Jump to content

hepo

Members
  • Мнения

    186
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 B9 2.0TDI '17

Персонална информация

  • Локация
    Burgas

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

hepo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. hepo

    Активация на My Audi App

    По телефона няма да стане, няма как да са сигурни че си собственик... с талон на място. Аз го активирах но съм в Бургас, не знаеха какво трябва да се направи, 30 мин стояхме на компютъра заедно докато намерим какво трябва да се цъкне. Пари не са ми взели. В карайна сметка, при моята кола, нищо особено не може да се прави от приложението, в общи линии безсмислено упражнение.
  2. hepo

    VCDS от sklad66

    В крайна сметка и аз взех OBD11 с Pro лиценз... Доволен
  3. Част от проблема е че олх е наводнен от тези обяви, цяла вечер рових и ми писна да гледам едно и също от различни фирми 😪 Предпочитам оригинала при всички полужения, дори да има забележки...
  4. Здравейте, От доста време не съм гледал за джанти в олх, сега като отворих и гледам една камара фирми продават едни и същи джанти, чисто нови на горе-долу еднаква цена. Преди години имаше една фирма и ми бяха казали да пропусна офертата... сега не бързам да се хвърлям. И въпроса, някой има ли опит с тези фирми (Пловдив, София, и др.), стуват ли си джантите? Ето два примера на какво сум харесъл: https://www.olx.bg/ad/dzhanti-za-audi-17-18-19-20-5x112-a3-a4-a5-a6-a7-a8-audi-rs-CID360-ID78xrt.html https://www.olx.bg/ad/dzhanti-za-audi-rs6-design-16-17-18-19-20-21-22-djanti-za-au-CID360-ID7IrEQ.html Благодря!
  5. hepo

    AUDI Connect

    Снощи се рових по чуждите форуми, определено вече няма Google Earth от началото на 2021. Новия доставчик е MAXAR. Според американците, новите модели след 2018 с Qualcomm чип поддържат новите карти след софтуерен ъпдейт - цък. Жалка история 😪 MC-10181818-0001.pdf
  6. hepo

    AUDI Connect

    ще трябва да се поправя... Google Earth не работи, пуснах нет в колата със допълнителна сим карта, в менюто изглежда активен (не е сив като останалите опции които искат лиценз) но хвърля грешка че не може да се свърже със сървърите на Ауди. много му се бях данъхал на този Earth, можеби напразно, защото така или иначе щях да мачкам Waze основно. Някой да има лек за най новите карти? качих 2019 но ми се иска по-нова да сложа...
  7. hepo

    VCDS от sklad66

    даже повече, искат и 10EUR за доставка...
  8. hepo

    VCDS от sklad66

    не знам защо реших че obdeleven.bg е същия сайт като оригиналния... явно не е.
  9. hepo

    VCDS от sklad66

    88лв не мога да намеря такава цена на сайта им... Ти First Gen (Android) ли имаш? Даде ми код за 5% отстъпка (OBD5) но пак не мога да докарам 88лв 😢
  10. hepo

    VCDS от sklad66

    Хубав въпрос... аз отговор нямам Накой ми беше споменал че VCDS за коли след 2018 не се справя (не знам колко е вярно това, sklad66 казват че последния кабел трябва да работи за коли до 2018). От друга страна почти всички в чуждите форуми, включително този, масово полазват ODB11. От тук правя заключение че ODB11 e better. А можеби намекваш нещо друго? проблем с модула??
  11. hepo

    VCDS от sklad66

    update: доста компоненти не се четът... най-важния 46. Central Conv. нампример. Явно ще се минава на ODBeleven.
  12. hepo

    VCDS от sklad66

    @OvivO това беше отговора който търсех, благодаря! Диагностиката мина, не ми хареса какво видях... но мина
  13. hepo

    VCDS от sklad66

    Половин кола 🤣
  14. hepo

    VCDS от sklad66

    Не тръгна... Кабела идва с VCDS 15.X до 2015 година и Autoscan-a не запали. Пробвах последната версия 20.X от сайта им, не засича кабела... Явно трябва нов или ODBEleven, ще помисля... Кодирането по принцип се прави веднъж (в началото) и после не се пипа, поне такъв беше моя опит. От друга страна диагностика с телефона звучи по примамливо. Благодаря за мненията!
  15. hepo

    VCDS от sklad66

    Здравейте, От старата кола ми остана HEX-USB+CAN кабел който купих от sklad66. До колкото помня кабела/софта работи с коли до 2015. Въпроса ми е дали мога да го ползвам за Б9 2017 или трябва да взема нов? Ако трябва нов, тези на skkad66 струват ли си или ще ми препоръчате друго място? Благодаря!
×
×
  • Create New...