Jump to content

dimitartp

Members
  • Мнения

    60
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от dimitartp

  1. Здравей,

    Искам да те питам има ли разлика между двигателите 1,8Т АЕВ на АУДИ и Пасат Б5.

  2. Всичко е оправено, оказа се датчика на коляновия вал.
  3. Здравей,

    Разбрах от форума, че преди си имал Б4 ,1,6 а аз имам проблем с такова кола. На газ пали и върви без проблем но на бензин гасне веднага. Можеш ли да дадеш някакъв съвет.

  4. Сменях малко кабели от ел инсталацията, най вече на фаровете и няколко пластмасови тръби мисля, че са за картерните газове. Бензин има и съм сигурен, че отива към двигателя. Мисля, че ток няма или към дюзите или към свещите.
  5. Здравейте, Правих малък ремонт по колата и сега само върти но не ще да запали. Колата е АУДИ 80 Б4, 1,6 с двигател ADA. Някакви съвети и мнения ако може.
  6. Здравей,

    Аудито претърпя малко поражения и искам да го оправя, но ще ми е нужна малко помощ. Ще може ли да се видим и да поговорим.

    1. integrale45

      integrale45

      За какво става въпрос 

    2. dimitartp

      dimitartp

      Стопени са едни пластмасови тръби и малко кабели.

      Но най добре е да се види на място.

  7. Здравейте, Търся колега от Русе, който може да ми помогне да възстановим едно Ауди 80 1,6. Не бих отказал всякаква помощ.
  8. А схема на инсталацията от къде взема.
  9. Здравейте, Преди две седмици се запали бензина в двигателния отсек. На доста кабели им изгоря изолацията и почти всички пластмасови тръби се стопиха. Искам да питам някой възстановявал ли е такива щети и дали си заслужава.
  10. Здрасти.

    Не мога да направя колата да работи на газ. Смених газовия клапан и клапана на евросондата. Паля на бензин на 2000 оборота обръща на газ, тръгвам и след около 100-200 м аха да угасне, сякаш няма газ. Не знам вече какво да гледам.

    1. Show previous comments  6 more
    2. integrale45

      integrale45

      Защо след 2000 оборота обръща в газ? Нормално е да глъхне и да гасне. Направете го  да обръща на газ след 30 градуса на температурата на антифриза

    3. dimitartp

      dimitartp

      Газовата е обикновена и обръща на 2000 оборота.

    4. integrale45

      integrale45

      Изпарителя може да е пълен с боклуци,сменял ли си мембраните му

  11. Мисля, че открих от къде идва големия разход. Оказа се, че клапана на евросондата е развален и не затваря а постоянно пуска газ до газовия клапан. Решил съм да сменя газовия клапан и да се опитам да ремонтирам клапана на евросондата. Някой да знае клапани за евросонда дали се предлагат някъде.
  12. Засичането разхода на газ наистина не може да бъде точно, но и преди пак така съм го засичал и разлика се получава, но малка. А сега разликата е огромна и то при зареждане от различни газ-станции.
  13. Трябва, ама харчи повече. Извънградско ако гори 11/100 и градско около 15,16/100 съм доволен.
  14. От около месец - два. Преди градско гореше около 16/100 и извънградско около 10/100, което ми се струва нормално за този мотор с такава газова уредба.
  15. Преди 5-6 години. Газовата уредба е монтирана в Италия.
  16. Опитвал съм да я карам икономично но не ми се получава. Разхода го определям като зареждам за определена сума определено количество и карам докато свърши. Никога не съм зареждал бутилката до горе, защото е 80 л.
  17. Въздушния филтър е сменян миналата година заедно с филтърчето за газта. Свещите, мембраните и датчика за температурата по-миналата година. Какво друго инфо за колата да дам.
  18. Колата е Ауди 80 Б4 1,6. Извънградско разхода е 13/100 газ, а градско около 16-20/100. Ако може съвет откъде да почна да проверявам кое не е наред.
  19. Скъса се кабелът към бобината на клапана на евросондата и проблема е, че не мога да развия гайката, за да изкарам бобината. Лошото е, че се намира отдолу и е ръждясала здраво. Пръсках я с WD40 и спирачна течност но нищо не става. Ако може някой да помогне ще съм му благодарен.
  20. Оборотите се оправиха от самосебе си. Не знам от какво падаха, дали че времето беше влажно или бях откачил преди това акумулатора. Все си мисля, че е защото бях откачил акумулатора.
  21. Са ама преди показваше нивото в бутилката, а сега само мигат. Не знам дали не е откачен някой кабел или скъсан. Най лошото е .че не знам откъде минават.
  22. A сензора къде точно трябва да се намира. Някъде отдолу може би.
×
×
  • Create New...