Wengen

Members
 • Content Count

  214
 • Joined

 • Last visited

About Wengen

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  A8 D3 4.2 quattro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Здравейте! Какъв акумулатор трябва за тази кола - освен, че трябва да е поне 95 амперчаса, други изисквания има ли? Може ли да се сложи всякакъв, който отговаря на мястото и на ампеража? Трябва ли да е AGM? Колата после трябва ли да се обучава? Благодаря ви предварително!
 2. Не, момчета, няма газ, на бензин си е! Но или смуче отнякъде въздух, за да свети чека, или нещо със сензорите на ABS, за да се шашка ESP-то или кой знае какво, но не разбирам и хората дето разбират не могат го хванат....
 3. Ще пусна грешките тук, все пак, ако имате предвид добър диагностик/сервиз за електрониката, давайте телефон! :)
 4. Здравейте колеги! Може ли да ми препоръчате сервиз в София, който до има опит с бензиновия двигател 4,2 335 коня - 2005 г., за да видим причините за набиването на следните грешки - свети чека на двигателя, а отскоро започна да свети и жълтата лампа на ESP- то. Като изчистя грешките карам известно време и отново светват и двете. Когато светне ESP се променя работата на двигателя, когато е студена, поема по трудно и мисли, когато подам газ. Идеята е да намеря човек с опит с тази електроника и да видим какво точно трябва да се направи, за да се оправи колата! Чудя се дали да не я закарам в Порше, но нещо ме възпира! Помагайте, благодаря и да сте живи и здрави!
 5. Благодаря за съвета Крематор, за първи път някой казва, че може да има проблем с бензиновата помпа. Обаче какъв да е тоя проблем и защо да се проявява и на малко газ, когато колата не се кара силно? Там или има дебит или няма, поне така говори логиката, освен дето си има сила и работи перфектно и няма заглъхване, когато я подгоня яко. Разбира се това е субективно усещане. Вероятно гълта въздух отнякъде, но откъде? Всъщност това е един от най-трудните за хващане проблеми. Не се намери досега човек който да го реши, и затова си я карам така, колата върви и няма никакви ядове. Все пак ме дразни чека и би било добре да се оправи, но....
 6. Здравейте! Имам абсолютно същия проблем! Също светва след изиминати 30, 40 км. Няма никакви други проблеми, освен може би по-високия разход? Вероятно не е ог газта, защото моята е без газ? Давайте идеи!
 7. Да отида и аз при тях, ако позволиш? Можеш на лично да ми пратиш телефон?
 8. И моя чек Свети, къде ходи да ти гледат вакумате? Да пробвам и аз!:)
 9. Ккачва до лифт за по-малко от 30 сек, може би за около 20. Какво значи, ще те остави на динамик, тоест няма да има тяга да вдигне до комфорт? Колко може да се кара на динамик? И още, ако карам на динамик, по добре ли ще му е на компресора?
 10. Я да се включа и аз с молба за съвет! Ако някой може да каже - взе все по-често да ми светва зелената лампа за нивото със стралката надолу. /A8 4,2 бензин/ Напоследък забелязвам, че светва дори и на светофар като съм в покой, а някой път и в движение. Мисля че преди не го е правила толкова често. Жълтата лампа не е светвала нито веднъж. Имате ли представа защо зелената започва да света по-често, това сигнал ли е за нередност или колата си върши каквото трябва да си върши и известява?
 11. Здравейте колеги! Някой сменяла ли е амортисьор във въздушното окачване? Къде могат да се проверят амортисьорите дали работят нормално и ако има проблем как се отстранява. Уточнявам - амортисьор, не въздушна възглавница! Поздрави!
 12. D-Bros, дали някой има опит с тях. Чувал съм, че работят добре и имат необходимия опит и техника?
 13. При мен не мирише на бензин, но чекът свети непрекъснато и както казах май харчи поне с 3-4 литра отгоре! Иначе си върви и нямам усещането, нещо да не е наред, но разходът е висок! Но никой не даде идея за майстор! Дайте добър диагностик с опит! Поздрави!
 14. Здравейте отново! Не не е на газ. Освен това дава грешка и на двете банки. Едни майстори ми казаха, че може да смуче въздух от уплътнението между скоростната кутия и двигателя, но много се чудя дали това е възможно? Все пак, ако имате читав диагностицик, който в София да може да я погледне, да е имал опит с подобни грешки - бедна горивна смес, давайте насам, за да я оправям. Всъщност при бедната горивна смес, логично ли е да харчи повече? Но колко повече? Поздрави!
 15. Давайте майстора, че и аз съм със същия проблем, свети ми чека и ми пише бедна горивна смес, а и харчи много - извънградско между 11 и 12 на сто с нормална скорост. Това не е ок и отдавна търся решение на този проблам. Поздрави!