Jump to content

skydiver

Members
  • Мнения

    37
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от skydiver

  1. Масовия българин не гледа качество, а гледа цена.....за съжаление.
  2. Колега виж тази обява, колата не изглежда зле и е с богато оборудване. При това е фейса, има темпомат, което е редко срещана екстра при този модел, ESP, на лети джанти е и е с оригиналната музика. http://www.cars.bg/c1548202
  3. Здравей колега. Видях, че неотдавна си проявил интерес към една А4. Търсиш ли още?

  4. Колега, намери ли си автомобил?
  5. Продавам гумирана стелка за багажник от Ауди А6-С5 - седан. Състои се от 2 части, черни на цвят и цената е 30лв комплекта. GSM: 0898766046
  6. Продавам гумени стелки за Ауди А6-С5. Цената им е 40лв за комплекта. GSM: 0898766046
  7. Продавам оригинални мокетени стелки за Ауди А6-С5. Ползвани са много малко, черни са на цвят и цената им е 45лв за комплекта. GSM: 0898766046
  8. Гуми или джанти купуваш, или и двете?
  9. Здравей колега. Понеже автомобилът е регистриран, предложи на собственика да ти го докара на място да го видиш, тестваш и т.н. Ако е читав, купуваш го и той си отпрашва, а ако не се стигне до сделка му плащаш разходите за пътя и по живо, по здраво. Аз не съм търговец, също съм от Враца, но по 1,2 автомобила в годината сменям и така съм карал автомобил за оглед в Бургас. Човека го купи и аз обратно с паричките се прибрах с автобус. Относно конкретния автомобил не мога да се произнеса, тъй като не познавам човека, но това което ти предложих мисля, че може да ти е от полза. Успех ти желая и късмет!!
  10. Колеги, благодаря за вниманието на тези, за които моят автомобил е предизвикал интересът им. Автомобилът е продаден и темата е за ключ. Само искам да добавя, че купувача го тества с някакви компютърни програми и скоростната кутия е TIPTRONIC нищо, че е с предно, а не MULTITRONIC както се опитваха някои хора да твърдят. Останете със здраве и успех!!!!
  11. Честита Нова година на всички !! Пожелавам Ви здраве, любов и благополучие на Вас и семействата Ви !!
  12. Здравей Дани. Автомобилът се намира във Враца и може да се види в удобно за теб време.
  13. Представям Ви схемата на лизинга, че повечето от Вас това най-вече ги интересува: - първоначално плащане 4000лв.; -6 вноски по 450лв. или 8 вноски по 350лв. и всякакви варианти, които Вие предлагате. Може и първоначалната да е по- голяма и естествено крайната цена ще е по-ниска и т.н.; - цена кеш или банков превод 6680лв. (договаряне в рамките на разумното)
  14. Здравей колега Shubert. Както си пожелал съм ти изпратил на ЛС схемата на лизинга. Относно линка с обявата в Mobile - да, тази кола е наистина с Multitronic кутия, но обърни хубаво внимание на 10 и 11 снимка, както и на първата по-надолу в моите постове, за да видиш и да се убедиш, че моята е с Tiptronic. (В моята скоростния лост има 7 позиции, докато тази от обявата е само с 5, без да броим + и -.)
  15. Колеги, коригирам цената на 6980лв. и ЛИЗИНГ без оскъпяване.
  16. Колега stanis, предавателната кутия е TIPTRONIC !! Нямам впредвид + и -, а разположението на изреза за ръчния режим на превключване на предавките. На TIPTRONIC е в средата на конзолата, а на MULTITRONIC е в края (към ръчната спирачка). Освен това ще видиш на снимките от инструкцията за експлоатация (което е и при мен), че TIPTRONIC има повече режими за превключване.
  17. Добър вечер колеги. Оказа се, че не мога да качвам повече снимки, тъй като стоят стари. Е, изчистих ги и ето качвам още.
×
×
  • Create New...