Jump to content

Wengen

Members
  • Мнения

    218
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A8 D3 4.2 quattro

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Wengen's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте! Как да придвижим автомобил след като не можем да запалим дмигателя, / примерно заминал стартер/, а позицията на скоростната кутия е "P" и е заключена? Как се поставя лоста в позици N, за да може да се придвижва колата, да се качи на репатрак или да се измести, ако е необходимо. Има ли някъде скрит лост за отключване на позицията "P"? Става дума естествено за А8, 4,2, бензин! Предваритлно благодаря за разясненията.
  2. Здравейте! Изглежда единият ксенон си заминава, почна лилаво да свети! Откъде да си купа нов, каква е цената, ако знаете, и има ли някъде комплексна услуга - купувам и монтират? Не намарих подобна тема назад, та затова пуснах нова! Благодаря предварително!
  3. Здравейте колеги! На левия фар ми изчезна дългата светлина. На десния си работи! Доколкото разбрах в самия фар има механизъм, който насочва късата светлина и я прави дълга! Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем, дайте съвет как да го оправя! Бъдете здрави!
  4. Здравейте! Какъв акумулатор трябва за тази кола - освен, че трябва да е поне 95 амперчаса, други изисквания има ли? Може ли да се сложи всякакъв, който отговаря на мястото и на ампеража? Трябва ли да е AGM? Колата после трябва ли да се обучава? Благодаря ви предварително!
  5. Не, момчета, няма газ, на бензин си е! Но или смуче отнякъде въздух, за да свети чека, или нещо със сензорите на ABS, за да се шашка ESP-то или кой знае какво, но не разбирам и хората дето разбират не могат го хванат....
  6. Ще пусна грешките тук, все пак, ако имате предвид добър диагностик/сервиз за електрониката, давайте телефон! :)
  7. Здравейте колеги! Може ли да ми препоръчате сервиз в София, който до има опит с бензиновия двигател 4,2 335 коня - 2005 г., за да видим причините за набиването на следните грешки - свети чека на двигателя, а отскоро започна да свети и жълтата лампа на ESP- то. Като изчистя грешките карам известно време и отново светват и двете. Когато светне ESP се променя работата на двигателя, когато е студена, поема по трудно и мисли, когато подам газ. Идеята е да намеря човек с опит с тази електроника и да видим какво точно трябва да се направи, за да се оправи колата! Чудя се дали да не я закарам в Порше, но нещо ме възпира! Помагайте, благодаря и да сте живи и здрави!
  8. Wengen

    Светеща лампа на Engine Check

    Благодаря за съвета Крематор, за първи път някой казва, че може да има проблем с бензиновата помпа. Обаче какъв да е тоя проблем и защо да се проявява и на малко газ, когато колата не се кара силно? Там или има дебит или няма, поне така говори логиката, освен дето си има сила и работи перфектно и няма заглъхване, когато я подгоня яко. Разбира се това е субективно усещане. Вероятно гълта въздух отнякъде, но откъде? Всъщност това е един от най-трудните за хващане проблеми. Не се намери досега човек който да го реши, и затова си я карам така, колата върви и няма никакви ядове. Все пак ме дразни чека и би било добре да се оправи, но....
  9. Wengen

    Светеща лампа на Engine Check

    Здравейте! Имам абсолютно същия проблем! Също светва след изиминати 30, 40 км. Няма никакви други проблеми, освен може би по-високия разход? Вероятно не е ог газта, защото моята е без газ? Давайте идеи!
  10. Да отида и аз при тях, ако позволиш? Можеш на лично да ми пратиш телефон?
  11. И моя чек Свети, къде ходи да ти гледат вакумате? Да пробвам и аз!:)
  12. Ккачва до лифт за по-малко от 30 сек, може би за около 20. Какво значи, ще те остави на динамик, тоест няма да има тяга да вдигне до комфорт? Колко може да се кара на динамик? И още, ако карам на динамик, по добре ли ще му е на компресора?
  13. Я да се включа и аз с молба за съвет! Ако някой може да каже - взе все по-често да ми светва зелената лампа за нивото със стралката надолу. /A8 4,2 бензин/ Напоследък забелязвам, че светва дори и на светофар като съм в покой, а някой път и в движение. Мисля че преди не го е правила толкова често. Жълтата лампа не е светвала нито веднъж. Имате ли представа защо зелената започва да света по-често, това сигнал ли е за нередност или колата си върши каквото трябва да си върши и известява?
  14. Здравейте колеги! Някой сменяла ли е амортисьор във въздушното окачване? Къде могат да се проверят амортисьорите дали работят нормално и ако има проблем как се отстранява. Уточнявам - амортисьор, не въздушна възглавница! Поздрави!
×
×
  • Create New...