Jump to content

Kris4o.g

Members
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Kris4o.g's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Kris4o.g

    навигация

    Мерси за съвета и ще е стархотно ако можеш да пуснеш малко снимков материал.
  2. Kris4o.g

    навигация

    Здравейте Момчета, Понеже и аз имам от горепосочените проблеми с четенето на записани дискове бих искал да разбера как мога сам да си изчистя оптиката. Ако някой го е тествал моля да ме ориентира за да го пробвам. Също така приемам варианти от сорта да отида някаде да ми я изчистят така че ако някой има нещо предвид съм отворен към предложения. Мерси предварително!
  3. Ами не сам го оправил сам и честно казано не знам точно как го оправиха момчетата понеже не бях там докато са работили. Цялото действие се разви в дружба при Заро- не взима много евтино но със сигурност ще ти свърши работа. Сервиза е точно до Ромпетрол бензиностанцията на бул.Цветан Лазаров. Ако искаш отиди да ти я погледнат и после пиши какво е станало.
  4. Малък ъпдейт за ситуацията- проблема е решен! Понеже се оказа че вратата е с двойно заключване машинката заключваше но не можеше да отключи. Вариантите са два - нова или поправка на старата (ако е възможно). При мене за щастие беше втория вариант и минах само с поправката. Модераторите могат да се чувстват свободни да затворят темата.
  5. Поразпитах и други познати които са имали quattro и ми обясниха, че и при тях има слаби вибрации особено при хората които карат с 18-ки като мене. Така, че мисля че до някаде може да е нормално при положение че гума широка 245 се завърта по асвалта около себе си може да предизвика треперене заради самото сцепление с повърхноста на пътя. Както бях написал това се случва само при тръгванеи при скорост по-голяма от 5км/ч не се осеща. Така че за сега мисля да не предприемам нищо понеже поведението изглежда да е нещо нормално.
  6. Мерси много Emillion! А някой друг да кара Quattro и да усеща такива вибрации в купето при потегляне с навит волан?
  7. При навиване на ляв или десен и потегляне се осещат вибрации в купето. Един приятел които кара Голф 4х4 имаше същия проблем и се оправи със смяна на маслото на задния диференциал. При движение направо няма нищо така че мисля да опитам с това първо. Естествено ако някой има по-добра идея нека да я сподели.
  8. Здравейте ентусиасти, Искам да ви попитам дали някой е сменял масло на заден диференциал и да ме упъти каде да отида за да ми го сменят и какво и колко масло да си купя? Благодаря предварително на всички!
  9. Наистина ако ти направят диагностика може да се види дали самата стрелка не работи или един от двата датчика на поплавъците в резервоара е заминал. Те са два и се намират под задната седалка до колкото знам. Но най-добре първо я закачи и от там вече може да придобиеш по-ясна представа за нещата.
  10. Аз карам Ауди А6 3.0ТДИ и градско от Младост 1 до бизнес парка ми дава разход кам 16 понеже колата не може да загрее. На връщане в 6 вечерта по същия маршрут ми дава 12 така че чвно има доста фактори, които влиаят на разхода: Дали караш по наклон нагоре/надолу Колко задръствания има по пътя и колко често спираш каква е температурата навън когато караш и на какво разтояние я караш При тебе обаче извънградския разход е доста висок. Можеш ли да споделиш дали колата е обслужена (масла, филтри- особено въждушен и горивен).
  11. В общи линии Бисер30 при мене като сипах за 50лв нафта въпреки че имаше в резервоара стрелката запоюна да показва вярно. Това само по себе си означава че най-вероятно поплавъка е забил поради замърсение и не се движи в резервоара. Пробвай това което направих аз и пиши какво е станало. Иначе варианти има колкото искаш за това което го причинява но според мен това е най-вероятния.
  12. Явно не е комфорт модула понеже на се отваря и с 5 натискания. Ако някой има идеи моля да ги сподели но самия факт че се заключва би трябвало да уневини хардуера понеже до колкото знам машинката за заключване и отключване е една и съща.
  13. Оказа се че най-вероятно е поплавака или самия датчик който казва на таблото колко гориво има в резервоара. След като налях 30л нафта се оправи и за сега работи. Забиването на стрелката на нулата се случи 2 пъти в миналото и двата пъти в резервоара имаше нафта за не повече от 80км. Предполагам че след известно време поплавака ще трябва да се смени но за сега работи така че мисля да му дам още един шанс. Мерси на хората, които писаха по темата и мисля че може да бъде затворена за сега. За жалост не знам дали аз мога да ч затворч за това ще помоля модераторите да ми помогнат в това начинание.
  14. Ами при мене всичките се откючват освен предна дясна (пасажерска). Пробвах да натисна бутона за отключване нчколко пъти и резултата е същия. В MMI има настройка за селективно отлючване но е настроено да отваря всички врати. Ако я отворя отвътре за да се отключи после се отваря и отвън докато не се заключи пак.
  15. Прави го само на предната пасажерска врата. Само тя не се отключва с централното. До колкото разбрах е софтуерен проблем и трябва ъпдейт за това.
×
×
  • Create New...