Jump to content

absolutlover

Members
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6 C5

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

absolutlover's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги,маслото не беше сменяно от както е кола филтъра и гарнитурата си бяха от 2001 година успяхме да сменим 4 литра и разлика определено има.По каталог излиза червено маслото и единственото такова намерих за по 25 лв литър но поне си заслужава.Благодаря.
  2. Благодаря ти колега.В сервиза мисля че Мобил ми предложиха два вида за 25 лв литър и за 15лв на литър.Значи ако 'сменят' 4 литра да считам чее сменено
  3. Здравейте колеги бихте ли ми предложили масло за автоматична скоростна кутия типтроник на а6 2000г.Причината да питам е че искам да си намеря по-евтин заместител на оригиналното такова.В сервиза ми казват,че по каталог кутията побира 6 литра а като се сменя маслото успявали да допълнят едва 3.Нормално ли е това не може ли да се подмени целия обем? Благодаря ви предварително Ще се радвам някой да сподели мнение.
  4. Здравейте колеги търся си точно същия лип,без значение дали е от стъкломат или друг материал ако можете да ме насочите към колега който се занимава с изработването на такива елементи също ще бъда благодарен.
  5. Здравейте колеги мога ли да си сложа табло с големия борд при положение че сега съм с табло с малък борд.Интересва ме да работят уредите на таблото не го правя с цел подобрение просто такова намерих като за моята кола.Благодаря предварително.
  6. Колеги става ли табло със големия борд на кола която е била със табло с малък борд
  7. absolutlover

    a6 c5 body kit

    ами който си няма две задни гърнета :-) кефи ме количката но парите ми се виждат много мислех че с броня и тене кеджия ще стане но май не хахах а добре де капака на ц5 нали слиза надоло към бронята? кво прайм с него режем ли го:-)
  8. absolutlover

    Неработеща седалка

    къде са бушоните и аз съм със същия проблем
  9. леле човек аз от както съм я взел съм минал към 5к дали не съм прецакал нещо мотора колко кинта е помпата втора ръка дали е удачно да се вземе или пак има вариант да не е ок
  10. Здравейте колеги след закупуването на колата имах следния проблем.при каране по някое време светва червена лампа за маслото.Масло има и смених не е там проблема.Диагностиката казва че е датчик за налягане на масло.смених датчика не се оправи напротив зачести особено при рязко спиране или каране в града при каране извънградско може да не светне изобщо.Замерих налягането има си перфектно казаха че там не е проблема.Не съм сменял масло на скоростната кутия а е автомат и си помислих дали тази червена лампа не свети заради това масло в скоростната кутия.Днес ми светна и лампа за накладки а накладки имам.проблема съм го замаскирал като укасихме датчика за налягане на маслото за да не ми пиука и да ме дразни,но проблема си стои.може ли някой да каже на какво може да се дължи.Колата е ауди а6 2000г.1.8 турбо.Много ще съм благодарен дано някой може да каже.Поздрави.
  11. absolutlover

    a6 c5 body kit

    ех тва наистина изглежда мнооого добре ама надали е евтино да се направи :С
  12. absolutlover

    a6 c5 body kit

    даа може би сте прави.като се замисля да много е красиво,но може би не си заслужава по добре ще е да остане в стоков вид и така изглежда добре.
  13. еййй верно ли аз се надявах че ще мога да си сложа нормалното с км.Колега пиши дали е удобно да ти звънна днес да се разберем за таблото.
×
×
  • Create New...