Jump to content

Burnar

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Аъду А пеш

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Burnar's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Става въпрос за първото поколение или фейслифта му, спортбек (с 4 врати). ЗФ подлежи и на xHP тунинг и става перфектна. Гледам, че няма куатро с ЗФ, което автоматично значи, че няма да е Ауди.
  2. Здрявейте, Заглеждаме се по А5, но искам да е с ЗФ автоматичната трансмисия. Кои агрегати са с нея и по какво да позная, че модела е с автомат от ЗФ? Мултитроник, Строник или...? Благодаря предварително на отзовалите се!
  3. Никой ли не е сменял вериги? Айде стига.... 111 прегледа и нито един отговор, поне някой да беше написал някаква простотия.
  4. Здравейте! Колата е Ауди А4/Б7. 3.0ТДИ (233к.с.), куатро. Търся препоръки за читав сервиз в гр.София. Процедурата е смяна на вериги и всичко прилежащо към тях. В Оувърдрайв поискаха 1600лв. за труд, но мисля, че цената е осезаемо над нормалната за тази процедура. Ще се радвам да се съберат малко мнения от хора, които са го гледали този филм.
  5. Здравейте! Колата е А6 Ц5 - 2000г. и има навигация, но няма дисплей, изкарва цялата информация на борда, а управлението е до ръчната, разполага със стандартен касетофон "концерт". Въпросът е, какво ще е нужно за да се сложи големия дисплей? Трябва ли да се сменя и компютъра (навигацията) или само да се "ретрофитне" конзолата и да се обучи старата навигация? Кой може да я извърши тази манипулация в Хасковска област, Пловдив или СтараЗагора и колко ще струва? Благодаря!
  6. В обявата пише, колегата е от гр. Харманли, обл. Хасково.
  7. Вече няколко приятели съм насочил към "landir" - Ланди Ренцо и до този момент всичко са абсолютно доволни. Знам също, че БРЦ-Пловдив монтират сполучливо. Като цяло моето мнение да си монтираш хубав ГИ, защото иначе после имаш ядове. Аз съм шофьор и обичам да карам, а не да вися по сервизите, така че поне при мен бъджетните решения отпадат.
  8. Burnar

    Фарове А6 Ц5

    Да, да светят и 2-те секции като си на дълги. Лупата на късите се отваря и ксенона на дългите си светва, предполагам резултата ще е добър. Направо ме отчая с тези брони, калници и капак... Някой слагал ли е от тези "афтърмаркет" фаровете, светят ли добре, седят ли добре? Нещо такова - http://www.bktuning.net/Photos/Audi/a6/SWA09D.jpg , http://www.bktuning.net/Photos/Audi/a6/swa06gx.gif .
  9. Burnar

    Фарове А6 Ц5

    Никой не каза, могат ли да се сложат би-ксенонови крушки на оригиналните фарове? Още един въпрос, могат ли да се сложат фарове и броня от фейслифта на Ц5-ците произведени преди 2001г. без да се налагат някакви корекции?
  10. Burnar

    Фарове А6 Ц5

    Не може ли да се сложи би-ксенон направо на оригилания фар (оригиналната лупа) или трябва да се сменя лупата задължително? До колкото знам рециклирането не е скъпо. Хвалят по форумите хората, които се занимават с това в с. Стрелча - Пловдивско и в гр. Асеновград. Ако действително проблема е в изгорелия рефлектор зад лупата, рециклирането е идеален вариант (особено за хора като мен, който са фенове на "заводския" вид).
  11. Burnar

    Audi A6/C5 - VW Passat 5 / 5.5

    И аз точно това си мисля, че разликата е само в първоначалната инвестиция, но все пак имах нужда да се успокоя духовно и да го чуя и от други хора.
  12. Burnar

    Audi A6/C5 - VW Passat 5 / 5.5

    Ясно ми е, че окачването и моторите са идентични ( като визирам главно АФН 110 к.с и 1.8Т ), но погледната картинката като цяло как седят нещата? В какво се изразява разликата при поддръжката на А6/C5 и А4/B5 и VW Passat/5-5.5? A6 АФН има ли куатро версия, защото аз до сега не съм виждал, за Пасата е ясно че има, но пък той няма 1.8Т 4моушън? Мисълта ми е, че всичко сравняват поддръжката на Пасат и А4, а нали А6 е сходен като окачване и мотор. Извинявам се, ако е писано, но изчетох всичко що има изписано за А6/C5 в форума ( що се отнася до поддръжка и въпросните мотори ), но ми се иска да обобщим нещата в 1 тема и всеки да изкаже някакво мнение.
×
×
  • Create New...