Jump to content

haro

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно haro

  • Рожден ден 4.06.1991

Друго

  • Kaра
    Бегачка

Персонална информация

  • Пол
    Male

haro's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Добре, аз ще следя тема за развитие.
  2. Знам, но за да ти кажа 4 цифреня код трябва да ми дадеш серийня номер на касетофона, и аз ще ти генерирам от този сериен номер 4 цифреня код. Имам едни програмки, които работят на този принцип.Въвеждаш серийня номер на плеара и ти генерира 4 цифреня код за него. Но имам много програмки над 100 и вместо да ти ги изпраштам да си го разбиваш ти, ми е по-удобно да ми дадеш серийня номер и аз да ти го генерирам и да ти го напиша тук.
  3. Извади касетофона от гнездодо и се огледай за сериен номер, може би ще мога да ти помогна, но без серийният номер немога. Номера може да включва и букви не само цифри.
  4. Да ти е честита колега, пожелавам ти да минеш много безаварийни.
  5. И аз неискам да се заяждам, просто няма как този човек да ме излъже, но ти си знаеш няма да споря и да се опитвам да налагам мнение на никого. Айде със здраве
  6. Малко се съмнявам да ме лъже, тъй като ми е много близък роднина и работи в една от фирмите, които доставят горивото от чужбина по нашите бензиностанции. 100 октановият бензин се докарва с шлепове по дунав от там го взимат тировете.Дизелът се взима от Ромъния.
  7. Благодаря за бързите отговори, наистина ми помогнахте, не ми се виждат чак толко скъпи частите имайки предвид клас-а на колата. Все още не знам дали ще бъде 2.0 , 2.7 или 3.0 двигателя, аз говорех принципно за всичките, но явно имат голяма разлика @mitaka359 Колега не се замислям, щом съм си харесал такава кола се предполага, че мога и да я подържам, точно затова ме интересува да знам, закакви пари говориме при евентуален ремонт. Както каза колегата @kpematop има голямо значение поддръжката.С сигурност ще се кефя много на автомобила и няма да го държа в гаража, това за мене са глупости, да си купиш кола и да я даржиш в гаража само без да я караш. Аз нетърся да ми излиза по ефтин ремонта и така нататък, просто не съм този тъп хора,а ме интересуваше, закакви пари се говори. Благодаря ви, още вендъж.
  8. Според мен всички тези добавки са излишни, защото зимата вскички бензиностанции слагат добавки и нафтата скача с 5-10%.Това го правят в цяла европа без Испания там никога неслагат добавка. При тези температури неви трябват добавки, освен ако несте сипвали някакви смески от разни горива и масла Преди да си продам колата преди 2 седмици бях сипал на OMV, не бях я карал 1 седмица точно в големите студове, дори нея бях палил седеше си зарината под 40 сантиметровя сняг , но един ден реших, че ще я запаля и я изчистих и след 20 минутно борене да отворя вратата седнах в нея, врътнах ключа и запали без проблем, не се и помъчи дори, а през тези 5-6 деня температурата беше от -19 до -23. Съветвам ви да зареждате от OMV, защото само там предлагат вносно гориво, а не някакво менте.Казвам ви го от личен опит и от достоверен източник. Вносните горива в OMV са, MaxxMotion 100 и МаxxMotion Diesel, наскоро дочух, че и обикновеня дизел се внася от Австрия, но колко е вярно за него незнам. Това не е реклама и не се опитвам да налагам мнението си на никого.
  9. Здравейте на всички, нов съм във вашият форум и се регистрирах, защото имам интерес към тази марка автомобили. Имам един въпрос, който може и да ви се стори глупав, но преди да закупя нещо се интересувам до най-малкия детайл. Както виждате от заглавието, интересува ме г/д какви пари излиза годишната техническата поддръжка на един такъв авомобил.Имам предвид ремаци,ролки и други. Говоря по-точно за Audi A6 TDI от 2005г. не съм много сигурен, но мисля, че моделът се води C6/4F.
×
×
  • Create New...