Jump to content

paralichko

Members
  • Мнения

    38
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Контакти

  • ICQ
    89406772

Персонална информация

  • Локация
    София

paralichko's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ок, а от къде си сканирал тия страници. Можеш ли да пуснеш повечко инфо как тояно да се направи защото явно има място за такова реле. Със здраве Габи !!!
  2. Да ама какво означава това, допълнително монтирани светлини ? Или просто да ти светят къси когато двигателя е запален ?!? Със здраве Габи !!!
  3. еми на първата страница има. Кое за каква кола е. И на двете пише Golf. Ако това ( 173 ) е страница където е обяснено за DRL моля те сканирай ми я, а и това DRL къси ли са или допълнително монтирани светлини ?!? Със здраве Габи !!!
  4. Да и аз така си мисля. То екстрата я няма, но може със слагането на нещо си ( ама предвидено в колата ) да заработи. То може да няма климатик - но със сигурност има място къде да закачиш компресора ако решиш да си сложиш. Със здраве Габи !!!
  5. Е добре де, а в скандинавските страни режат и слагат допълнителни модули ли ? Мисля че има страни в които е задължително да се включват фаровете с двигателя. Със здраве Габи !!!
  6. Здравейте, знае ли някои дали на Октавия 1 може да се палят автоматично къси светлини, с някакво допълнително реле ( без да се режат кабели и т.н. ) просто да е предвидено и окабелено. На колегата на Лагуната може да се сложи реле ( има си дупка в отсека за релета ). Със здраве Габи !!!
  7. Ти имаш ли идея това Tacho Pro, дали би работило с "нормален" VAG COM кабел или трябва специален донгъл ?!? Със здраве Габи !!!
  8. Здравейте, преди ден два реших да си поиграя с програмката Tacho pro. Пуснах я с нормален VAG COM кабел ( а не с донгъл за нея ). Както се и очакваше програмката стигна до някъде и забива на един надпис на немски, който не си спомням точно но въпроса е че нищо не се получи ( се едно не съм я пускал, никакви видими промени по таблото ). НО !!!! Вчера както си карах всички стрелки по таблото показаха 0 !!!. След 5 км. се оправиха за 10 секунди и пак 0 !!! Много странна работа. Предполагам че проблема не е контактен защото като се почукне по таблото ситуацията не се променя. Когато колата седи на място запалена пак ту работят ту не. Километража за изминати километри, дневния километраж както и всички показатели на бордовия компютър не са засегнати. Вързах се с VAG COM за таблото ( Instruments ) и не открих грешки. Единственото странно нещо което ми направи впечатление беше това че в полето обороти пишеше 880, а когато се вържа към контролера на двигателя пише 903. Според Вас дали проблема е някъкъв контактен, или софтуерен след намесата с Tacho Pro. Със здраве Габи !!!
  9. Ако не се намери 1.9 ТДИ, може да пробваме с мойта Шкодичка 1.9 TDI 110 к.с. AHF двигател. Със здраве Габи !!!
  10. Щом толкова Ви мързи да си намерите схемата и да си направите кабел няма проблем, всеки който иска срещу 100лв. ще има кабел ( без букса накрая от към колата ще трябва да си вре жичките в буксата на колата ). Аз специално си направих такъв и ми върши работа. Със здраве Габи !
  11. Добре бе хора, ама нали се сещате, че една кола е регистрирана на един човек, а пък я карат 100 други... Със здраве Габи !!!
  12. paralichko

    za ciganetata na sfetofarite

    Ми нали за това говориме бре..... Що не ходиш да шибнеш два шамара на Чирков че е циганин ? Със здраве Габи !!!
  13. paralichko

    za ciganetata na sfetofarite

    Колата ми я крадът българи, апартамента ми го обират българи, парите от данъците ми ги крадът българи, от кредитната ми карта точат пари българи, нафтата която ми запушва помпата за 100 хиляди пари ми я продават тея мръсни долни българи........... Със здраве Габи !!!
  14. paralichko

    za ciganetata na sfetofarite

    Много си заблуден,ако си мислиш,че някой циганин купува детска количка.Той храна не му купува,ти си мислиш как да му увеличиш двойно цените.Проблемът е че в България съществува правната възможност да си оставяш децата за отглеждане от държавата без да си губиш родителските права.Когато един човек си оставя децата в дом за отглеждане той трябва да губи родителски права и да не може да ползва социални помощи за него,дори да е социално слаб. Не споделям критиките ти към Red Audi.Независимо от причините тези деца съществуват и трябва да се борим тези деца да не станат престъпници.А това дето си го написал че е в САЩ, съществува само в твойтта фантазия А ако имаш дете което страшно обичаш, но фалираш зверски, а пък не искаш то да тъне в мизерия и го дадеш в дом - а от там го дадат за осиновяване защото ти задължително "трябва" да изгубиш родителските си права ? Със здраве Габи !!!
  15. paralichko

    za ciganetata na sfetofarite

    Ей, хора , ВЪПРЕКИ ВСКЧКО ТОВА СА ДЕЦА !!!! Не би трябвало злобата от скапаното ежедневие, от бездарното управление на държавата, от това, че ПОЛИЦИЯТА е ЗАЕ"%+"%БАЛА децата по кръстовищата и от дребните ни проблеми в работа, семейство, приятели и съседи да се сипе точно като ярост и демонстрация на сила върху ДЕТЕ - малко и беззащитно същество, което всеки може да го смазва от бой както му скимне!! Я , преди да станете следващите изроди, дето ще посегнат да бият деца, да помислите - дали това е мечтата на хлапето, което ще отнесе вашите ритници и тупаници ? Дали малкия въшльо не би искал майка му да го заведе в ПАТИЛАНЦИ и да си има количка с дистанционно ? Или самичък се е научил да бъде гаден и брутален по кръстовищата ? А дали поредните шамари, които то ще изяде няма да го накарат да дере ВСЯКА кола с пирон - ей така - отмъщение на ТЪПАТА ТИКВА , която го е ударила? И като финал - всеки знае, че децата имат нужда от обич и грижи, внимание, любов..... дали тези деца познават това усещане? Дали някой ги къпе, облича, храни и целува ? аз си мисля, че те са за съжаление! Не дъртите и нагли цигани, а циганетата, които от малки влизат в играта , но насилствено и лишени от много задължителни неща... А на тия, дето бият деца ще кажа - АМАН ОТ КОМПЛЕКСАРИ !!!! Щото не се бият за честта си, а защото преценяват, че са по-силните и няма те да си изядадт боя.... Евала........ Със здраве Габи !!!
×
×
  • Create New...