един мой приятел, ако нещо ти скърца по колата и те дразни, надуй си музиката и си ок
  5. добре тогава въпроса нека се перефразира караш 10 минути с всичката газ, налага ти се да спреш за 5 минути и после караш пак с всичката газ? проблем ли е? в смисъл да чакам ли тиа 5 минути да охлади или не е проблем, понеже след това пак карам.
  6. Здравейте колеги, Четох, че е хубаво колите с турбо да не се гасят веднага (особено след продължително каране), понеже остатъчната топлина в турбината ги прецаква и е хубаво да се охлади преди да се спре мотора. Въпроса ми е това в сила ли е при междинни спирания, примерно карам 1 час спирам за 5 минути и после пак карам 1 час?
  7. Събери повече парички и си купи кола дето си струва. С твоите финансови възможности и технически предпочитания, личното ми мнение е, че ще си изпатиш.
  8. Alexander Iliev

    TDi без турбо?

    въпроса е принципен
  9. Alexander Iliev

    TDi без турбо?

    Колеги, възможно ли е на TDi-то да се ампутира турбината и да работи като обикновен дизел?
  10. накладките са ок, задните са преди 40х км, предните преди 10х км, звука идва ЗАД ПЕДАЛА
  11. Тествах колата, това пристъргване (направо със звук все едно задирам камък) се появява и без лед, на сухо пак се появява, на същото това място пред гаража ми. Тествах с висока скорост да скоча на спирачките, ABS-а си е чук и пристъргването което описвам според мен няма нищо общо с ABS-a. Някой има ли идеи?
  12. Тествах колата, това пристъргване (направо със звук все едно задирам камък) се появява и без лед, на сухо пак се появява, на същото това място пред гаража ми. Тествах с висока скорост да скоча на спирачките, ABS-а си е чук и пристъргването което описвам според мен няма нищо общо с ABS-a. Някой има ли идеи?
  13. доволен съм, само дето колата струва много пари като за 10 годишна кола... ако не беше quattro-to сигурно щях да си взема по-ново пежо/рено за половината пари, въпреки многото на брой малки и дразнещи проблеми на френските автомобили.
  14. чипната вика, дадох повече газ, светна лампата, нямам време за VAG... голям си чешит, не знам какво очакваш, да метнем по един боб за твоята колица ли
  15. Колата по принцип е супер, но държи доста висока цена като за кола на 10 години. Аз я имам от 1 година и съм направил 21000км, никакви проблеми съм нямал засега, колата е чук. Куатро вариата си струва, само дето наистина трудно се намира тази комбинация в читав вариант под 200000км. Успех!
×
×
  • Create New...