Jump to content

laudi

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi 80

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

laudi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги предстои ми закупуване на друга кола и съм се ориентирал към А6 от 95 - 96 година принципно искам да е куатро , някой може ли да ми каже предимствата и недостатъците също дали поддръжката ще ми е възможна дали е много скъпа . Попринцип си мисля за 5 цилиндров мотор мисля че има и V6 но мисля че 5 цилиндровия е по добре .
  2. laudi

    смяна на термостат

    Значи колеги смених и термостата и помпата и пак същия проблем , прегледахме и за запушен маркуч , но няма такъв , някакви други идеи ?
  3. Здравейте колеги ! Преди 2 дена колата ми загря от ништото стигнах до извода че е термостата понеже според мен не отваря и перката също не се пускаше. Сложих нов термостат налях вода в казанчето но отново същия проблем всмисал колата отива на над 100 градуса и явно водата не стига до двигателя както и парното съответно духа студено което е нормално, понеже няма вода вътре . Не мисля че трябва до налеея вода от др място мисля ,че разширителния съд е точното място , но незнам може и аз да греша . Моля ако някой е имал такъв проблем да сподели от къде може да е проблема . Благодаря предварително !!
  4. колега кажи ми колко е междуболтовото и централния отвор
  5. Относно забиването на предницата при даване на газ и моята правеше така след като разглобих жиглъорите и ги продухах без да разглобявам абсолютно целия карбуратор , всичко се оправи , но иначе както каза колегата за целия карбуратор е най- добре и най правилно, но мисля че не е работа за абсолютно всеки човек
  6. laudi

    Фарове за Б3

    Здравейте колеги можете ли да ми кажете дали има разлика между фаровете на б3 и б4 , и ако има разлика каква е наи- вече говорим за захващането .
  7. Здравейте колеги удариха ми аудито преди около 1 седмица , в момента нямам възможност да го ремонтирам ,а колата не е толкова зле всмисал поддържана е дори в момента въртя ключа и мога да си я карам . Мотора е 1.6 със сменени ремъци и ролка , водна помпа , гарнитура капак клапани , масло преди 6000 км , в момента колата е на почти 281 000 км , сменени са също кормилни накрайници и задните лагери на главините. Ако някой реши, може и да си ремонтира колата да си я кара ,все още не е спряна от движение дори има застраховка до април и преглед до септември . За връзка телефон - 0883 547018 цената е по договаряне .
  8. laudi

    филтър купе

    Здравейте колеги сажалявам ако темата вече я има но просто не намерих нищо . Въпросът ми е къде се намира филтъра за купето на ауди 80 б3 1.6 PP ако изобщо има такъв филтър ? Благодаря предварително !
  9. Здравейте колеги другият проблем е ,че не ми работи подсветката на таблото . Не е бушон и всички лампички са здрави , казаха ми ,че може да е от някакъв потенциометър , но незнам къде се намира. Ако някой знае от какво може да е или къде се намира потенциометъра ще съм благодарен .
  10. laudi

    уред за температура

    Добре ами по моите кабели за таблото има ли сигнал или всичко се прави наново ?
  11. laudi

    уред за температура

    Аудито е Б3 и за това си мисля ,че оборотомера ще пасне от голф 3 , иначе уреда за температура съвпада 1към1 , но той вече не е проблем . По скоро въпросът е сигнал за оборотомер и захранване евентуално .
  12. laudi

    уред за температура

    Гледам че има колеги който сменят, но целите табла и от такова с часовник слагат с оборотомер , но аз искам да сменя самия часовник само ако може с оборотомер, незнам дали няма да се обърка нещо захранването на двата уреда от самото табло . Също си мисля, че трябва да се пусне допълнително сигнал за оборотомера. Гледам че има колеги който сменят, но целите табла и от такова с часовник слагат с оборотомер , но аз искам да сменя самия часовник само ако може с оборотомер, незнам дали няма да се обърка нещо захранването на двата уреда от самото табло . Също си мисля, че трябва да се пусне допълнително сигнал за оборотомера.
  13. laudi

    уред за температура

    Така благодаря ви колеги за отговорите, все пак се оказа че само стрелката се е откачила вече уреда е готов . От тук излиза нов въпрос имам табло от голф 3 с оборотомер въпросът ми е дали може да си махна часовника от моето табло и да монтирам оборотомера тъй като таблото на голфа е малко по различно ?
  14. laudi

    уред за температура

    защото отваряхме таблото и после може би някоя пружинка е испаднала и т.н. незнам къде е проблема но е в уреда със сигурност .
×
×
  • Create New...