tokaii

Members
 • Content Count

  193
 • Joined

 • Last visited

About tokaii

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  audi A4, audi A2

Персонална информация

 • Location
  гр.Пещера

Recent Profile Visitors

1,184 profile views
 1. Да, изтрих ги и днес пак се появиха. Когато светнат всички индикации, като на снимката, която съм качил обикновенно може да се кара колата, в редки случаи като днес трябваше да я загася и запаля на ново,защото започна да губи мощност.
 2. Колеги, днес правих диагностика и ми излязоха следните грешки: Р1165 , Р1553, Р0023, Р1403, Р1504, Р1363, Р1635, колата пали трудно първият път сутрин, придърпва при потегляне и каране с ниска скорост и от време на време светват лампите които се виждат на снимката. Ауди А2 1.4 бензин, ще се радвам да чуя идеи от някой запознат.
 3. Оказа се помпа на педала, смениха я днес и вече всичко е ок.
 4. Мислех нещо да не е някоя от помпите, възможно ли е?
 5. Съединителя заедно с демфера е сменен преди шест месеца
 6. Колеги помагайте, тази сутрин паля колата и няма включване нито на задна, нито на първа, включи само на втора и така се придвижих до работата. Като я загаси включва всички скорости но като е запалена влиза само втора. Гледах някоя щанга да не се е откачила, но всичко си е на мястото, от какво може да е това, Ауди а4 б6 1.8т
 7. Пак проблем колеги , започна от време на време да не иска да премине на газ, копчето свири продължително и като го натисна минава на бензин,като го натисна пак продължава да свири. Трябва да загася колата и пак да запаля за да превключи нормално, дали може да е от липсата на серпентини в изпарителя?
 8. След двайсетина километра малка част от символите започна да свети
 9. Здравейте колеги, беше ми паднал акумулатора и днес след зареждане колата се държи странно. Запали и загасна няколко пъти а на таблото светеше само еърбега, всички други индикации изчезнаха, след малко светнаха и колата запали но двата малки дисплея почнаха да изписват нещо като йероглифи, а след малко загаснаха на цяло и сега вече не светят. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?
 10. Купувам втората ламбда сонда,тази която е долу на колекторите за Ауди а4 б6 1.8 т 150 коня.
 11. За сега ще го карам без серпентините,ако се появи друг проблем ще сменям марката.
 12. Най после сагата с газовата приключи. Оказа се че прехваления испарител който ми монтираха в сервиза на Заволи в Пловдив след 15000 км се е задръстили здраво,а ми гарантираха ,че няма да имам проблем 100000км, яд ме е че ги послушах та смених дюзи,траба,нивомер, а се оказа че проблема е в серпентините на испарителя,махнаха ми ги, в друг сервиз и сега всичко е шест.