Jump to content

Dodimo

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Dodimo

  • Рожден ден 13.02.1977

Друго

  • Kaра
    Аudi А3 1.6-8L-AKL

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Dodimo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте отново. Както по-рано бях споменал, имах проблеми с работата на двигателя след като запаля ( неравномерна работа в хладно и студено време, все едно работи на 2 цилиндъра ). Преди около 20 дена сложих добавка Redex и двигателя започна да работи значително по-добре. Днес сутринта температурата при нас беше 5 градуса, колата запали от раз ( това обикновено не е било проблем ) и закова оборотите на около 1000 ( това беше проблема в студеното време ). Това много ме обнадеждава, че ще се размина със смяната на части, без да е много ясно какъв точно е бил проблема. Надявам се и при по ниски температури количката да ме слуша така добре.
  2. Цитиране на предходен пост! Два пъти я закачаха на компа ( 1 път студена и 1 път загряла ) и не отчете никакви грешки. Проблема е че колата не трябва да се пали повече от 8-10 часа за да се появи проблема. Иначе като загрее сутринта, после в периода през деня дори да е стояла 3-4 часа и я запаля студена, проблема не се появява, независимо че температурата навън е -5 или -10 градуса.
  3. Здравейте колеги. От миналата година зимата имам същия проблем като вас, но времето се затопли и не му обръщах много внимание, а и колата си палеше нормално. Сега обаче температурите започват сутрин да падат и проблема започва пак да се появява. Моят майстор се опитва да ме убеди, че за смяна е ламда сондата, но не ми дава гаранции, а и не ми се дават 300 лева на вятъра. Имам същата кочинка като колегата Иван Баев Audi A3 8L но без газ. Мисля първо да пробвам с някоя хубава добавка за почистване на дюзите. После ще се ориентирам към смяна на дебитомер и накрая ще е ламбда сондата. Пожелайте ми успех. Ще пиша отзиви ако има някаква промяна в състоянието на колата.
  4. Ако обявата е още активна, може ли повече инфо за състоянието на музиката( снимките не са много ясни )?И някакъв контакт. Благодаря предварително!
  5. Здравейте колеги! Както обещах ви пиша след като вече имам монтиран ГИ Фобос 1 в Сервиза в Богров.За сервиза мога да кажа,че на пръв поглед хората които работят там знаят какво трябва да првят.Приятно впечатление ми направи това,че в събота с работоно време до 13.00 часа останаха да довършат работота по колата до 16.30 часа,което не се случва често( при други майстори и сервизи )!Момчето което се води приемчик и ми направи настройките по колата беше много любезно и изчерпателно ми обясни как функционира цялата система.Не съм изминал много километри, но колата върви перфектно както и на бензин така и на газ!Благодаря на екипа на сервиз Фобос за коректната и добра работа!
  6. Здравейте колеги!И аз се ориентирам към ГИ Фобос 1.Ще го монтирам на Ауди А4 1.6 96г.На 26.01 имам запазен час в сервиза в Богров, офертата с безлихвеният лизинг е много добра ( според мен ).Дано монтажът да е безпроблемен и всичко да работи нормално.Ще публикувам мнение задължително!Пожелайте ми успех!
×
×
  • Create New...