Diido0

Members
 • Content Count

  127
 • Joined

 • Last visited

About Diido0

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Audi A3 1.8 AGN

Персонална информация

 • Gender
  Мъж

Recent Profile Visitors

1,108 profile views
 1. Това е дроселовата клапа и не би трябвало да трака. В нея има един потенциометър и 1-2 зъбни колелета, които може да са дали фира щом трака. Иначе за нея е закрепено и жилото за газта, и клапата вътре трябва да е чиста. Дроселовата клапа ти контролира празния ход на двигателя и въздуха който постъпва към двигателя, като цяло.
 2. Защото зорлем изкарва 4 часа на екран... И само да вметна, че айфоните изобщо не си заслужават парите. Единственото хубаво и отличаващo се нещо беше FaceID. Както и да е, вече е при новият си собственик.
 3. Sony Xperia 5 ii, малкото копие на Xperia 1 ii, само че със 120hz опреснителна честота на екрана. Ще го представят на 17 Септември. Очаква се и да имат 3 години поддръжка, което означава, че трябва да стигнат до Андроид 13. Определено един от тези двата модели ще си взема. От 2 месеца съм с айфон Xs, ебати и боклука неземен, продавам го за 1000лв, ако някой иска.
 4. По-добре вместо да рециклираш старите лупи, си купи биксенонови лупи 2.5 инча за към 80лв, е тогава наистина ще имаш фарове. И не сменяй свещите, както ти пишат по-горе, ако нямаш проблеми.
 5. Xs около 4 часа екран и... Омира. Тва е. Телефона е на 1 месец, съветват за фабрични настройки и да видя дали ще се оправи. Тия дни ще пробвам, че ся не ми се занимава.
 6. Каква е разликата? На моята кола маската е от S3, заедно с рогата и гредата мисля, че ми излезе към 100лв.
 7. За 2 дни на използване най-вече ми се натрапват следните неща. 1. Няма хубава и нормална не пищяща мелодия за алармата, която започва слабо и мелодично, не изписва след колко време ще се активира алармата, но най-дразнещото е, колко е малък бутона за отлагане. Не стига, че ми писне в мозъка рано сутрин, но се налага и да се флашна рано сутрин, за да мога да натисна това малко бутонче, за да отложа алармата за още 10мин. На стария телефон, който е андроид, snooze бутонът е половин екран, натисках го без да си отварям очите и си има работни дни, и уикенди, като глася алармата и забравям за цялата седмица. 2. По блутуут не може да се изпраща нищо, само за ios системи е. 3. Wifi не се изключва от падащото меню, а само дискънектва от свързаната мрежа. 4. Графиките където се гледа колко време си на екран и колко време е минало от последното зареждане изобщо не е вярна. Ако следната графика е вярна за 45 мин. екран да ми е взело 20% батерия, и само 2 мин. изключен екран от 6 сутринта, когато го взех... Прикачвам снимка по-надолу в поста. 5. Не съм търсил за момента дали има модификации за клавиатурата, но трябва да натискам отделен бутон, че да търся препинателните знаци и числата. 6. Дори в zedge, където аз съм качвал мои си правени рингтонове, не ми ги показва, както е на андроида, Приложението е орязано мислех, че от там лесно ще си сменя рингтона, ама курец и за всяка картинка иска някакви точки. Въпреки, че оригиналния уолпейпър си е добър и за сега няма да го сменям. Голяма галимация е смяната на рингтонове през компютъра. Иначе добър дисплей, добра камера, добър дизайн, ноджът не го забелязвам, върви гладко и мазно ios, хубав звук имат говорителите, FaceID работи перфектно.
 8. Взех XS, всичко хубаво, обаче някои неща в ios, просто... са голяма мъка.
 9. Да има грешка в написаното. 1199лв е цената в сайта и на която го поръчах. И аз много се чудех дали да поръчвам от тези сайтове, ама май стана по-добре че не са изпратили нищо.
 10. Type C преебах на сонито да го духам на 8 бара да го изчистя, хахахаха, една телчица от средната пластмаса е огъната и намачкана навътре, но си работи без проблем. Абе поръчах си Iphone XS 64gb, gold от smartfoni.bg за 1999лв миналата сряда. Обаждат ми се четвъртък, че голда е 20лв повече в момента и в понеделник ще е при мен телефона. Викам ок. Да, ама днес е сряда и няма никой все още, да ти таковам и умрелите кучи сайтове. И ми е чудно защо от сряда, трябваше да чакам чак до понеделник? Като можеше още в петък да е при мен. Нямат интерес да продават ли, шменти капели ли си правят не знам...
 11. Pazaruvaj.bg там събира разни сайтове с най-ниските цени. Та там гледах разни оферти.
 12. Пичовe, гледам айфон XS в разни сайтове за по 1200лв, има ли нещо гнило в тях или да действам смело? Досега не съм се разправял с ябълките и си нямам на представа.
 13. Пробвай да сипеш повечко бензин, над половината резервоар.
 14. Ей това гифче гасеше старите телефони, нокия, самсунг, сони. Един приятел си я сложи за уолпейпър на самсунг или сони(не си спомням със сигурност) и му гасеше телефона след надписа. Като го включеше и докато влезе в менюто да смени уолпейпъра, телефона угасваше и така си остана 😂
 15. Доста хора имат този проблем, и доста от тях са си го оправили сами без тапицер. Относно подпъхването съм чел, че използват пластмасова шпакличка.