Jump to content

wlad0

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от wlad0

  1. Някой да има счупен чейнджър
  2. Никой ли няма идея къде в София да ми оправят чейнджъра?
  3. Кой в София може да ми оправи чейнджъра - не приема дискове. Съответно и данни за връзка?
  4. Масло от самите капачета.
  5. Някой да е минал през филма със смяна на о-пръстени и дифтунги на дюзите, да сподели мнение? Омаслява отгоре и стича надолу по целия мотор, направо си капе... 3.0тди
  6. Правих водачите на задните апарати и като сглобих колата ми наби грешка за ръчната, на диагностика дава заден десен мотор за ръчната нещо от сорта на слабо напрежение. Как се оправя това, изключва се и включва буксата или?
  7. Как се оправят клопащи задни апарати, много дразни през дупки.
  8. Към днешна дата какъв е най-евтиния и лесен вариант за usb в а6-цата?
  9. Би ксеноновите фарове толкова калпаво ли светят или трябва да ги регулирам, че вечер е голяма мъка... ?
  10. Някой случайно да има дясно капаче за миялката на предната броня?
  11. А от коя страна, че ми е изгоряла крушката, и двете не светят
  12. не, те просто не цъкат както другите, все едно са изкормени...
  13. Стефан каза, че прави само диагностика и флашване..
  14. От бележката в багажника излезе, че си е с нормално окачване: PRCode: 1BA = Standard suspension/shock absorptionв
  15. Даже някой колега ми беше казал, че карал 1 година с тракане, после майсторът в Студентски сменил горните обтегачи и от зъбните колела май понатегнал веригите и вече 1 година никакви проблеми не е имал.
  16. Ами чейнджъране приема диск, а отзад не тръгва. Ъпдейтването не ставаше ли през едно от двете. Car setup name tel изобщо не светват и не реагират като ги натисна.
  17. Кажете направо при кого в София да отида който със сигурност знае какво прави?
  18. На седана диодния стоп, светлини за заден ход и от двете страни ли трябва да светят? На седана диодния стоп, светлини за заден ход и от двете страни ли трябва да светят? На седана диодния стоп, светлини за заден ход и от двете страни ли трябва да светят? На седана диодния стоп, светлини за заден ход и от двете страни ли трябва да светят?
  19. Първо искам да се извиня, че отварям нова тема, но не намерих решение на проблемите ми в останалите. Наскоро си купих a6 4f 3.0 tdi, 04 по талон, BMK мотор. Бутоните около джойстика CAR, SETUP, NAME и TEL изобщо не са активни, сякаш не са за нищо. просто ги няма като екстра в тази ранна година или проблема е някъде при мен? Второто нещо е, че като натисна INFO бутона, излиза меню за регулиране на окачването обаче менюто е неактивно и не мога да избера нито една опция за регулиране. Това ме навежда на мисълта дали колата някога е била с регулируемо и после е подменено с обикновено и затова е неактивно или просто има някаква грешка при мен? Чейнджъра в жабката изобщо не иска да приеме диск, а навигацията приема, но когато се опитам да я пусна изписва retry на дисплея ... Та от всички опции е активно само радиото и тази за настройка на звука, датата и часа... на фиса при запалване изписва SERVICE и reversed light bulb - това май е светлината за заден ход, стоповете са диодни. Също така парктроник има само отзад, има ли такъв вариант или някога е имало и отпред, но по някаква причина го няма. Задният работи с писукане. Някъде бях чел как се прави да показва визуализация, но това след като отстраня проблемите...
  20. То ми е пределно ясно, че най-добре всичко ама от финансова гледна точка... Та само с горни вериги и оптегачи няма ли да мине номера...
  21. На моята 4F- ка се чува притракване при студен старт и при топъл, дори веднага след гасене при повторно запалване. Само двата горни обтегача ли да сменям или и веригите им...? И съответно откъде да си набавя части на по-нормална цена и колко струва труда и къде? Ще съм много благодарен на бърз и адекватен отговор към днешна дата как стоят нещата.
×
×
  • Create New...