Jump to content

pepy666

Members
  • Мнения

    111
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a4 ADR

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

pepy666's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей,мога да ви продам 3 такива джанти без гуми и без капачки в много добро състояние цената им е 210 лева и не подлежи на коментар, ако имате интерес пишете.
  2. Благодаря ,аз нямам гърмежи ,дебитомера е горе долу в рамките на нормалното ( на пълна газ показва 93) Дросела е почистен и работи клапи на колектора мисля че нямам ,на бензин грешки нямам ,мога да обедня сместа на газ и да нямам грешка за богата смес но колата започва да бучи и да не върви .
  3. Здравейте,вчера пак говорих с едни газаджий препоръчани ми от един колега за проблема ми и те дори без да погледнат колата казаха че единственият вариант за оправяне на проблема ми е да поставят реле което да рестартира компютъра на колата при всяко палене като това ще доведе и до изтриване на адаптацийте . Това ли наистина е единственния вариант защото на мен ми се иска да си направя читави настроики при който не се появяват грешки ако е възможно а не да трия непрекъснато появяващите се грешки.
  4. Здравейте темата е малко стара но проблемите ми си остават :-) Още два пъти ходих при различни майстори да настройват газовата но резултата не беше много добър :-) След настройката колата върви няколко дни след което започва да пали сравнително трудно на бензин и да прекъсва на бензин,при проверка с комп . Адаптацията в третото поле ( mul ) на осми ред e -25 което според мен означава богата смес . Пробвал съм да направя корекция с по 5 процента надолу на цялата карта в настройките на газовата и след три четири намалявания спира да дава грешка и адаптацийте стават на -7 на (mul) и 3 на(add) но пък тогава колата е доста спъната особено на старт и в по високи обороти. Дайте съвет, как да я настроя ,кои показания да гледам при настроиката .
  5. Нова цена :-) джантите са в страхотно състояние 70 лева за двете 35 за едната Ако някой ми каже как да кача снимки ще съм му благодарен .
  6. Здравей ,аз имам ADR и също съм от Люлин 3 пробвал съм моя дебитомер и показанията му също са около 92 Пробвал съм и още един на колега от форума неговия показваше около 91 . Ако искаш някой път ще сравним показанията на двете коли но и при мен нещо не е наред колата няма динамика и е доста спъната особено на старт .
  7. Благодаря,би трябвало да съм го премерил добре защото мерих моя дебитомер и на моята кола както и на колата на колега от форума и на двете коли показа едни и същи стойности тогава измерихме показанието и на неговия дебитомер и то беше почти същото 91.
  8. Никой ли не може да помогне с мнение по въпроса :-)
  9. Здравейте,колата ми е ауди А4 с двигател ADR 125 кс. 1996 година Дебитомера ми е Хитачи скоро след смяната на въздушния филтър реших да проверя показанията на дебитомера причината която ме накара е че не съм доволен от динамиката на колата показанието на дебитомера при пълна газ на втора предавка е 91 - 92 което мисля че е малко . Въпроса ми е за смяна ли ми е дебитомера или няма проблем да си карам така .
  10. Останаха само 2 броя джанти Цена 75 лева за двете Или 40 лева за 1 брой
  11. Не знам защо но не мога да кача снимки :-) Джантите са оригинални стоманени 16" Цената за 4 броя е 140 лева Намират се в София ж.к.Люлин За връзка GSM 0894 355 311
  12. Здравейте, продавам 4 броя джанти 5 х100 ЕТ 42. J6.5 16" оригинални ауди фолксваген Стават за Голф4 ,ауди А3 Бора,джантите са в много добро състояние почти не са използвани .
  13. pepy666

    проблем с ауди а4/1.6

    И какъв беше проблема ако не е тайна?
  14. Цитиране на предходен пост! Здравей колега ,ще трябва да провериш какви грешки ти дава това може да го направи и някой колега от форума който има кабел ти от къде си.
×
×
  • Create New...