Jump to content

diters

Members
  • Мнения

    4887
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно diters

  • Рожден ден 2.05.1974

Друго

  • Kaра
    1.8ТQ with LPG

Контакти

  • AIM
    diters1
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    205918536
  • Jabber
    [img]http://img38.imageshack.us/img38/6562/podpism.jpg[/img]

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    на дъното ...

Последни посетители

8502 профилни разглеждания

diters's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Цвета на колата е LZ5L Ето всички кодове от стикера със спецификациите:
  2. прибирането и подгряването ги имат 100%, остава и цвета да е същия.
  3. Колата е тъмно-синя, Довечера ще мога да дам точния код на цвета.
  4. Продава се Audi А4 1,8Т avant, quattro 1997 на части. Автомобилът до последно е управляван от мен и всички системи са били в изправност. Моментното състояние е следното: Двигател: - прегрян, по всяка вероятност изкривена глава. Турбината не е сменяна никога, не и е правен тест или други профилактики. Колата е с Италиански ГИ Tartarini, поставян в България (разход на газ около 8,5- 9/100). ЕКУ - с чип от Сумиста , направен за работа на газ, въздушен филтър K&N. Рейката е рециклирана преди 2000км. Всичко останало - радиатори, електроника, помощни системи си е в оригинален заводски вид. Екстериор : 5 бр. оригинални алуминиеви джанти 16" VAG # 4A0601025P, в добро състояние с 4бр. капачки, боята по калници, брони и врати е в нормално за годините си състояние си - т.е. със следи от камъчета и ожулвания, колата няма претърпяни ПТП-та при мен и няма кит никъде не е боядисвана. Фаровете са Валео с моторчета за регулиране, ел огледала с прибиране, сопове- оригиналните, като единия има лека пукнатина. Колата е с оригинален теглич, налични са и конзолите на бронята. Интериор:Табло с рингове на километража , трилъчев волан в състояние за претапициране, шофьорската седалка е със скъсана тапицерия, ски-сака на задната седалка е наличен, щората за багажника е здрава, всички въздушни възглавници (4бр.) са си по местата. Аларма с дистанционно в ключа и централно с комфорт модул. Автомобилът е без номера (върнати в КАТ) и се намира между Варна и Шумен цена за целия автомобил 2500лв. Ако не се продаде до 15,08,2015 - почвам да продавам всичко на части за допълнителни въпроси и контакти: ЛС във форума, diters1@gmail.com Снимки до няколко дни.
  5. "Не си сигурен, че е така" е доста по различно от "сигурен съм , че НЕ Е така" ... Имам случай при който лагер SKF "издържа" едва 27000км , и друг, където лагер FAG, който устиска само 18000 ...
  6. Филма с лагерите съм го гледал и аз няколко пъти ... Колата е А4 1,8ТQ Заден десен го сменях 6 пъти подред, в един момент ми писна и смених и шенкела. Изводите до които стигнах ( за съжаление по трудния път) - Почити всички лагери, които се продават на пазара НЯМАТ почити никаква грес вътре - от 3 отворени двата бяха само пръснати със смазка, единия си беше направо сух. Друг важен момент: Купувайте лагери от магазини или фирми, които се занимава основно с внос и продажби на лагери - каналите, които използват за доставки са различни от тези, които използват фирмите за авточасти.
  7. Съвета ми е да си вземеш лагера от магазин (фирма) която продава лагери, а не от магазин за авточасти ...
  8. Тая тръбичка е с диаметър около 10мм. и трябва да е разположена отвесно с цел водата да се отича свободно до ваничката при компресора, където се изпарява. В нея вода не би трябвало да замръзва каквото и да е, защото не трябва да е там, когато хладилника работи в режим "охлаждане". През тръбичката би следвало да тече вода само, когато хладилника се размразява(в този момент нищо не замръзва). Възможно е тази тръбичка да е задръстена от нещо или прегъната при евентиално преместване на хладилника и да задържа вода. Би трябвало, ако вкараш в единия край нещо (препоръчвам проволка или достатъчно дълго жило от кола) то да излезе свободно при ваничката. Опитай да я почистиш отново.
  9. Така, както го обясняваш, май акта за ПТП ще е за теб? (като виновен) - дано не съм прав. Ако е така, не разчитай на големи суми от Каското.
  10. Кофти случка, важно е , че няма пострадали и жертви. Не знам коя година е колата, но ще ти кажа, че познат си взе преди около 2 месеца авант А4 1997 1,8Т quattro за 2 хиляди лева ( естествено не беше в идеално състояние, но ...). Аз ако съм на твое място аз бих търсел нещо подобно, с идея каквото трябва да го прехвърля от тази - всичко друго бих продал на части. Късмет !
  11. На всеки комплект вериги, на етикета (кутията) си пише за какви размери (диаметър и ширина) гими се препоръчват ...
  12. diters

    Чип в ключа

    Можеш, ако ключа "донор" е с оригиналния чип - той представлява нещо като малка стъклена ампулка ... внимавай, ако е залепена, да не я счупиш, докато я вадиш.
  13. Ще помоля всеки, който твърди едното или другото да подкрепи твърдението си с цитат на нормативен акт ...
×
×
  • Create New...