Jump to content

go6oo

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a4

go6oo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Мойта също я оправих вчера благодарение на темата на leo.
  2. Здравейте колеги.предварително се извинявам ако не съм поставил темата на място.Проблема е следния:като отворя колата плафона не светва нито като я изгася и извадя ключа.Понякога като поседи по дълго време с отворена врата се включва и работи безотказно до следващия път.Никъде не видях бутони по предните врати,има само на задните и нямам идея как да го оправя.
  3. Здравейте,аз съм със същия проблем само 4е при мен лампата за имобилайзера свети много рядко и не сам се наводнявал.има ли някои от вас който е от софия и може да я закачиме на този ваг-ком защото в юнитрейд ще ми отсекът главата май?
  4. go6oo

    ауди а4 Б5 '96г.

    благодаря ще го разпитам.
  5. go6oo

    ауди а4 Б5 '96г.

    добре де а ако сменя таблото ми казаха че ще мога да използвам функциите на дисплея разход темп. и т.н.
  6. go6oo

    проблем при палене

    много благодаря ще го пробвам и ще пиша.
  7. Здравеите,имам следния проблем.При палене без значение дали мотора е студен или топъл двигатела запалва и веднага огасва.тази процедура понякога я прави 6-7 пъти а някога пали от раз.Буквите на мотора са afn ако това има значение.благодаря.
  8. go6oo

    ауди а4 Б5 '96г.

    Здравейте, колеги моля предварително да ме извините ако съм пуснал темата не кадето трябва.Още се уча.Искам да попитам ако сложа на моето ауди а4 '96г.1.9тди по-новото табло с дисплея в средата и сменя ръчките за мигачите и за чистачките ще имам темпомат и другите екстри на по-новия модел?Нямам никаква идея как става това,но го чух от един познат и искам да попитам дали е възможно и как да го напрвя.благодаря
×
×
  • Create New...