Jump to content

GOGOAL

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно GOGOAL

  • Рожден ден 13.07.1975

Друго

  • Kaра
    AUDI 2.5 QUATTRO

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    софия
  • Интереси
    AUDI

GOGOAL's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега,дай ми цена за катализатори от АУДИ 2,5 тди 180к.с. 2004 г.-куатро
  2. Много коректен и точен е колегата Райно. Нека има хора като него.Който иска 100% оригинални части на уникални цени -той е човека.Хиляди благодарности от мен и успех.Горещо го препоръчвам на всички колеги.
  3. Колеги днес реших проблема с жилото. Свалихме предна горна решетка и отвъртяхме доста трудно 3-те болта,където лежи палеца на жилото. Отворихме капака и наместихме жилото-т.е. закачихме го.Ако някой има същия проблем да пише,ще му дам координати на майстора - Франко(голям спец на ауди-та)
  4. И аз мисля,че са само оригиналните,но ще проверя за тези алтернативи. Благодаря ви колеги и весели празници на всички.
  5. Благодаря колега. От къде да ги купя?
  6. Колеги , с какъв друг модел чистачки могат да се заменят оригиналните,защото ми ги откраднаха и ми писна да купувам нови.Тези от ОМВ по 8-10 лв., вариант ли са? Ако не, какви други? Предварително благодаря...
  7. Разлика в двигателите на 1.9тди и 2.5 тди определено има.2.5 тди е доста по "претъпкан" и да се стигне до там е много по трудно.Но варианта с махане на кората и извито желязо или нещо като кука на 90о е вариант. Ще пробвам и ще пиша пак...
  8. Понеже палеца,където се е откачило жилото е между радиатора и перката махането не решетките не е вариант. Един колега ми даде идеята да сваля предната броня,но така ще се счупят щипките.Някой има ли идея дали това е добър вариант и дали ще се получи? Доколкото знам,нови щипки след това са доста скъпи,но ако става е по-добре от къртене на преден капак.
  9. Благодаря искрено колега,ще пробвам твоя вариант,дано се получи Ще изчакам и за други съвети на колеги от форума. Благодаря пак и весели празници!
  10. Явно никой не е имал такъв проблем или просто никой не иска да помогне
  11. Моля някой да помогне,ако може,имам следния проблем. Колата ми е ауди А4 2,5 куатро 2004г. Откачи се жилото на предния капак между перките и радиатора. Не мога да го стигна от никъде,за да го закача. Пробвах от долната кора на двигателя и под калниците,през предната решетка също не става. Ще съм много благодарен,ако някой ми съдейства.
  12. о.к .Благодаря за бьрзият отговор
  13. Здравейте. Отскоро имам регистрация в форума и понеже ми предстои закупуване на автомобил ,бих искал да ме осветлите по темата за АУДИ 2.5 ТДИ 180 К.С .Какви са + и - на този автомобил.Ще бьда благодарен на всички ,които ми пишат...
×
×
  • Create New...