Jump to content

JOS

Members
  • Мнения

    230
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно JOS

  • Рожден ден 7.11.1965

Друго

  • Kaра
    100 С4

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Пловдив

JOS's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Някой има ли мнение за този начин за отопление използван в руските подводници http://www.galan.ru/products/electrod/index.shtm
  2. Един малко страничен въпрос към колегите с плазми: Имат ли добър звук или се нуждаят от включване в ресивър с колони или аудио система? Става дума за качествен,а не силен звук в домашни условия.
  3. JOS

    Студения старт?

    Преди 25+ гсдини имах ЗАЗ 965 ,който зимно време не искаше въобще да отлепи ,ако не е поработил няколко минути на място. Естествено тази антика не може да се сравнява със съвременните автомобили ,но все пак една такава кола те кара да се съобразяваш с нея и да научиш кое е добро и кое не. Извинявам се за лиричното отклонение - Твърдо ЗА колата да поработи 2-3 минути на място. Това е нещо като загряването при спортистите с леки упражнения ,преди истинското натоварване.
  4. Оказа се,че поради незнание съм мерил тока при отворена врата /акумулатора е под седалката и така е по-удобно/ и явно плафона над вратата е черпил този ток.
  5. Със зарядно у-во акумулатора се зарежда ПОНЕ веднъж месечно до 13,8 А. Ако си на пангала и не си специалист в някоя област,и всеки ти казва различни неща за решаването на даден проблем/включително и "БОШ-СЕРВИЗ"/, ако всяко доверяване на майстор води до немалки разходи,БЕЗ ЕФЕКТ,надали би дал определение:тъпа тема. Иначе благодаря за информацията.Щом при теб държи с 73Ач/ колкото и моя/,значи ще търся проблема в друга посока.
  6. Напръскай шайбите една по една с малко вода и виж дали ще изчезне.Може някоя шайба да е започнала да се износва или да е монтирана леко на криво.
  7. Оказа се ,че няма утечка.Проблема бил,че поради нередовно каране и то на къси разстояния генератора не може да зареди качествено ,което е скапало иначе относително новия/1,5 г./ БОШ СИЛВЪР-сухи необслужваем.Другия проблем е че генератора бил 90 А ,което е недостатъчно за зареждане на 73 Ан акумулатор.В тази връзка някой има ли информация колко Ан. трябва да бъде акумулатора за ДВГ "3А"? Предварително благодаря.
  8. Колата е 100-С4.Двигател 3А.Започна да скапва акумулатора за около 2-3 дена без каране.С мултицета показва утечка около 1 ампер,което е доста/При загасен мотор и изваден ключ/.Въпроса ми е може ли ,ако я закарам на доктор чрез компютъра да установи къде е проблема, или да почвам да търся по метода на елиминацията?
  9. Влез в началната страница и с търсачката напиши "разкодиране".Излизат доста теми с този проблем.Успех.
  10. ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ! Много здраве,радости и късмет.
  11. © Plovdiv24.bg Като по чудо няма жертви при мелето, което възникна днес по обед малко преди кръстовището на булевардите "Шести септември" и "Руски". Шофьорът на автобус на фирма "Хеброс Бус" с номер 15 обясни пред репортер на Plovdiv24.bg, че спирачките му изведнъж са отказали, след което возилото е станало неуправляемо. Огромното превозно средство се е забило във витрина от чисто новата сграда на бул. Шести септември, но и там пострадали няма. В автобуса е имало над 20 човека, те са се отървали обаче само с уплаха. В момента движението е напълно блокирано, помляните автомобили са разпръснати като детски играчки по платното и тротоарите. Зловещата гледка бързо събра множество зяпачи и осигури тема за разговор в иначе скучноватия предпразничен ден. Участъкът между пазара и "Руски" остава блокиран от органите на реда. Шефът на фирмата-собственик на автобуса Веселин Дошков, отказа коментар пред Plovdiv24.bg под предтекст, че не разполага с повече информация от нас.
  12. Прав е колегата...
  13. Зад Второ районно,срещу фурната има магазинче за такива моторчета.
  14. Ще съм благодарен на каквато и да е информация.
  15. Гризли,най-вероятно е този мотор. Той механичен инжекцион ли е? Предполагам,че не е оригиналния двигател,защото преди време от ВИН декодера бях изкарал параметрите и на тях пишеше,че колата е с двигател ААД. Майстора казва,че някаква планка е заварявана допълнително за монтажа. Благодаря много.
×
×
  • Create New...