Jump to content

Andrey_Kotsev

Members
  • Мнения

    224
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    motor

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Andrey_Kotsev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Продавам Ауди Q5 3.2FSI. Автомобилът е на реални 190000км. Пълен S-Line пакет. Екстри от сорта "централно заключване, стерео, ел. стъкла" няма да описвам. Цвят: Черен Година: 2010 Километри: 190000км Кожен салон, автоматична трансмисия, Quattro, Панорамен покрив, затваряне и отваряне на багажника с бутон, темпомат, ел. седалки с памет, подгряване на седалките, адаптивен би-ксенон с лед фарове, лед стопове и др. 20 цола S-Line джанти. Автомобилът е с фейслифт визия (новите фарове и стопове). Цена: 33900лв. тел: 0884 83 пет пет пет пет Снимки след ден-два
  2. Продавам оригинални джанти за Ауди 18''. Джантите са идеално прави без заварки в перфектно състояние. Снимките са примерни да покажа модела джанти. Свалени са от A6 2006г. Не са карани в БГ. тел: 0884 83 пет пет пет пет Намират се във Враца. Пращам с куриер с опция за преглед.
  3. Andrey_Kotsev

    Мноооого дими

    Бяло-сиво ли пуши или черно?
  4. Интериорни лайсни за Ауди А6 2004-2010 година. Черен пиано лак. Комплект с управлението на навигацията и старт/стоп бутона. Централна конзола с пепелник и поставки за чаша, предна лайсна на таблото, лайсни на предните врати и лайсни на задните врати. цена: 290лв тел: 0884 83 55 пет пет или лс
  5. Ако наистина искаш да се врътнеш с такава кола няма никакви ядове. Разлика според мен има доста голяма. 40 турбо к.с. не са за подценяване.
  6. Благодаря! Почивните дни ще я лъсна, че сега съм бая ангажиран и нямам време. Колата не е екстраджийска. Големите и плюсове са пълен фабричен S-Line+ пакет, 190 коньовия мотор, S-Line окачване и quattro. За поддръжка и обслужване не се различава по нищо от 1.8Т 150к.с. Същото масло, същите филтри, окачване и т.н. Разликите са в турбото, има 2 кулера, по-големи инжектори, друг софтуер и скоростната кутия (мисля, че на този модел скоростната кутия е от S4). Обслужвана е винаги на време с хубави масла и филтри и само с оригинални части, купувани от колега от форума. За това мисля, че техническото и състояние е много добро.
  7. Има си всички S-Line лайсни от всички страни. Явно е няква зрителна илюзия. Това бяха снимките, които имах, когато пуснах обявата. Понеже вече съм с новата кола, тази не я карам и стой на паркинг. Няма абсолютно никаква причина да не я снимам отвътре. Колега ми поиска снимки отвътре, отидох да я снимам отвътре и му ги пратих. Не ги качвам към обявата, защото колата е много мръсна отвътре и не може да се сравнява с излъсканите горублянски коли.
×
×
  • Create New...