Jump to content

Камен Кънев

Members
  • Мнения

    30
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Камен Кънев

  • Рожден ден 4.04.1982

Друго

  • Kaра
    AUDI A3 8P 2.0 TDI

Персонална информация

  • Локация
    Стара Загора

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Камен Кънев's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. През тази мултимедия ще мога ли да правя настройките на колата и къде могат да ми я инсталират с камера за паркиране?
  2. Здравейте колеги, колата е AUDI A3 8PA 2008г. с RNS-E -.192 . Имам изведена заводска букса в средната конзола на AUX, но каквото и да включа в нея звука е отвратителен. Смених няолко кабела 3,5мм към 3,5мм и пускам музика от телефона - звука е с лошо качество. Пробвах с различни модели телефони - пак лошо качество. Пробвах с Bluetooth receiver to 3,5mm - пак кофти качество. Някой може ли да помогне с вариянт как да сриймвам музика от телефона към колата и качеството да е хубаво.
  3. Антената е другата букса от ляво, която влиза в усилвателя. Аз ги виждам къде са запоени, въпроса е че в кабелния сноп няма в какво да ги включа.
  4. Здравейте колеги, може ли да ми кажете тези две букси от снимката за какво? При мен няма къде да се включат и стоят така свободно. Колата е Ауди А3 8p 2009г.
  5. Здравей колега, ляв фар за А3 2009 да имаш?

  6. Здравей колега, къде и за колко ти оправиха проблема с вратите. Аз го имам същия проблем с три от вратите и съм от Стара Загора.
  7. Здравей колега, къде и за колко ти оправиха проблема с вратите. Аз го имам същия проблем с три от вратите и съм от Стара Загора.

  8. Здравейте колеги, имам проблем с MMI 3G High на моята кола. От Ауди установиха, че мултимедията дава грешка "Несъвместимост във софтуера" и поради тази причина мултимедията се включва при загасен и заключен автомобил периодично и ми източва акумулатора. Тяхно предложение е да ми ъпдейтнат софтуера, при което не ми дават гаранция, че след ъпдейта мултимедията ми ще работи или да ми сменят цялата мултимедия, което си е една шапка пари. Моля за съвет и мнение.
  9. От протект доста съм напатъл. Вече не са това което бяха.
  10. Може просто да си го размените с някой колега който пък иска спортно окачване. Аз така направих с моето. Просто пусни тема във форума със сигурност някой ще изяви желание.
  11. Здравейте колеги, наложи се да сменя акумулатора. Имам закупен нов. Можете ли да ме насочите към някой в гр. Стара Загора, който да програмира колата за новият акумулатор?
  12. Колега на А4 B8 имам диоди на стопа които не светят. Поправимо ли е?
  13. Оказа се реле-регулатора. Колата е отремонтирана и ще пътувам спокойно. Благодаря на всички отзовали се.
  14. Благодаря за съвета. Намерих тука някакъв местен майстор, дано се справи.
×
×
  • Create New...