Jump to content

Diido0

Members
  • Мнения

    214
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 B6 1.8Т BFB

Персонална информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

2508 профилни разглеждания

Diido0's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Diido0

    Color fis display audi a4 b6

    А също да попитам, ако не е ново и е инсталирано на Ауди А6 или Сеат, Голф, може ли да се флашне и да работи за Ауди А4 Б6???
  2. Diido0

    Color fis display audi a4 b6

    Каква е разликата между 3D Color MFD и този руския дисплей??? Или говорим за едно и също нещо?
  3. Ха, тва е от моя град. Иначе ако това струва 8700к, моята трябва да я пускам за 11к, баси и цените....
  4. Приятел, няма как хем за без пари, хем читаво, освен, ако някой приятел/роднина не ти продаде нещо гледано и изгодно. В интерес на истината има, но в много редки случай. Предполагам някои от вас знаят за колегата Калоян Белотински, който се занимава само с Б6/Б7 от години, та той до вчера продаваше една Б7-ца 2.0тди автомат фулл еслайн за смешните 5000лв. Без скрито-покрито. И естествено още на първия ден след 5 огледа, бай Ганьо, се е чудил за какво да се хване за да намали още цената. Говорим за кола, която обикновено върви към 7-8 хиляди лева на редовния пазар, та след този ден колата вече се разпродава на части Лично аз даже мислех да ходя да я взимам за баща ми, ама като го знам каква е претенция е и той и че няма да иска дизел, камо ли автомат.... Даже и мен ме е яд за тази оферта ха-ха.... Щях да си прехвърля някои неща от интериора на б7-цата на моята кола
  5. При датчик колянов вал, симптомите са, че реже горивото независимо на газ или бензин. Ако имаш копче за прехвърляне на газ, ще забележиш, че не свети изобщо. Другото, което е, че докато въртиш на стартер, стрелката на оборотомера не се повдига. И ппц от датчик колянов вал, колата гасне, когато загрее и не може да запали, докато не истине. При мен лично палеше при заминал датчик на колянов вал, но държеше 1200 оборота на празен ход и светеше чек енджин, и ЕПС... Дори и в това състояние, колата се караше.
  6. Зад казанчето, когато го демонтираш има няколко букси, едната конкретно е датчик колянов вал(знам защото просто съм го сменял) другите не ги знам, но демонитрай пак казанчето и прегледай да не си закачил нещо и да е разхлабено.
  7. Честно казано, когато я купих за няма и 5 секунди ускорих до 180 и веднага върнах педала на газта. Нашите магистрали не са годни даже и за 140, което е ограничението в момента.
  8. Ти май нещо не си наред с главата...
  9. @VBI След 3 години служба, как са крушките, някакви проблеми с тях има ли? Аз от скоро съм D1S LED и H7 LED на едни би-ксенонови фарове на А4 Б6 и ми е интересно, дали издържат тези крушки във времето. Ксеноновите крушките могат да изкарат и 10 години...
  10. Diido0

    Ревизия ма моторя

    Биелните при мен бяха много леко тръгнали. То ако смениш биелните лагери, не е ли задължително да смениш и сегментите??? Каква е причината за ремонта?
  11. По цялата горна част на задната броня има оребрения, докато добавката отдолу е с равна повърхност
  12. Така се изказах, защото само за едно включване на кабел взимат 30лв вече, питам само изобщо има ли как и тогава да ида да си включат кабела поне с причина... Относно модула, сложих вече ЛЕД на дългите и не знам дали няма да им влияе зле в дългосрочен план, защото не са от евтините.
  13. Парите не ме бъркат, ако знам, че е възможно отивам и ги давам, айде да не коментираме без да знаем за какво става въпрос. В момента сглобявам рециклирани би-ксенонови фарове, и преди да ги сглобя искам да си направя финално дневни светлини в лупата, които да захраня през габарит, така че колата през деня все едно си я карам с включени фарове и вечер сама да си пуска ксенона в лупата.
  14. Тва е че нямам Ваг-ком, и не ми се дават 30-40лв напразно. Имам OBD11, но трудно ще се справя с него.
  15. Искам да попитам, възможно ли е при А4 Б6 да се нагласи през деня, да светят габаритите отпред и отзад, когато ключа за фарове е на позиция AUTO? Има ли как с ваг-ком да се пусне тази фунцкия на някой от регионите USA,CANADA,Europe, rest of the world и така нататък...? Искам да взема ток от габаритите за дневни светлини през деня.
×
×
  • Create New...