Jump to content

markonny

Members
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от markonny

  1. Здравейте колеги. Имам ауди а4 б9 и има безжично зареждане, но когато сложа телефон на поставката, ми изписва, че има друго устройство на подложката. Телефона е айфон 11 про. Някой да има идея какво се случва с тази подложка? Има и знака за безжичното "Qi". Благодаря предварително.
  2. markonny

    AUDI Connect

    За 16 евро получаваш другия пакет, който е дигитален кокпит. Аз ползвам по евтиния защото той ми трябва. Най-лесно е свали си приложенито на телефона, регистрирай се в "my audi", след което избери друга европейска държава(примерно гърция), но не България. Отиваш в магазина и виждаш кое за какво и кое ще ти свърши работа. Не може да избираш те са само два пакета както съм ги описал по горе. Успех.
  3. markonny

    Aуди 2018

    Здравейте, аз имам А4 2016г. 190к.с. 4х4 върви много добре. Слизам от кола с 250 к.с. Матрикс фаровете са супер.
  4. markonny

    AUDI Connect

    Да, колата е от Германия.
  5. markonny

    AUDI Connect

    Здравейте колеги, аз ползвам Audi conect, но видях голям зор да го пусна(даже в Порше им беше трудно да отговарят). Има два пакета за ползване единия е само за приложенито(4 евро), а другия за навигация и останалите неща(16 евро). Това са месечните такси. За да ползвате приложението на телефона трябва да притежавате пластмасовото матово калъфче в което има един код който се вкарва в ММИ на колата като основен потребител. Ако го нямате в Порше може да се поръча на стойност 145 лв.(аз толкова платих), идва за седмица.Всеки пакет може да се плаща по отделно. Избирате кое искате мобилно приложение или автомобилно.
  6. Здрабей те Колеги, Имам проблем с оборотите само като вкл. климатроника, падат за момент и после се стабилизира, но като е в движение колата оборотите играят(аха да угасне)и като спра на някой светофар се оправят и после пак същото като тръгна и колата остане без товар(м/у смяна на скорост се усеща че иска да гасне).Много смених....дебитомер, помпа, дюзи, филтри, моторче празен ход, кабели, свещи.. и вече незнам какво още да сменя.....Чакам за съвет ако е този транзистор ще го сменя не е проблем, но ако на нчкои са му били същите проблеми или сходни и след смяната на тоя транзистор се оправил само да каже.....Предварително БЛАГОДАРЯ!!!!!
  7. markonny

    Помощ за ауди100

    не е от това( почти съм сигурен) може да го откачиш и да видиш, аз съм го откачал и колата дига на 1000
  8. markonny

    Проблем с дебитомер

    Здравеите, прочетох вашите проблеми и реших да ви искажа мнение(мое).И аз като всички притежатели на Ауди имах същия проблем с дебитомера на ниски и високи обороти и на края се нержирах от турсене на 2 ръка (искаха по 150 лв с уговорки) реших да проверя в Юнитрейд и се оказа,че ако върна стария новия(рециклиран) ми излиза 210 лв и сега си нямам проблеми с това а и хората дават 1 год гаранция(само ако е на бензин) за газ няма гаранция.Дано съм ви помогнал.И ви препоръчвам не на 2 ръка части вземете нови."Не сме толкова богати да си купуваме ефтини неща".
×
×
  • Create New...