Jump to content

PhoenixR

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от PhoenixR

  1. Пробвах с махане на бушона,но разлика нямаше.Вече не ми идва нищо на ум.Все едно засмуква повече въздух докато не започне да форсира както трябва,но няма нищо спукано или хлабаво.
  2. Благодаря за бързият отговор.От София съм.Когато махна предпазителя какво точно да гледам.Ако има промяна в работата на мотора на какво може да се дължи тази промяна ?
  3. Здравейте.Карам АУДИ Б4 аце 2.0 140 куатро и имам доста сериозен проблем с газ/бензин който вече четвърти майстор не може да оправи.Четох доста неща във форума и доста бъзиках по колата,но проблемът остана.Колата пали на газ и върви добре,но в един момент започва да глъхне по 2000 оборота и няма мощност.При запалване на колата на бензин тя веднага угасва.Когато преди няколко дни се развали клапана на газовата колата си палеше на бензин и вървече много добре.Подмених клапана с нов и започнаха пак проблемите.Не иска да пали на бензин когато е студена,а работи само когато загрее.На газ пали и върви,но глъхне когато подам газ и се оправя над 2000 об.На мястото на стъпковото моторче съм с кранче.Проверил съм всички уплатнения,маркучи за въздух всичко е ок.Сменен е филтъра на газовата.Направи ми впечатление,че когато колата е загряла и я запаля на бензин след като подам газ на педала и прехвърли на газ колата върви нормално без да придърпва и има мощност,но когато я прехвърля ръчно на газ (защото сутрин не иска да запали на бензин)започват да се появяват и проблемите.Въпросът ми е може ли да меша горивата,дали проблемът е от копчето за прехвърляне или от самият компютър и ако е така къде могат да направят свястна диагностика на газовата защото там където съм ходил всичко е песен докато си платя и си взема колата,а след това нищо. Поздрави.
  4. От софия.Мисля,че когато ходих при последният майстор той почисти дебитомера,а ст.моторче го махнах и сложих кран на негово място.
  5. Благодаря за дадените линкове и за подробното обяснение как се маха с.моторче и за кранчето.Колата върви както трябва и не губи обороти вече.Само когато вкл.климатика падат оборотите ,но това става и при работа на бензит така,че мисля,че е от компресора на климатика,а не е от газта.Още въднеж БЛАГОДАРЯ...
  6. Добър ден.Регистрирах се във форума с отчаян зов за помощ.Карам ауди 2.0Е Quattro 140 коня на газ/бензин.Ходих при трима майстори досега за проблеми в играенето на оборотите,гаснене при работа на място и проблеми с мощноста при ускорение.Тъи като от скоро карах кола на газ и незнаех какви са особеностите на този двигател си мислех ,че е нещо нормално колата да има подобни проблеми и при закарването и ще я оправят.Закарах я на първият майстор който смени една букса,настрой колата и взе парите.Колата работеше няколко дни и пак се прецака.Отидох на втори такъв който каза ,че испарителя не му харесва и трябва да се смени.Сменихме испарителя при което колата се оправи за 400-500 км. и след това пак здаде багажа.Отидох преди някокло дни на 3 майстор които я настрои и всичко беше перфектно докато не я загасих.Опитах се да я запаля ,но неможах.Сега колата върви,но понякога когато е на газ държи 400-500 оборота,а понякога държи 1600 оборота.Въпросът ми е някой може ли да помогне или да ми каже читав техник при които да отида и да си дам парите с кеф при свършена работа от негова страна.
×
×
  • Create New...