Jump to content

kapro

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от kapro

  1. kapro

    проблем на бензин???

    Търсих го този регулатор и не го открих намерих този за налягане или вакуум в резервоара но този за налягането не не знам. Колкото до синия датчик нов е.
  2. Здравейте колеги, изчетох доста теми но не съм сигурен че намерих отговор за това рещих да се обърна към вас. благодаря предварително. въпроса ми е: карам Ауди Б4 2.0 абк с газ. имам проблем с работата на бензин като цяло и паленето на при загрял двигател. Колата пали само на бензин и преди си вървеше доста добре но изведнъж нещо стана. При каране на бензин се получава едно страшно придърпване но само при движение на скорост при изключена скорост се форсира нормално. колата не пали, когато подмине 70 градуса съответно гася я стои 5 мин врътвам ключа сякаш се дави и след това въртене докат не паднат градусите на уреда под 70.
  3. Ляв фарм ме интересува, състояние и цена (шофиорската страна)
  4. Продавам дебитомер за Б4 2.3 двигател, в добро състояние не е каран на газ. 0883342547 Петър
  5. благодаря за съвета ще го имам в предвид наистина не се сетих за другата помпа но не съм имал загуба на масло. засега се оправиха смяна със смяна на течността промиване на системата 2 часа наливане и изтичане отзад установихме че е имало въздух в АБС помпата. Сега спира МНОГО добре.
  6. Съгласен съм за сигурноста много си прав но предполагам смяната на блока ще излезе доста скъпо. Предполага с нов е най-добре ии ако проблема е от там
  7. Кажи ми че може да се оправи до последно спираше на второто натискане на първото педала до долу и абс-а рита ли рита.Иначе абс-а лесно ще го "шунтирам"
  8. Да споделя и аз моя проблем, пък дано някой помогне.Карам 2.0 абк смених си помпата с такава с 4 отвора, защото направих грешката да долея хидравлична течност вместо дот 4 и от тогава на практика почти няма спирачки.Помогнете!
  9. И на моето пише 4 литра но и аз съм доливал 5 литра и не се е пълнило. според мен догоре е над 5 литра
  10. Колега, интересува ме водния радиатор? Здрав ли е и цена.
  11. Колега интересува ме воден радиатор(може и с клима заедно)и предна броня.
×
×
  • Create New...