Jump to content

audifan87

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от audifan87

  1. Така като го прочетох отново наистина е малко подвеждащ. Мерси все пак, че си се напънал да вникнеш в проблема и да дадеш компетентно мнение. Явно е доста разпространен факт за температурата под +5 градуса и неработещ компресор, но аз не бях сигурен, макар че точно така си се държеше компресора и си е наред.
  2. Екстра. Научих нещо ново. Мерси колега. Дано и на някой друго помогне тази тема и да не се филмира Със здраве!
  3. Сериозно ли? Тоест нищо нередно няма при мен..? Странно е че не бях забелязал досега защото доста зими е била при мен. Но определено над 5 гр работи.
  4. Значи да кажа и аз-точно по същия начин ми беше се спекъл на мен този бушон. Кола А3 1.8 98 г. И направо прегря колата, наложи се да спирам защото перките не работеха. Друг е върпоса,че можеше да пусна климатроника и да се задейства перките, ама до този момент не ми се беше налагало да мисля в тази насока.
  5. Честно казано не съм го мерил антифриза , но определено не е вода Наскоро гледах че беше намалял и сложих концентрат -60гр. Предполагам че е поне -30 гр. в момента антифриза. Парно си имам и няма проблем с топлината.
  6. Привет на всички колеги, Искам да се допитам до по-знаещите дали може да помогнат с разгадаването на следния казус : Колата ми е А3, бензин, 125кс, 98г и напоследък започна да прави странни неща от климатроника. Сега като стана студено и като се опитам да пусна климатроника, главно за обдухване на предното стъкло като е запотено и забелязвам че не работи- натискам и само присветква снежинката на дисплея и дотам.Не се включва компресор, нито перки, нищо.Интересното е,че като е слънчево и по-топло тези дни като го пусна и работи. Гледах бушони и са ок, а и не мисля че от време на време ще работи ако е изгорял бушон. Имате ли идея на какво може да се дължи този проблем? Колата я имам от много години и досега не е правила така през зимата, климатроника си е работел винаги. Благодаря
  7. Ами ще се ходи няма начин, но просто реших да попитам за сведение, какво може да е , или е от стари свещи, знам ли? Иначе мерси за отговора, ще я провера в най-скоро време. А тази ламбда-сонда каква цена е?
  8. Здравейте, от известно време колата ми създава проблеми при натискането на газта на 2ра и 3та особено колата не реагира изобщо за окло 2-3-4 секунди и после ускорява. Преди този проблем го нямаше. Колата е А3, 1,8 1998 г. Възможно ли е да е от свещите тъй като не съм ги сменял откакто съм я купил преди 4 години. В общи линии какво може да е проблемът? Благодаря.
  9. Значи извинявам се обаче малко съм бил подведен и шайбата си била на мястото а се оказва, че това било съединител, което липсвало. Та това може ли да се намери отделно ново или старо. Объркано е доста- втора ръка е риск, а пък нов е доста солено и не съм сигурен, че си заслужава инвестицията.
  10. Здравейте, Трябва ми помощ относно компресора на климатика. Ходих на сервиз и ми казаха, че нямало някаква шайба и затова не работел. Знае ли някой за каква шайба става на въпрос и дали може да се вземе отделно (нова или втора ръка)? Евентуално и ако някой има такова нещо или компресор да пише. Мерси
  11. Мерси колеги, намерих ги. Само исках да разбера какво им е качеството, някой ако има преки наблюдения? Иначе втора ръка има за по 30 лв двата?!? Кое е по-добре да се вземе? (много ми идват оригалните, иначе знам че с тях е най-добре )
  12. Ами и двата са сдали багажа аз ги разкачвах и няма никакво съпротивление у тях. А може ли да ми кажеш къде са тия нови по 20 лв. или линк ако имат е-магазин?. А качеството какво им е - да не се сдухат след 1 месец . Благодаря
  13. Здравейте, Изпуснаха ми амортисьорите на багажника и търся някой ако има втора употреба, тъй като нови са към 50 лв./бр. Ако някой има идея откъде мога да намеря или пък има втора ръка (работещи разбира се), ще бъда много благодарен? Колата е Ауди А3, 1998 г. 1.8 бензин. Мерси
  14. Ето и снимки на радиото Предлагайте някаква разумна цена, ако се интересувате.
  15. Ако някой се интересува да пише ЛС или на мейл c.tsanov@gmail.com. При интерес ще кача и снимки.
  16. А някой случайно да продава цял компресор втора ръка?
  17. Значи имам А3 1.8 125 к.с. 1998г. От около 1 година климатроника на колата не работи, но не го правех понеже бях в чужбина и не ми беше толкова на зор. Сега обаче съм решил да го правя и искам съвет от някой който е наясно в тая област. Значи като го карах да го пълнят с фреон, наистина нямаше фреон, но и след като го напълниха продължи само да духа но не охлажда въобще. Механика като погледна компресора каза че някакъв магнит бил се счупил и оттам идвал проблема. Възможно ли е да е от това и може ли да взема втора ръка магнит от някъде или трябва цял компресор да закупя? Мерси за помощта.
  18. Благодаря за отговорите, пичове!
  19. Здравейте, имам питане към някой който има опит в смяната на охладителната течност на двигател на Ауди А3 1.8, 20V , 1998г. Ако можете да ми кажете откъде да изпусна старата течност понеже не виждам къде е пробката.. от радиатора ли.. откъде? Мерси предварително!
×
×
  • Create New...