Jump to content

quak

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от quak

  1. То и без натиснат съединител можеш да освободиш от скорост,а ако е в малки обороти 1000-1500 даже няма и зор да ти даде лоста.Иначе моя отделя много високо-съвсеееем малко натискам педала сигурно 3-4 санта.
  2. Колегата днес ми върза тубата и ми обясни кое как става.Голямо благодаря!
  3. Ами близо до Каварна съм в момента.Говорителя е Sony XS-L124P5B,усилвателя Blaupunkt GTA-2 Special ,а сд-то е sony cdx gt 25.Какво ще рече предпазител?Той усилватлея си има бушонче.Това за масата не го схванах.Трябва да търся болт в багажника,който да е на шасито на колата?Колко мм кабел ми трябва?На усилвателя имам места за вкаране на колонки-лява и дясна та тубата къде се вкарва?
  4. Тема в тунинга съм пуснал,но чакам отговор там,а от последния линк нещо пак не ми стана ясно.Значи се изкарват кабели до акумулатора(някой при Б5 да си има на идея от къде мога да ги прекарам от акумулатора до купето да каже)-тука се свързат + с + и - с -.След това не ми е ясно кой кабел се връзва към сд-то.На усилвателя имам 2 бели и 2 червен букси от единия край,а от другия имам места за бутане на кабел като се притяга с болчета.Другото което е улсивателя е хванат за тубата проблем ли е да стой там?
  5. Някой има ли си на идея как да си вържа тубата към усилвателя и усилвателя към сд-то(предполагам там се свързва) и акумулатора?Камбели днес ще си закупя,но кой за какво е ми е пълна мистерия.
  6. quak

    ADR палене

    Тоя проблем и аз го имах и от време на време пак се появява,но колата няма газово и никога не е карана на газ,а само на бензин.В момента е изчезнал от самосебе си,но от време на време пак ми се появява точно както описахте.Спирам за 10-15мин със загрят мотор,качвам се да паля и върти малко повечко,дори оборотите тръгват да падат понякога до към 500 и пак се вдигат,1 път дори щеше да изгасне ако не бях натиснал леко газта.Проблеми с разход и вървеж нямам никакви,а от какво се появява проблемa си е пълна мистерия.
  7. И аз го имам подобен проблем,но ако е синхронизатор или съединител би трябвало проблема да го има постоянно.При мен се появява от време на време-да кажем от 50 включвания на първа 2-3 да даде зор да влезе.Забелязал съм,че и на по-студено време като,че ли влизат по-меко скоростите.
×
×
  • Create New...