Jump to content

kirov74

Members
  • Мнения

    45
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от kirov74

  1. Здравейте колеги Търся да купя здрави кори около чистачките за ауди А4 Б5 Тел за контакт 0889884147 Николай
  2. За Капака на бушоните в страни на таблото става въпрос. Просто грешка с автопопълването...
  3. Здрасти колега капачето на бутоните в ляво налично ли е,състояние? Поздрави
  4. kirov74

    бучене АДР куатро

    Така развитието от днес.смяна мало на двигател,проверка на маслото на дифа-о.к но в скоростната кутия долях около 600мл. което все пак е около 20% от дадените 2.3л. по каталог. Първите впечетления/...дано не си внушавам / но бученето значитчлно намаля и почти изчезна! Дано това помогне и на други колеги с подобен проблем!!!
  5. kirov74

    бучене АДР куатро

    Така мисля и да направя днес поръчах мало за мотора,скоросна кутия и хидравлика,за дифа си мисля първо да проверя нивото преди това... Къса ми нервите,колата я карам вече 8-ма година и 103 хил.км ама това...
  6. kirov74

    бучене АДР куатро

    Не мисля че се влияе от въртенето на волана независимо наляво или дясно,определено звука е по време на движение на място всичко е о.к
  7. Здравейте колеги,колата е 1997 адр куатро От известно време се появи един шум който бих определил като бучене,пиша го така защото определено не е виене като при лагер наппример /...трудно ми е да опиша звуци с думи.../Звука е като при липса на смазване някъде...Пробвах като изключа от скорост звука намалява но не изчезва! Имам канал в къщи слизах под нея няма пресни следи от омазняване или теч,разклащах гледах и нищо... Моля някой да ме насочи ако може примерно, полуоски или пък начален стадий на заминаващи си лагери или масло в скоростната, кутия просто да почна отнякъде. Предварително благодаря на всички отзовали се!
  8. колата си загрява нормално и после рязко ми пада стрелката най долу... пускам и канала на климатроника и там ми показва 30 градуса..... ...а като му пада срелката рязко надолу какво да му показва???
  9. Термостат!И не отлагай със смяната му,не че е фатално ноо...успех!
  10. Смяна на бензинова помпа на 30 000км???Ама ти сигурен ли си или имаше предвид бензинов филтър./въпреки и че и това е пресилено/???
  11. Погледнете и това: http://www.zimber.bg/cat-avto-instrumenti-zimber-tools/4075--zimber-tools.html
  12. Здрасти колега,наистина без да се пиша някакъв капацитет си разрешавам да ти дам няколко съвета понеже вече минах по твоя път с проблемна хидравлика,..та накратко,преди 4 години ми протече въпросния маркуч за високото налягане и понеже ми се досвидяха 300 лв.+, на същите накрайнници ми присадиха маркуч от мотокар,в резултат никакви проблеми с по-трърд или по-мек волан но чуствително по-шумно управление и така 4 години, накрая ми писна и си купих един втора употреба/....за сега без проблеми,слава богу.../ купих и зелено масло от Шкода БГ /1л.20 и няколко лв.ако не се лъжа/ вдигнах колата на 2 крика от двете страни смених маркуча налях маслото и въртях докато спря да излизат балончета запалих колата и шума изчезна на 90%,после няколко месеца се бях примирил че макар и съвсем лек шума е нормален за 15 г. каруца докато не прочетох мнение на съфорумец че маслото трябва да е на максимум...,долях го на макс. и чудо сега се радвам на напълно безшумна хидравлика!!!! И послушай адаша /NIKO/ провери дали не взема въздух от някаде и си купи минерално зелено масло/...защо да ползваш заместители като има ,,оригинално"/ и налей масло до макс. Дано съм ти помогнал!
  13. Маркуча на хидравликата ако е този за високото налягане не е консуматив,нещата отиват към 300лв за оригинален иначе се сменя лесно!
  14. нова цена 1000 лв
  15. нова цена 1100 лв
  16. Продавам лаптоп Sony Vaio-закупен от САЩ; Дисплей-16,4 Inch резолюзия-1600/900 640 GB хард диск 6.00 GB RAM Intel multi core i7 NVIDIA GEFORSE whit GUDA-1024 MB DDR 3 Total available memory 3830 MB Оригинален Windows 7-Home premium 64 bit Батерия LI-ion 5000 mAh Подсветка на клавиатурата Много инсталирани програми и игри като: ЕТКА Autodata Photoshop Call of Duty - Black Ops Call of Duty-Modern Warfare 1,2 и 3 Crysis 2 F.E.A.R. 3 и други цена-1200лв тел.0889884147 Още снимки тук: http://kirov74.snimka.bg/other/laptop.676860.27226495 Договорки в цената в разумни граници
  17. kirov74

    Проблем с ламбда сонда

    Не знам ама,завишен разход можеш да имаш но,ако е мудна имаш някакъв друг проблем..,не съм сигурен 100% ама почти нека запознатите да кажат.!?
  18. kirov74

    Проблем с ламбда сонда

    Колега теб какво те кара да си проверяваш компа постоянно,че и да искаш да сменяш колата? Не се заяждам просто по време на ежедневната експлоатация кое ти подсказва че нещо не е наред с колата,разход,вървеж...?
  19. kirov74

    Хидравличен маркуч

    Мерси колега!Пак казвам/..без да е свързано с твоето мнение,за 4 години с правен маркуч,около 80хил.км съм нямал проблеми,самозавъртане втвърдяване и тн. освен виенето в ниски обороти и когато ми писна намерих втора ръка ... Дано от цялата работа да сме били полезни на някого!
  20. kirov74

    Хидравличен маркуч

    Не съм рязал маркуча отвътре не знам как изглежда,можеш ли да обясниш как работи и какво му е предназначението на този рестриктор?Не го приемай за заяждане,но съдейки по темите много от колегите имат подобен проблем и ще е полезно за много от нас! Наистина по важното е че проблема е решен че направо ме влуди!
  21. kirov74

    Хидравличен маркуч

    Нямах намерение да влизам в спорове,ама клапан има,в досегашния/неоригинален е прав гладък маркуч от край до край,този които сложих днес има на около 30см от началото откъм помпата съвсем видима разлика в дебелината и метална част около 5см и после пак продължава същата дебелина същото беше и в предишния който протече,а това че в болта откъм рейката има клапън е така,Днес болтове не съм сменял но виенето ИЗЧЕЗНА...
  22. kirov74

    Хидравличен маркуч

    Всичко което си казал за клапана е вярно,моя беше правен/неоригинален/но вече 4 години нямах проблеми с него ама това виене направо ме подлудяваше особено в ниски обороти,след смяната днес всичко си дойде на място/..аз също сложих втора употреба../!
  23. kirov74

    Хидравличен маркуч

    Току що завърших със замяната на маркуча,след консултация с колегата NIKO се оказа че наистина няма нужда от канал,махнах гумата и след това около кормилния накрайник има една пласмасова кора /..която не е част от подкалника../държи се на 2 винчета и 2 щипки,откачате и изхлузвате напред към накраиника.От там вече единственото което ви трябва е лула 19/към рейката/ и звезда 22 /към помпата/после обезвъждушаване и това е... Ако някои му се наложи /...дано не се../ да пита,мястото е кофти ама аз го правя за първи път и ми отне около час и нещо!!! Мерси на всички за помоща и специално на NIKO за изчистване на грешките от компа!!!
  24. kirov74

    Хидравличен маркуч

    Мерси колеги аз канал имам,въпроса е дали нещо друго трябва да се напраави или ще се размине само с псувни заради кофти място !
×
×
  • Create New...