Камен Кънев

Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

About Камен Кънев

 • Rank
  User
 • Birthday 04/04/1982

Друго

 • Kaра
  AUDI A3 8P 2.0 TDI

Персонална информация

 • Location
  Стара Загора

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Антената е другата букса от ляво, която влиза в усилвателя. Аз ги виждам къде са запоени, въпроса е че в кабелния сноп няма в какво да ги включа.
 2. Здравейте колеги, може ли да ми кажете тези две букси от снимката за какво? При мен няма къде да се включат и стоят така свободно. Колата е Ауди А3 8p 2009г.
 3. Здравей колега, ляв фар за А3 2009 да имаш?

 4. Здравей колега, къде и за колко ти оправиха проблема с вратите. Аз го имам същия проблем с три от вратите и съм от Стара Загора.
 5. Здравей колега, къде и за колко ти оправиха проблема с вратите. Аз го имам същия проблем с три от вратите и съм от Стара Загора.

 6. Здравейте колеги, имам проблем с MMI 3G High на моята кола. От Ауди установиха, че мултимедията дава грешка "Несъвместимост във софтуера" и поради тази причина мултимедията се включва при загасен и заключен автомобил периодично и ми източва акумулатора. Тяхно предложение е да ми ъпдейтнат софтуера, при което не ми дават гаранция, че след ъпдейта мултимедията ми ще работи или да ми сменят цялата мултимедия, което си е една шапка пари. Моля за съвет и мнение.
 7. От протект доста съм напатъл. Вече не са това което бяха.
 8. Може просто да си го размените с някой колега който пък иска спортно окачване. Аз така направих с моето. Просто пусни тема във форума със сигурност някой ще изяви желание.
 9. Здравейте колеги, наложи се да сменя акумулатора. Имам закупен нов. Можете ли да ме насочите към някой в гр. Стара Загора, който да програмира колата за новият акумулатор?
 10. Колега на А4 B8 имам диоди на стопа които не светят. Поправимо ли е?
 11. Оказа се реле-регулатора. Колата е отремонтирана и ще пътувам спокойно. Благодаря на всички отзовали се.
 12. Благодаря за съвета. Намерих тука някакъв местен майстор, дано се справи.
 13. Здравейте колеги, днес пристигнах в Огняново ( до Гоце Делчев ) и колата ми изписа че алтернатора не зарежда. Пистовият ремък е здрав, при запален двигател шайбата на генератора се върти, видимо няма нарушения на излизащия кабел от генератора. Моля за помощ от някой колега в региона или телефон на някой майстор да решим проблема. В петък трябва да се пребирам в Стара Загора а не мога да мръдна. Оставям телефон за връзка ако може някой да помогне. 0886517773 Благодаря предварително.