Kiro_ludiq

Members
 • Content Count

  369
 • Joined

 • Last visited

About Kiro_ludiq

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Пешеходец

Контакти

 • AIM
  kiro_ludiq
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Персонална информация

 • Gender
  Male
 • Location
  София
 1. А някой да може да сподели мнения относно 1.8 Т Quattro 190 к.с. на B6 .Разхода какъв би бил за София ???
 2. Добре с голямо удоволствие само кажи кога ти е удобно .Така най-лесно ще преценя
 3. Смятам ,че А6-цата ми е голяма притеснява ме също и въздушното окачване ,а и понеже съм мазохист пак искам да си взема А4 (откраднаха мойто май месец( купих го март и по ирония на съдбата е второто ауди което ми гепат в разстояние на 3 години) Карах б7-ца и ми допада изцяло ,но 2.0 ТДИ мотора ми е слабичък . Цитиране на предходен пост!
 4. Става въпрос за това http://www.cars.bg/c290090 (съмнително ниска цена) и това http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11371492166257905&f1=details&slink=3dnnc1
 5. Точно това и търсех .Лошото е ,че има 2-3 обяви и едната от които е автомат... Цитиране на предходен пост!
 6. Искате да кажете ,че 2.7 и 3.0 нямат разлики ?!? WTF тогава няма никъв смисъл да се гледа тоя мотор .Целата ми е да си намеря двигател с мощост м/у 170-190 к.с. и нормално с по-малък разход от 3.0 ТДИ...
 7. Колеги търся компетентни мнения за горепосочения двигател. Става въпрос за периода 2005-2007 г. За другите мотори има доста изписано ,но за този нишо не намирам. Конкретно ме интересува обслужване (доколкото знам е с верга ) разход ,вероятни неприятни проблеми както и надежността на самия мотор. Благодаря предварително .
 8. Преди около 2-3 месеца колата се продаваше за 32 000 ,ако ви притеснява ниската цена. Явно са решили да свалят цената за да я продадат по-бързо .
 9. С две ръце съм за DTM-а .Лично го гледах(не обстойно) само външно и изглежда така като и на снимките .Не съм го палил и карал но според мен си заслужава да отидеш първо него да видиш. Успех с покупката
 10. Няма смисъл да си прави труда за тази. Ходих специално до Велико Търново да я гледам и....се оказа пълен боклук
 11. здравей колега Карам А4 2.0 ТДИ и имам проблем с топлото палене. Били споделил къде и как и срещу колко пари се отстранява проблема.

  Благодаря предваително.

 12. Здравей колега ,гледам ,че караш А4 2.0 ТДИ BLB мотор. Имам проблем с топлото палене т.е. когато е задряла колата пали трудно, тавъпросът ни е къде и как мога и аз да до оправя ,защото виждам ,че и ти си имал този проблем, а и колко пари струва?

 13. Нещо се филмира май Ти започна с тон не аз п.с.Нямам намерение да се карам с който и да е! Зададох въпрос и получих отговор това ме интересуваше... Темата за триене! Темата за триене!
 14. Тва го разбрах не е нужно сто пъти да ми го казваш не съм тъп!!! Въпроса ми беше към колегата PAVKATA и то за съвсем друго нещо! Капиш?