Jump to content

boqn92

Members
  • Мнения

    36
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно boqn92

  • Рожден ден 30.03.1992

Друго

  • Kaра
    AUDI

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sliven

Последни посетители

528 профилни разглеждания
  • Hugsy

boqn92's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. @P_PETKOV При 20к км. годишно ще избирам ремап,качествени гуми, хубави горива и масла и предполагам няма да има драма с разхода. Този подход ще избирам лично аз, но продължавам да следя темата и ще информирам за постижения. Пък се надявам “Държавните Бензиностанции” да пуснат -0.60лв/Л от 1.40лв/Л и няма да има нужда от излишни главоболия.
  2. -35кг дали са от мотора нямам идея. @Krischan Ако ще гори двойно какъв е смисъла от 3.0 мотор с ремап.След ремап колегата е потвърдил ,че предишния разход се запазва значи е възможно и по-нисък. Спори се дали газовата уредба е рентабилна, подхвърлих идеята ако се търси икономия да се пробва софтуерно и да продължим с бензина. Близо 3000лв за допълнителни 100кг и в повечето случаи 50/50 бензин/газ не е най умното решение. Разбира се като купувах и аз не мислих за икономия ,но идеята за повече километри с един резервоар не е лоша.
  3. @P_PETKOV Надали разликата в разхода да е от два реда дюзи и магнитен чарджър за 2014+, за тези преди 2014 включително и CAJA щом се споменава че може да се коригира разхода надолу, от нашите мапери, колкото и да е преувеличено ще има малко истина.Въпроса е някой с опит да сподели. Имал съм опит с дизелови агрегати на различни марки, а там наистина има нещо вярно. 4G е с 35кг по-лек.
  4. Разхода точно на CAJA не се определя лесно, но Сливен - София и обратно ми даде 11л едната посока бързах доста по възможност карах над 150км/ч на връщане спокойно 130-140км/ч . 120 темпомат е под 9л винаги, всичките ми измервания са по колонка, но учудващо и по борд излиза същото. Течна фаза не ми препоръчваха никъде , не съм на ясно какъв е проблема. Софтуерно мисля ,че не се намаля горивото, забележете по-новите генерации на 3.0TFSİ с чарджър или с турбо дават с литър на долу, с това няма да е само от скоростната кутия и 10 предавки да са.
  5. Кода на мотора при 3.0TFSİ в 4F наистина е CAJ + 3 цифри. Включих се в TFSI групата скоро и както обикновено разпитах за газова уредба, цените са над 2000лв при всички случаи и то със стандартна бутилка.За 2000-2500лв икономията която може да се постигне е ограничена максимум 30%, ако се сложи PRINS висок клас но цена даже не могат да обявят, икономията пак е максимум 40%. Не съм се отказал напълно, но в такъв случай, главоболието от газта явно няма да си струва. Лично смятам, че софтуерно ако може да се коригира разхода с -5 до -10% с уж добри наши мапери ,които ми твърдят ,че е възможно.
  6. Телефона не е ползван,извадих я само за снимки и да я пробвам преди да продам. ето и линк към снимки и обява.Цена 130лв За бърза връзка телефон - 0877 477 288
  7. Frankfurt(oder) има и Frankfurt am Main(извинявам се за грешката) но най вероятно е в ф ам маин.Успех му пожелавам на колегата.
  8. Колеги да уточним града Франкфурт или Франкфурт ам аин.(Frankfurt или Frankfurt am ain).Често пътувам към германия и минавам през франкфурт ам аин
  9. boqn92

    a4 b6 смяна на махагон

    С фолио наистина става добре но стана банално с едни и същи шарки,по добре си изобрети нещо друго ако пък ги свалиш мисля че има възможност да направиш грешка да счупиш стипка п.р. и после да ти скърца колата като каруца.
  10. Най много се радвам че сме те расмяли,то никой не си дава мненията по въпоса всеки се чуди на кой да му врътне някоя шегичка.На гъзарчета се правят.Между другото акне не съм имал простто генно нямаме такъв проблем. .То ако продължи така по добре да се трие темата.
  11. JVV Акнето ми мина,но май при теб децките мечти да си правиш майтапи не са минали хахаха.Вземи се прегледай ,че май не може да четеш за какво става въпрос изобщо. Не разбирам изобщо хора които нямат представа за 3.0 защо влизат и спамят.Какво ,че колегата е споделил ,че си продал колата тука.
  12. Според мен не с 1 единица по точно 2 демек 290 000 поне ги има.Хората не си купуват дизел за кеф а за каране и както в мобиле де ги виждаме по 230к 290к и + са но тука са или на 89 90 163 143 183 и така нататък.Но това да не те притеснява щото издържат до 500-600х.А всичко на страни колата ми хареса цената ако я закръглиш ще е супер.
×
×
  • Create New...