Jump to content

venceslav_dimitrov

Members
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

venceslav_dimitrov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Значи доколкото разбирам на почти всички модели релсите са едни и същи. А разликата е в буксите.
  2. Ще се пробвам пък ще видим. И май ще трябва и пасажерската седалка та да не си личи , защото едва ли ще има плат 1 към 1 с този.
  3. Моята е доста зле Ще трябва доста да пълни
  4. Благодаря ти много за съвета. Значи , ще се пробвам при тапицер пък каквото стане.
  5. И аз за това си мислих. Но не знам дали , ще се получи добре. Да не стане на тапицер и после пак да търся салон
  6. Здравейте на всички. Честита 2022г Тъй като моята кола A4 B7 комби е със доста скъсана шофьорска седалка съм решил да я сменя или евентуално целия салон. Но процедурата се оказа доста сложна. За нашите Б7-ци доста трудно се намира запазен текстилен салон. Гледам обяви из интернет и има доста запазени седалки от Б8, Б9 а и от други модели на сносни цени. Та въпроса ми е дали изобщо може да се сложат от тези или други модели седалки. Знам че от Б6 стават , но нещо не ми харесват много. Или най-лесно, ще е някой автотапицер да я пооправи. Ще се радвам на някое друго мнение.
  7. Като за начало се сещам за капак на клапаните. В самия капак има клапан който може да си е заминал. Решението мисля , че е само едно. Нов капак, но цената му е сериозна. Мисля, че беше около 500лв оригинален от колегата Райно. И все пак нека и другите колеги си кажат мнението, може да е нещо друго например по-високо налягане на маслото.
  8. Нека да споделя и моето преживяване. След като ми светна хубавата лампичка ми изчезнаха веднага спирачките на колата. Викнах мой познат и закарахме колата в неговия сервиз. След като я разглоби се оказа, че обтегача е счупен, шестограма превъртял а веригата беше във плачебно състояние. Взех нова помпа от 1.9, нова верига с обтегач, успокоител на маслото, нова вакуум помпа, ремъци , ролки, водна помпа, масло, нов антифриз и ново хидравлично масло , че така и така сме я разглобили да се сменя всичко, решихме да сменим и лагери на коляновия вал (биелни и основни), семеринг на колянов вал, болт на колянов вал. За части всичко ми легна около 1100лв с отстъпката и 400лв за труд. Всичко добре колата почна да работи по мазно , но не след дълго замина и турбото. Та и там едни 500лв хахахах и всичко си дойде наред.Та драмата с този шестограм е доста голяма за който не знае. п.с. Взимайте мерки навреме.
  9. Хахах. Браво на теб. То тук в България само боклуци се продават. Нищо ново.
  10. Не знам въпрос на вкус. Аз така купих един 16-17лв уж казах в магазина искам хубав но колата така и не искаше да загрее с него и после пак купих оригинален.Мисля , че беше около 70 лева но нямах проблем с него. Ако случиш на читав евтин няма проблем ама аз нямах късмет Обадих се на колегата Raino и той вика много хора си купуват евтини и имат проблем.
  11. И на мен не ми дреме кой каквото иска да си взима, ама в тоя форум всеки стана разбирач от всичко, най вече от коли. То затва майсторите ни са такива - Сменят наред докато умерят.
  12. Да разликата е толкова. Но има и друга разлика в това кой, ще го ползва. Въпроса е принципен не е за 15-то лв. Защото и на мен ми викат трябва да се смени турбото. Сменят ми го колата продължава да си пуши. После трябва да се смени капака на клапаните , айде нов капак и колата пак си пуши. Значи някой като не е сигурен в нещо което казва по добре да не го казва.
  13. Колеги аз да ви попитам като давате такива акъли. Колко от вас са сменяли диск и по колко диска сте сменили. Гледате хората как да си купят все нещо по-скъпо, а не какво ще свърши работа. Да може човека и 1тб диск да си вземе , ама дядото като ползва 50гб все тая. Само ще си хвърли парите. А вие на вашите дядовци и баби какви дискове сте им взели? За стария диск на този 4-5 годишен лаптоп който нов е струвал 500лв. няма да говоря в какво състояние ще е. Освен за филми и музика за друго няма да става, защото едва ли някой човек, който знае какво прави, ще сложи на него нещо важно. Пък човека ако иска да си вземе и 500гб и кутийка за диск. Все тая.
  14. Хора и аз го играх тоя филм и накрая се оправи с оригинален термостат закупен от колега от форума. Иначе ЕГР-а ми е затапен, а колата стигне ли 90 градуса температурата не пада. Така както го описваш явно термостата си седи отворен постоянно.
  15. Че каква е причината 120 да не намери нов живот някъде другаде. Аз лично на моето дете съм сложил 120-ка. А то си играе игри, свалят се филми, учи online и смятам , че поне засега не му трябва повече. Не виждам проблем. Но това вече си е личен избор. Аз за мен не бих си взел 120 и 240 , тук вече идва въпроса какво, ще правиш с този лаптоп. А и хайде да кажем, че е решил да даде малко повече пари, за да го използва след това, тогава трябва да гледа нещо по добро и пак отиваме на още малко пари отгоре, а тоя лаптоп и 50лв не струва.
×
×
  • Create New...