Diido0

Members
 • Content Count

  137
 • Joined

 • Last visited

About Diido0

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Audi A3 1.8 AGN

Персонална информация

 • Gender
  Мъж

Recent Profile Visitors

1,232 profile views
 1. Не говоря, че фолиото пожълтява, а фара без фолио за 2 години не личи, че е полиран! За 200лв без фолиото, може да си направите и сами супер фарове. Една запазена здрава хела 100 и малко лева + биксенонови лупи и сте вие. Лупите трябва да са 2.5 инча, монтажа е елементарен. На мен ми се ще да си купя направо нови Депо и да им сложа биксенон, ама кога ще е, не се знае. Засега просто не ми се занимава, въпреки че разликата ще е осезаема спрямо рециклираните фарове с които съм сега.
 2. И какви са цените? Ако няма фолио против жълтеене, тези 20 годишни фарове след 2 години са жлътнални... А само то си струва доста...
 3. Здравейте колеги. Искам да сменя на един стар дръглив лаптоп хард диска с SSD. И понеже не съм правил такова нещо досега, ми трябва съвет за SSD, за да не объркам нещо. Лаптопа е Aspire ES1-531. Преинсталирах го онзи ден, защото ужааааасно много се бави и ми се ще да го съживя още малко. Ето снимки на сегашния му хард: https://imgshare.io/image/NHPj0O https://imgshare.io/image/NHPvBQ Та гледам разни SSD-та на KIngston A4000 120GB за по 50лв Какъв порт трябва да търся, Sata 3?? Лаптопа се използва от дядо ми, който сваля всеки ден по 1-2 филма и трие след, като ги изгледа. Също така и за малко сърфиране. Знам, че това е много лошо за едно ССД, ама 50лв не са кой знае, какво... Тъй, че давайте съвети.
 4. И на мен изпарителя ми е заминал, но падне ли стрелката на бензина под 1/2 и започва да върти осезаемо повече, докато запали. над 1/2 пали от четвърт оборот.
 5. Ми не е обидно според мен, всеки има по 5-6 зарядни вкъщи. Поне дават преходник за да може да си използваш от всеки телефон, хаха.
 6. Дизайна е готин, като изключим грозната плочка отзад. Ако пак са с малки батерии, няма файда.
 7. Да си използвам темата, от скоро чувам едно чукане-цъкане-щракне от газовата бутилка, подобно на това, което прави сондата когато отваря да пуска газта. Когато сондата цъкне и започва да цъка по още няколко пъти, а колата си върви на газ. Този проблем го имам от скоро и всякаш в студеното време цъка по-повече пъти. Няколко дни карах на бензин, вчера си сипах само за 10лв, като да има нещо и тази сутрин, след като отвори сондата се разцъка сигурно 10-15 пъти, все едно бомба ще гърми... Четох за поплавъка, но не мисля, че е от него.
 8. В момента съм с десен Хела и ляв Депо, като лупите и на двата за оригинални рециклирани. Хела-та макар и оригинална е на 20 години, а 2-та фара ги купих преди година и бяха полирани, хелата вече жълтее. За това искам направо 2 нови Депо, които аз да си направя. Моето мнение е да вземеш на Депо. Къде ги гледаш с отстъпка?
 9. От къде най-евтино мога да си взема фейслифт фарове Депо? В олх има 238лв, онзи ден четох един коментар във фейсбук, че един си купил нови за 160лв? Идеята ми е да си взема чисто нови фарове Депо и да им сложа биксенонови лупи Моримото, и ще са направо убиец. Ще ми останат едни нови лупи от Депо и като продам старите фарове, правя сметки всичкото да ми струва накрая около 50-80лв.
 10. Здравейте, колеги. Изпаритела ми е за обслужване, защото изпуска антифриз, но реших направо да го сменя целият. За целта си поръчах друг изпарител при един майстор, но понеже много се лъжеме кога да стане смяната, реших сам да си го оправя това нещо. Та първият ми въпрос е: От тук ли се спира газта? https://ibb.co/chWDNR0 Вторият въпрос е: Ще има ли нужда от някаква настройка след смяната на изпаритела??? Компютъра на газовата ми е Блутроник, но не помня точно кой номер беше. Поне 5 майстори на газови съм питал, все нямат софтуер за блутроник. Прикачвам снимки на новия и стария изпарител, старият ми казаха, че е турски не оригинален, а новия е оригинален и струва 82лв. https://ibb.co/vxBSTx7 https://ibb.co/vddQ1zw https://ibb.co/G3xxw3M https://ibb.co/2Z3nzkn Трети въпрос е, защо 2 от вакумните маркучета се цепят и падат от тройниците? Първия вакуум отива от тройника към компютъра на блутроник за мап сензора, втория вакуум е от всмукателния колектор към друг тройник. https://ibb.co/FK6j5b7 https://ibb.co/0Vcmbhq Всякакви съвети ще са ми полезни.
 11. Това е дроселовата клапа и не би трябвало да трака. В нея има един потенциометър и 1-2 зъбни колелета, които може да са дали фира щом трака. Иначе за нея е закрепено и жилото за газта, и клапата вътре трябва да е чиста. Дроселовата клапа ти контролира празния ход на двигателя и въздуха който постъпва към двигателя, като цяло.
 12. Защото зорлем изкарва 4 часа на екран... И само да вметна, че айфоните изобщо не си заслужават парите. Единственото хубаво и отличаващo се нещо беше FaceID. Както и да е, вече е при новият си собственик.
 13. Sony Xperia 5 ii, малкото копие на Xperia 1 ii, само че със 120hz опреснителна честота на екрана. Ще го представят на 17 Септември. Очаква се и да имат 3 години поддръжка, което означава, че трябва да стигнат до Андроид 13. Определено един от тези двата модели ще си взема. От 2 месеца съм с айфон Xs, ебати и боклука неземен, продавам го за 1000лв, ако някой иска.
 14. По-добре вместо да рециклираш старите лупи, си купи биксенонови лупи 2.5 инча за към 80лв, е тогава наистина ще имаш фарове. И не сменяй свещите, както ти пишат по-горе, ако нямаш проблеми.
 15. Xs около 4 часа екран и... Омира. Тва е. Телефона е на 1 месец, съветват за фабрични настройки и да видя дали ще се оправи. Тия дни ще пробвам, че ся не ми се занимава.