Jump to content

петрини

Members
  • Мнения

    45
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от петрини

  1. Здравей, търся хромираната рамка на панела на мултимедията. По код намерих 4F0864260A. Рама WAUZZZ4F78N094843. За въпроси тел. 0888 75 92 78. Мерси предварително.

  2. Здравей, ако кората под мотора е все още налична ще я взема. тел. 0888 75 92 78 Петрини.

  3. Здравей Атанас, цена за кора под двигател и ляв подкалник /страна на шофьора/ за A6 4F 3,0 tdi до 2011 г.
  4. здравей, цената окончателна ли е?

  5. здравей колега Mar7o1, интересувам се от кора под двигател както и от ляв подкалник (от страната на шофьора).
  6. Здравей nikif1, снимка на кората ако може! предварително благодаря.
  7. Здравей, цена и състояние на кора под двигател комплект със закрепващи щифтове и преден подкалник /от страната на шофьора/.
  8. здравей, наличност и цена за кора под двигател комплект със собите за закрепване и преден лав подкалник /от страна на шофьора/. снимки при възможност.

  9. + 1, предстой смяна.
  10. Здравей, интересувам се от стелките. Имаш ми координатите.
  11. Благодаря на колегата baba. Като за начало ще сменя дисковете и апаратите с фейс лифтовата.
  12. Здравей колега baba, не искам да останеш с мнение, че имам проблем със спирането или проблем с колата. Този месец минах преглед и от пред измери 3.93 и 3.87, а отзад 2.8, но спирането не е това което искам и затова се допитвам до колеги.
  13. Искам да подобря спирането. За отпред добре, а за задните някаква информация?
  14. Здравейте колеги, карам А6 4F 3.0d 2008 г. искам да сменя дисковете и апаратите с такива от фейс лифтова. Интересува ме някой правил ли е това упражнение и какво още ще ми е необходимо за подмяната и какви трудности да очаквам.
  15. петрини

    Audi Allroad въпроси

    Колеги, някой де е сменял задни тампони на Allroad C5. Ориентировъчно цени?
  16. петрини

    Audi Allroad въпроси

    Колега Passi, напълно съвпадат единствената разлика е в диаметъра на шарнира на долен заден носач, който при стандартната А6 е по малък. Но има решение и на този проблем. Аз карам с KAMOKA като ги сменям на 80-85 х.к. и струват около 450 лв. комплекта.
  17. петрини

    Audi Allroad въпроси

    Мерси kockoo. Нова от центровете на Ауди или?
  18. петрини

    Audi Allroad въпроси

    Здравейте колеги, в събота през нощта са ми свалили една от капачките на джантите 17" с двойните спици. Ако на някой колега се намира една или знае от къде мога да си закупя ще съм Ви благодарен. тел. 0888 75 92 78 Петрини. Предварително благодаря.
  19. петрини

    Audi Allroad въпроси

    Благодаря за бързата реакция. Оказа се, че в сервиза са сваляли фаровете и откачали акумулатора. Прегледах клемите оказаха се чисти. Грешката изчезна след четене с комп.
  20. петрини

    Audi Allroad въпроси

    Здравейте колеги, след като си взех колата от сервиз ми свети въпросната лампа. Ако някой знае за какво е и как се чисти да пише или да звъни. тел. 0888 75 92 78 Петрини.
  21. петрини

    Audi Allroad въпроси

    Наскоро смених една от възглавниците на Арнотт. Издържа точно 2,5 години и 100,000 км. Интересното бе, че и от вътрешната страна на няколко места имаше пукнатини по гумата. По късно ще кача и снимки.
  22. петрини

    Audi Allroad въпроси

    Здравейте, имам питане. При шофиране по магистрала по някога ми светва жълтата лампа за нивото /лого на кола със стрелки нагоре-надолу/ на километража и след секунди изгасва сама. Възможна причина?
  23. петрини

    Audi Allroad въпроси

    За колегата Passi, който питаше относно цена на комплекта носачи за предница, аз използвам Kamoka издържаха 80 хил. км. и струват 400 лв. Моля за съдействие. Закупих суб буфер за аудито и имам нужда от човек, който може да го монтира.
×
×
  • Create New...