Jump to content

didkoband

Members
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

didkoband's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. didkoband

    MMI + Nav Update

    При първия опит, даде грешка в една от структурите на файла и даде грешка 141 ли беше, не я снимах! Дадох cancel и реших, че нещо картата не е ОК. Формат на чисто и сега пробвам пак и излиза това съобщение! Къде бъркам или се е прецакало нещо като съм го спрял първия път? П.С. Смених картата, 2 грешки пак (140), retry и на 2те и стана!
  2. didkoband

    MMI + Nav Update

    При първия опит, даде грешка в една от структурите на файла и даде грешка 141 ли беше, не я снимах! Дадох cancel и реших, че нещо картата не е ОК. Формат на чисто и сега пробвам пак и излиза това съобщение! Къде бъркам или се е прецакало нещо като съм го спрял първия път?
  3. didkoband

    MMI + Nav Update

    Аз ще ъпдейтвам скоро от 6.26.1 до последната - 6.33.1, за 3G+ става на въпрос. Тъй като пак от форума съм ъпдейтвал и активирал (с Келдо мисля беше), след новия ъпдейт трябва ли пак активиране?
  4. Благодаря за бързия отговор!
  5. Някой може ли да ми каже на Ауди A6 2.0TDI 177 к.с., ръчка, с версия на софтуер 9977 на ECU-то, дали е с акцията за газовете?
  6. А при мен какъв би бил варианта, при положение, че нямам AMI в жабката, а имам само AUX (3.5mm жак) в подлакътника? Колата е А6, 2013 с MMI 3G+. Явно няма да стане с евтиния вариант, както го разбирам аз и ще трябва модула от Алито!
  7. Здравейте колеги. Имам питане за един размер гуми, които ми "припадат" изгодно. В момента зимния ми размер е 225/60R16. Тези, които ми дават са 215/65/R16. Гледам разни калкулатори за гуми в нета. Аз мисля че ще съм ОК, но искам и вашето мнение. Колата е A6 Avant, предно пред-не, 2013г.
  8. Знам, че повечето сте с 3.0TDI, но ако има някой с 2.0TDI или някой от вас е запознат да каже дали е нормално. Сменил съм и двата термостата. Големият и малкият, който по принцип върви май заедно с единия маркуч, но се предлага оригинално и отделно. И двата - оригинални. Мноого трудно загрява. И преди беше така, сега след смяната - никаква промяна! 7 - 8 км. градско стига 70, излязох извън, стигна 90 едвам, а на най-малкото отнемане на газта, пада веднага температурата, да не кажа че поддържам 80 през повечето време!
  9. Не през setup менюто! Когато си на екрана с текущата версия, тогава HOLD на back+car и ще се появи!
  10. Днес понеже търсих ръководство за автомобила, че ми трябваше един предпазител да видя къде е, свалих страниците с предпазителите и ел.крушките във фара! Ето pdf-a в MEGA- Предпазители и ел.крушки
  11. Тъкмо щях да пиша, че след раздвижване се оправя
  12. С помощта на колегата N1995, успях да ъпдейтна фърмуер, карти, активация. Всичко показва коректно като версий и т.н. Проблема е, че като задам маршрут на навигация и казва същия се изчислява и така стои и не го зарежда на картата?Някой има ли идея какво е станало? Направих и force restart не се оправя!
  13. Намерих време и аз ъпдейтвам, както ви казах, но излиза това: С босе съм и съм изтеглил модната версия, която не би трябвало да го ъпдейтва!
  14. Ооо хич няма да го бавя ако се стигне до този момент. Ще се разправям сериозно!
  15. Това добре за градовете, с които се работи добре с тях като застрахователи, ама какво правим с останалите, където си в приключение ако имаш каквито и да било щети. Ама то това си е отделна тема!
×
×
  • Create New...